Nevím kam to napsat, tak to píši sem. Používám svůj palm T|X od března loňského roku každodeně, a tak se mi tam vyskytlo již několik chybek:
1) mám rozbité tlačítko on/off, vím že to jde spravit bez problému, a proto se ptám za kolik?
2) mám nejspíše (co mě tak jediné napadlo) rozhrabaný (jediný slušný název) multiconnetor, takže pokaždé, když chci nabýjet, musím kabel tahat dolu, aby nabýjení fungovalo. Chtěl bych zjistit, zda mám rozbitý multiconnector v palmu, nebo jen zničenou nabíječku, ale vzhledem k tomu, že mi blbne i synchronizace, řekl bych, že to bude v palmu. Dotaz tedy zní, dá se s tím něco dělat???
3) mám vadný digitalizér, to jsem taky četl, že se dá zpravit.
Všechno se dá spravit. Je nutno zadat novou servisní zakázku přes servis.palmhelp.cz a poslat to k nám. Do mailu obdržíš cenový návrh a pokud se ti nebude líbit, budeme účtovat jen 90,- Kč za diagnostiku + poštovné.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.