Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jacktalking *** admirál ***
Registrace: 12.8. 2005 Příspěvky: 719
|
Zaslal: čt 16. listopad, 2006 10:56 Předmět: [H] Otočení displeje |
|
|
Sháním nějaký free prográmek/utilitku, která dokáže otočit displej pro jakoukoliv aplikaci. Nebo by mi stačila utilitka, co otočí displej u TejpWriter či cardTXT. Používám E2 a Palm Wireless keyboard a abych mohl pohodlně psát, musím E2 postavit a vychýlit "pacičku" is IR u klávesnice do 90 stupňů. Jelikož je to ale z plastu, ta pacička by to nemusela vydržet. A když palm položím, tak se mi zase špatně čte při psaní... |
|
Návrat nahoru |
|
|
xmpetr nováček
Registrace: 19.1. 2006 Příspěvky: 31
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: čt 16. listopad, 2006 15:18 Předmět: Re: display manager |
|
|
Díkes! Zkusím to. Ale vzhledem k mé nechuti cokoliv si kupovat (mám rád free) - ten DisplayManager asi fungovat nebude na 320x320, že?
edit: DisplayManager opravdu na hires nefunguje, jen na hi+ |
|
Návrat nahoru |
|
|
xmpetr nováček
Registrace: 19.1. 2006 Příspěvky: 31
|
Zaslal: čt 16. listopad, 2006 15:55 Předmět: |
|
|
Dispaly Manager jsem netestoval ještě ani na TX ... jinak v TE2 chybí programy na rotaci displeje RotMgr a RotExt tak proto to podle mně nefunguje a nebude |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: so 18. listopad, 2006 20:18 Předmět: |
|
|
xmpetr napsal: | Dispaly Manager jsem netestoval ještě ani na TX ... jinak v TE2 chybí programy na rotaci displeje RotMgr a RotExt tak proto to podle mně nefunguje a nebude |
Jj, nefunguje.. Nějaké free řešení by bylo OK. Mno tak snad jen napsat autorovi TejpWriter esli s tím něco může udělat
edit: miluju Brazílii a jejich fórum určené PALMu Displej se už otáčí
edit2: jaj, zpomaluje to PDA jako blázen. Připomíná mi to Windows 98 na staré 486.. Vidím překreslování,....... A vrátit do původního nastavení akorát resetem.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|