Jen potřebuju vědět, jestli někdo úspěšně provozujete aktuální verzi Profiles na T680. Dneska ráno jsem ji zkusil nainstalovat, a děje se následující:
- při nastavení profilu tak, že mění nastavení přesměrování: neodbavitelná chyba knichofny (kdo psal ten cenzurní filtr, to snad není pravda!) Phone.DLL.PRC
- při nastavení profilu pro zapnutí bezdrátu a přihlášení k telefonní síti je to OK, pokud je bezdrát vypnut. Pokud se tento profil aktivuje v době, kdy bezdrát jede a telefon je v síti, vytuhne to a reaguje pouze zvukem na stisk kláves, v ostatních ohledech totální mrtvola.
Tak chci jen vědět, jestli to mám rovnou vzdát, nebo zkusit HR _________________ UTFG "Jak se správně ptát" !!!
... Peace through superior firepower.
Zkoušel, možnosti nastavení by mi proti komerčním produktům plně vyhovovali. V případě přesměrování jsem měl stejné problémy. Přesměrování jsem přestal používat. Bohužel se objevilo několik dalších problémů a tak jsem je přestal používat úplně. Škoda, profily mi na Treu 680 citelně chybí, komeční produkty jsem zkoušel celé prázdniny. Žádný jsem si nevybral.
Buď jsou moc jednoduché a nepokrývají služby, které potřebuji nebo je nastavování příliš složité a ještě za peníze???
Dík, toho jsem se přesně bál, i když mě HR nakonec stejně nemine. Alespoň se tím nemusím zdržovat _________________ UTFG "Jak se správně ptát" !!!
... Peace through superior firepower.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.