Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
nexus6 >> moderátor <<
Registrace: 2.3. 2005 Příspěvky: 124
|
Zaslal: po 27. listopad, 2006 11:44 Předmět: Výkladové slovníky |
|
|
Chtěl bych se zeptat, jaké anglické výkladové slovníky pro Palm OS znáte a používáte a jaké jsou Vaše zkušenosti s nimi. Díky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
jacktalking *** admirál ***
Registrace: 12.8. 2005 Příspěvky: 719
|
Zaslal: po 27. listopad, 2006 12:07 Předmět: Re: Výkladové slovníky |
|
|
nexus6 napsal: | Chtěl bych se zeptat, jaké anglické výkladové slovníky pro Palm OS znáte a používáte a jaké jsou Vaše zkušenosti s nimi. Díky. |
MSDict od www.mobisystems.com.
Používám především ten anglický a německý, protože mi přijde lepší si význam zapamatovat takto, než lovit v překladači. U MSDict se mi moc líbí veliká databáze slov a velmi podrobně udělané vysvětlivky k danému slovu.
Je to jediný výkladový anglický slovník co na PDA mám. Nic jiného s tak rozsáhlou databází ani neznám. Nevýhoda však je, že to je docela pomalé.. Dlouhé spouštění, vyhledávání,..
A pokud dám aktivaci přes quicklaunch, mám zapnutej piloc a vyvolám přes quicklaunch beamování a nebo info, objeví se mi málem tabulka jak cosi vypadalo při vývoji a PDA jde do resetu.. Měl jsem to na Zire31 a mám i na E2.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Badel >> šéfredaktor <<
Registrace: 15.11. 2004 Příspěvky: 3155
|
|
Návrat nahoru |
|
|
jacktalking *** admirál ***
Registrace: 12.8. 2005 Příspěvky: 719
|
Zaslal: po 27. listopad, 2006 14:59 Předmět: |
|
|
Díky kolego, právě jste mi připoměl na co jsem si týden nemohl vzpomenout.
Na http://infodisiac.com/Wikipedia/index.html se dá stáhnout Wikipedia do PDA (respektive na kartu ). Má to ale 4 Gb se všemi obrázky a jen anglická verze. A ještě se za to platí.. Takže výrobci by měli udělat nějakou "lepší" kartu než "jen" 8GB, protože za rok či dva už 4GB dávno stačit nebude
Pro ty co umí německy, tak http://de.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Unterwegs . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|