Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lukee viceadmirál

Registrace: 25.9. 2007 Příspěvky: 511
|
Zaslal: po 17. srpen, 2009 14:00 Předmět: Pajda.cz a projekt P30k |
|
|
Nevím, jestli jste si všimli, ale web pajda.cz začíná opět ožívat. Navíc hlavní aktér webu připravuje projekt s názvem "P30k", kdy plánuje do (skoro) vesmíru poslat Centro zavěšené na heliovém balonu za účelem poskytnutí foto+video+audio dokumentace + geografických dat z GPS. Doporučuji přečíst články + příspěvky v diskuzi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Badel >> šéfredaktor <<

Registrace: 15.11. 2004 Příspěvky: 3155
|
Zaslal: po 17. srpen, 2009 14:15 Předmět: |
|
|
Už jsme domlouvali s Pajdou, že by měl pro PalmHelp na toto téma sesmolit nějakej článek, tak doufám, že na to nezapomněl... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DanteMC *** admirál ***

Registrace: 12.12. 2009 Příspěvky: 604 Bydliště: Česká lípa
|
Zaslal: čt 01. duben, 2010 3:55 Předmět: |
|
|
tenhle projekt je zrejme uz zapomenut ze? _________________ Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4
Skutečně svoboda v uživání... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Knihomol94 *** admirál ***

Registrace: 19.8. 2007 Příspěvky: 656 Bydliště: /home
|
Zaslal: čt 01. duben, 2010 8:49 Předmět: |
|
|
Sorry za OT, ale kdo mě naučí jak filtrovat určitý příspěvky má u mě pivo
dantemc: není zapomenut, jen dočasně odložen.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DanteMC *** admirál ***

Registrace: 12.12. 2009 Příspěvky: 604 Bydliště: Česká lípa
|
Zaslal: čt 01. duben, 2010 16:12 Předmět: |
|
|
takovéhle akce by se mi velice líbíly...krásně sjednocují naší komunitu ještě by to chtělo srazy např.název "Na pokec s Palmem"
nebo by bylo dobré např P3k-voda vyslat Palma jako mini-ponorku nebo Geocaching s Palmem misto kešky např Balík Documents to go,nebo Smartmaps nebo cokoliv jiného. _________________ Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4
Skutečně svoboda v uživání... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|