Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
aaamilan nováček
Registrace: 11.11. 2007 Příspěvky: 2
|
Zaslal: ne 18. listopad, 2007 17:52 Předmět: mini Opera pro TX |
|
|
Ahoj lidičky, chtěl bych se zepat jestli někdo má dobrou zkušenost s operou pro palm TX, pořád mi to pádá a seká se mi to a Blazer co tam je mě nepouští na meil schránky:-( Prosím jsetli mi může někdo poradit budu moc rád. Díky Milan |
|
Návrat nahoru |
|
|
masoxCZ *** admirál ***
Registrace: 9.2. 2007 Příspěvky: 939
|
Zaslal: po 26. listopad, 2007 16:55 Předmět: Re: mini Opera pro TX |
|
|
Zkus v Launcheru spustit Prefs - Java a minimálně pro Operu nastavit Double Buffering i HiRes Coords na povoleno, paměť min. 4MB, druhý parametr je tuším Dynamic Heap na 32kB. Já mám na T680 obojí na maximum a funguje to. Jinak se připrav že v opeře nejde psát diakritiku. _________________ UTFG "Jak se správně ptát" !!!
... Peace through superior firepower. |
|
Návrat nahoru |
|
|
cubra nováček
Registrace: 22.2. 2006 Příspěvky: 77 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út 27. listopad, 2007 8:28 Předmět: |
|
|
Nevím jak vám, ale po každém spuštění musím smazat ve Files takové soubory jm a hromada čísel, které zůstanou po vypnutí opery v RAM. Bez toho operu znovu nespustím. Piloc musím mít vždy vypnutý. Ostrou verzi 4 v české verzi jsem nespustil vůbec, anglickou jsem nezkoušel, takže používám operu 4 betu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
killinghawk *** admirál ***
Registrace: 15.5. 2006 Příspěvky: 762
|
|
Návrat nahoru |
|
|
janhonza nováček
Registrace: 17.2. 2009 Příspěvky: 8
|
Zaslal: út 24. únor, 2009 18:41 Předmět: |
|
|
Jsem uplně marný co se týče instalace programu.Celý den se snažím naistalovat Operu mini,ale zatím jsem nenainstaloval ani Javu. Když už si myslím,že tam je tak v PREFS není položka OTHER a v ní ta JAVA.Co dělám špatně?
Snažím se postupovat dle tady popsaného,ale nic. |
|
Návrat nahoru |
|
|
janhonza nováček
|
Zaslal: út 24. únor, 2009 21:13 Předmět: |
|
|
Už jsem jí nainstaloval a funguje.Bohužel je tam problém v tom,že když přímo v Opeře kliknu vlevo dole na MENU tak se mi celé PalmTX restartuje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Badel >> šéfredaktor <<
Registrace: 15.11. 2004 Příspěvky: 3155
|
Zaslal: st 25. únor, 2009 8:48 Předmět: |
|
|
A zkoušel sis hrát s nastavením vyrovnávací paměti, jak už tady bylo mockrát popsáno? |
|
Návrat nahoru |
|
|
janhonza nováček
|
Zaslal: st 25. únor, 2009 14:08 Předmět: |
|
|
Jo,dal jsem to na nejmenší možné.Na těch 512.
Mně to normálně jede,ale padá to při pokusu o vstup do MENU Opery.Stánky se normálně zvětšují. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|