Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DanteMC *** admirál ***

Registrace: 12.12. 2009 Příspěvky: 604 Bydliště: Česká lípa
|
Zaslal: ne 21. únor, 2010 1:58 Předmět: Vlastníci TREA nebo CENTRA spojte se... (s dovolením okopír |
|
|
Zajmalo by kolik se najde jeste spokojenych"treistu" .schvalne kolik nas jeste je... _________________ Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4
Skutečně svoboda v uživání...
Naposledy upravil DanteMC dne ne 21. únor, 2010 3:00, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Badel >> šéfredaktor <<

Registrace: 15.11. 2004 Příspěvky: 3155
|
Zaslal: ne 21. únor, 2010 2:17 Předmět: |
|
|
No do názvu tématu by bylo dobré doplnit i Centro, protože právě s Centrem jsem natolik spokojen, že si zatím neumím představit jeho náhradu čímkoliv jiným. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DanteMC *** admirál ***

|
Zaslal: ne 21. únor, 2010 2:52 Předmět: |
|
|
nevim kazdy si jiste haji to svoje...mam dotaz je to zmena oproti treu?tim myslim uzivatelske prostredi atd...take sem jiz o centru premyslel I kdyz pre vypada pekne _________________ Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4
Skutečně svoboda v uživání... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DanteMC *** admirál ***

|
Zaslal: ne 21. únor, 2010 2:55 Předmět: |
|
|
z neznameho duvodu se mi na 650ce libi jeji ířka mam rad pomerne vetsi masivni telefony.ale kazdy je jiny _________________ Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4
|
Návrat nahoru |
|
 |
DanteMC *** admirál ***

|
Zaslal: ne 21. únor, 2010 3:03 Předmět: |
|
|
Palm os umírající válečný hrdina....je ho skoda moc na Web os neverim _________________ Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukas666 plavčík

Registrace: 20.3. 2005 Příspěvky: 103
|
Zaslal: ne 21. únor, 2010 8:16 Předmět: |
|
|
dantemc napsal: | z neznameho duvodu se mi na 650ce libi jeji �řka mam rad pomerne vetsi masivni telefony.ale kazdy je jiny |
tak ten duvod asi nebude uplne neznamy, kdyz mas rad "pomerne vetsi masivni telefony", ne?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomkuklik nováček

Registrace: 15.5. 2007 Příspěvky: 6
|
Zaslal: ne 21. únor, 2010 10:09 Předmět: |
|
|
Zrovna přemýšlím čím nahradím ošoupané a popraskané Treo680. Jsem s ním spokojen, ale pokud budu investovat do něčeho nového, chtěl bych zase QWERTY klávesnici a WIFI. (ideální by byla 680ka s wifi:).)Neví někdo kdy bude u nás PIXI nebo PRE? Nechce se mi přecházet na nějaký Android nebo Symbian. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
McOwn nováček

Registrace: 25.12. 2006 Příspěvky: 12
|
Zaslal: ne 21. únor, 2010 11:02 Předmět: |
|
|
S téšestsetpadesátkou jsem stále maximálně spokojený, už jsem ji už i utopil, cca dvacetkrát spadla na zem, ale stále je to držák. Občas mrkám po bazarech a na aukru za kolik jsou trea k mání, až mi odejde, zasejc šáhnu po nějaký starším kousku... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomkuklik nováček

Registrace: 15.5. 2007 Příspěvky: 6
|
Zaslal: ne 21. únor, 2010 12:14 Předmět: |
|
|
Na ebay je taky spostu T680. Ale ta wifi by se mě hodila. A GPS. Nemusel bych Treo propojovat přes bluetooth s GPS modulem. Používám to v autě místo navigace. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Badel >> šéfredaktor <<

Registrace: 15.11. 2004 Příspěvky: 3155
|
Zaslal: ne 21. únor, 2010 15:16 Předmět: |
|
|
dantemc napsal: | nevim kazdy si jiste haji to svoje...mam dotaz je to zmena oproti treu?tim myslim uzivatelske prostredi atd...take sem jiz o centru premyslel I kdyz pre vypada pekne |
Změna prakticky žádná, je to Treo v menším vydání. Doporučuji pročíst recenzi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DanBlack nováček

Registrace: 12.3. 2007 Příspěvky: 20
|
Zaslal: ne 21. únor, 2010 15:25 Předmět: |
|
|
Já sem udělal kolečko T650 SE P1i T680
Do SonyEricssonu jsem šel kvuli WiFi, ale žádná hitparáda, rychlost srovnatelná s EDGE a datový tarif mi přijde mnohem pružnější (hlavně je dostupný všude) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DanteMC *** admirál ***

|
Zaslal: ne 21. únor, 2010 15:38 Předmět: |
|
|
zajimava detailni recenze ale krome designu a ram +zmena slotu na microSD velke zmeny nevidim ...takze stale treo 650 zustava _________________ Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4
|
Návrat nahoru |
|
 |
Walhalla nováček

Registrace: 20.1. 2010 Příspěvky: 13
|
Zaslal: ne 21. únor, 2010 16:32 Předmět: |
|
|
dantemc napsal: | zajimava detailni recenze ale krome designu a ram +zmena slotu na microSD velke zmeny nevidim ...takze stale treo 650 zustava |
? 680 nema microslot... a aspon v mem pripade byla mnohem stabilnejsi nez 650 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fockewulfik kormidelník

Registrace: 18.2. 2007 Příspěvky: 274 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: ne 21. únor, 2010 16:44 Předmět: |
|
|
U Trea jsem zakotvil až u Trea Pro... Tak snad nebude vadit, když se taky přidám...  _________________ Visor Platinum--->Palm m515--->Tungsten T--->LifeDrive(Hitachi has died in action...)--->LF(SanDisk CF 4GB Extreme III 200x) ----> Palm m500 ---> Treo Pro--->HTC HD2--->BlackBerry 9790 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DanteMC *** admirál ***

|
Zaslal: ne 21. únor, 2010 16:48 Předmět: |
|
|
komentoval jsem CENTRO ne 680ku _________________ Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4
|
Návrat nahoru |
|
 |
DanteMC *** admirál ***

|
Zaslal: ne 21. únor, 2010 16:51 Předmět: |
|
|
slysel ste nekdo o aplikaci multitasker 1.0c? mozna by treistum pomoct mohla ... _________________ Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4
|
Návrat nahoru |
|
 |
lukee viceadmirál

Registrace: 25.9. 2007 Příspěvky: 511
|
Zaslal: po 22. únor, 2010 8:39 Předmět: |
|
|
S Treem jsem maximálně spokojen - mám 750ku a 680ku. 750ka se mi zdá, co se týče ovládání, o něco lepší než 680, na 680 mám zase nakoupených kupu skvělých aplikací které mi na 750 chybí, 680 má taky lepší display. 750ka má lepší dílenské zpracování a ty pogumované kryty jsou taky fantasitcké. Momentálně používám primárně 750ku v kombinaci s Palmem T|X - na 750ce se mi líbí ta synchronizace, v Outlooku uložím kontakt nebo schůzcku a za cca 2 vteřiny je událost/kontakt v telefonu, nic nemusím manuálně spouštět. 680ka zatím leží v šuplíku a čeká na omlazení v podobě krytů, klávesnice atd. - momentálně čekám na ověření mé adresy na ebay  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
masoxCZ *** admirál ***

Registrace: 9.2. 2007 Příspěvky: 939
|
Zaslal: po 22. únor, 2010 9:30 Předmět: |
|
|
tomkuklik: K té GPS ... nemysli si, když máš lepší modul, je oddělená GPSka výhodou. Speciálně já používám Qstarze s trackerem a nejsem díky tomu závislý na konkrétním telefonu. V poslední době mi 680ka zlobila, bude ještě potřeba rozhodit, vyčistit, hardresetnout a přeinstalovat už z toho důvodu, že se v záloze objevují nakopnuté soubory s nesmyslnými názvy, a kdyby lehla, o GPSku bych přišel.
Taky patřím mezi "spokojence", a kdybych měl popsat ideální telefon, byl by to launcher PalmOSu, multitasking jako ve WM6.1 nebo vyšších, displej jako 680ka, klávesnice 680ky (o třídu lepší než 750ka), wifi, 3G, a stačila by mi dvoudenní výdrž baterky při pracovním nasazení a s miniUSB konektorem pro data a 2,5mm jackem pro sluchátka s mikrofonem (dá se jich koupit hodně, pro poslouchání muziky stejně používám redukci na 3,5mm a hifi sluchátka). A samozřejmě s paletou softu jako má PalmOS a stejně samozřejmě podpora SDHC karet, ale radši fullsize SDček než mikro.
lukee: 750ka má ovládání pěkně na prd. Psaní diakritiky je doslova na palici (věčná sláva budiž hawkovi!) a rychlospouštění aplikací přes obouruční dvojhmat je humus. Palmos+Butler na hrad! _________________ UTFG "Jak se správně ptát" !!!
... Peace through superior firepower. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lukee viceadmirál

Registrace: 25.9. 2007 Příspěvky: 511
|
Zaslal: po 22. únor, 2010 9:43 Předmět: |
|
|
No mi se 750ka ovládá líp (po aplikacích pohyb pětismerem, 2x kontexty + OK), diakritiku nepoužívám - zatím jsem ani nepřišel na to, jak jsi psát Ale na Hawka nic nemá, jak na T|X tak na 680ce. Osobně nechápu, jak si ještě někdo může pořizovat komerční lokalizace Piloc a Locale. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
masoxCZ *** admirál ***

Registrace: 9.2. 2007 Příspěvky: 939
|
Zaslal: po 22. únor, 2010 10:45 Předmět: |
|
|
Českou musíš doinstalovat Mobilnauta, a píše se "stejně" jako na PalmOSovém Treu Altem. Až na to, že naprosto debilně zmáčkneš Alt, pak písmeno nad kterým chceš akcent, pak musíš nalistovat správné písmeno, a středem d-padu potvrdit. Ten co to "vymyslel", si asi vystřelil mozek BFGčkem, nebo ho platili od úhozu vynuceného na uživateli. _________________ UTFG "Jak se správně ptát" !!!
... Peace through superior firepower. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|