Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Saty nováček
Registrace: 28.5. 2006 Příspěvky: 20
|
Zaslal: út 29. srpen, 2006 22:24 Předmět: Automatické vypínání obrazovky v TomTomu |
|
|
Ahoj, opet mam maly problem. Rozjel sem si na Treu 650 TomToma 5.1xx ale prisel sem na jeden maly nedostatek (pravdepodobne v moji hlave) - i kdyz me tomtom naviguje, tak je stale aktyvni automaticke vypinany obrazovky. Chtel sem to tedy jednoduse vypnou natvrdo v nastaveni, ale zjistil sem, je moznosti jsou dosti omezene - max 3 min a pak autoOff. Nevite nekdo jak to nastavit aby se to nevypinalo - pokud mozno jenom v TomTomu. Jiste to musi jit, protoze pokud koukam na video, tak se to taky nevypina.
Diky za radu |
|
Návrat nahoru |
|
|
Badel >> šéfredaktor <<
Registrace: 15.11. 2004 Příspěvky: 3155
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Saty nováček
|
Zaslal: st 30. srpen, 2006 0:40 Předmět: |
|
|
Diky, vyskousim. Neslo by to ale nejak deaktivovat jen pro Tomtoma? Nektere videoprehravace si to dokazou zablokovat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mareka plavčík
Registrace: 27.10. 2005 Příspěvky: 149
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Saty nováček
|
Zaslal: st 30. srpen, 2006 22:25 Předmět: |
|
|
Oboum mockrat diky za radu, uz sem to vyresil, chyba samozrejme nastala u me v hlave - projel sem nastaveni TomToma, trochu si pohral a uz to bezi, nevsiml sem si totiz, ze to ma v nabidce jak se ma chovat.
Kazdopadne jeste jednou diky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
pikis nováček
Registrace: 22.1. 2006 Příspěvky: 9
|
Zaslal: čt 31. srpen, 2006 23:26 Předmět: |
|
|
ja pouzivam tomtoma tiez na TX apokial je spojene PDA cez BT s GPS jednotkou a prebieha navigacia, nevypne sa obrazovka. ak vsak GPS strati signal, vtedy sa obrazovka na TX vypne po uplynuti nastevenej doby (standardne nastavitelne v Preferencies). _________________ pikis |
|
Návrat nahoru |
|
|
vaclavikmiva nováček
Registrace: 29.6. 2006 Příspěvky: 21 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so 24. březen, 2007 21:02 Předmět: |
|
|
[quote="Saty"]Oboum mockrat diky za radu, uz sem to vyresil, chyba samozrejme nastala u me v hlave - projel sem nastaveni TomToma, trochu si pohral a uz to bezi, nevsiml sem si totiz, ze to ma v nabidce jak se ma chovat.
Kazdopadne jeste jednou diky.[/quote
??? prohlížel jsem to taky a jediné na co jsem narazil je - předvolby - vypnou displej mapy ? Sorry možná je to blbá otázka ale do teď jsem používal k navigaci T5 a ta má v preferencích nevypínat při nabíjení takže jsem to neřešil
Díky za info miva |
|
Návrat nahoru |
|
|
masoxCZ *** admirál ***
Registrace: 9.2. 2007 Příspěvky: 939
|
Zaslal: po 26. březen, 2007 10:27 Předmět: |
|
|
To neslouží k vypnutí displeje, ale k vypnutí mapy. Zůstane ti pak jen "palubka" s rychlostí a hodinama, a na ploše místo mapy se zobrazuje následující navigační povel. Všimni si že se tam taky nastavuje, od jaké rychlosti se mapa vypne. Ještě jsem neviděl auto jedoucí tak rychle, že by TT mapu animovat nestíhal |
|
Návrat nahoru |
|
|
|