Registrace: 30.10. 2008 Příspěvky: 113 Bydliště: Praha - Kbely
Zaslal: so 22. srpen, 2009 19:15 Předmět: Blazer - resety
Zdar,
mam T|X a mam ho par tydnu, takze se s Blazerem zatim jen seznamuju, na svem TT jsem drive pouzival mnohem primitivnejsi Xiino, ktere ovsem nasledujicim bugem netrpelo: Kdykoliv kliknu na nejaky prvek textarea, tj. viceradkove zadavani textu, Palm se ihned restartuje. Deje se to pravidelne na snad vsech webech, takze nemam moznost nikam psat komentare atd.
Setkal se s tim nekdo? Existuje pomoc? _________________ Centro, T|X, Tungsten T3, Tungsten T, m105+PalmPix, IIIe
můj blog, můj Twitter
Zaslal: so 22. srpen, 2009 20:16 Předmět: cela stranka
Tak tady je to naprosto jedno, kdy na to tuknu. Asi zkusim nejakou tu customized ROM, ktere se na netu vyskytuji. Pokud tedy opravdu nikdo nevi spolehlivy zpusob, jak tomu zamezit. _________________ Centro, T|X, Tungsten T3, Tungsten T, m105+PalmPix, IIIe
můj blog, můj Twitter
Zaslal: so 22. srpen, 2009 22:32 Předmět:
Javu nikdy. Blazer je pro moje potreby vic nez dokonaly browser, az na tuto jednu chybu. Zkusim tedy jeste dale googlit. _________________ Centro, T|X, Tungsten T3, Tungsten T, m105+PalmPix, IIIe
můj blog, můj Twitter
Zaslal: so 22. srpen, 2009 22:52 Předmět: HardReset
Jako vzdy v zahadnych pripadech, i zde Hard Reset pomohl. Takze pujdu vracet zpet instalovane programy a zjistovat, ktery to dela. Sam sobe preji prijemny zbytek vecera _________________ Centro, T|X, Tungsten T3, Tungsten T, m105+PalmPix, IIIe
můj blog, můj Twitter
Zaslal: so 22. srpen, 2009 23:08 Předmět: Opera Mini
Zkousel jsem ji kdysi na TT, bez uspechu. Pouzival jsem ji na mobilu a byl jsem pak prijemne prekvapen Blazerem, jak je proti ni svizny. _________________ Centro, T|X, Tungsten T3, Tungsten T, m105+PalmPix, IIIe
můj blog, můj Twitter
Zaslal: so 22. srpen, 2009 23:56 Předmět: Graffiti
Mel jsem v T|X hozene Graffiti z TT, protoze to nove mne nebetycne stvalo. Ted jsem tam vratil vsechny programy, ktere jsem mel predtim, krom Graffiti a zatim nepadame. To mne ovsem dost stve, protoze smirit se s novym psanim k a t bude tezke. _________________ Centro, T|X, Tungsten T3, Tungsten T, m105+PalmPix, IIIe
můj blog, můj Twitter
Zaslal: po 24. srpen, 2009 10:17 Předmět: Re: Graffiti
logout napsal:
Mel jsem v T|X hozene Graffiti z TT, protoze to nove mne nebetycne stvalo. Ted jsem tam vratil vsechny programy, ktere jsem mel predtim, krom Graffiti a zatim nepadame. To mne ovsem dost stve, protoze smirit se s novym psanim k a t bude tezke.
Řešil jsem stejný nezvyk Graffiti při přechodu z T1 na T|X. Zvykl jsem si ani ne za týden. Dokonce, když píšu na obyčejný papír tužkou tak už nepíšu ani tiskacím, ani psacím - tak jak nás to učili ve škole, ale Graffiti 2 (nechtěně)
Zaslal: po 24. srpen, 2009 11:17 Předmět:
Zkousel jsem to a nejde to. K, T, I - to jsou vsechno tak blbe vyreseneznaky a tak zdrzujici, ze to proste nezvladnu. Takze asi Blazer pryc, vitej Opero Mini _________________ Centro, T|X, Tungsten T3, Tungsten T, m105+PalmPix, IIIe
můj blog, můj Twitter
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.