Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hakson nováček
Registrace: 11.12. 2006 Příspěvky: 13
|
Zaslal: čt 18. leden, 2007 8:02 Předmět: aktivace synchronizace z PC |
|
|
Zdravím všechny. Prosím o radu, jak provést synchronizaci spuštěním z PC. Nyní synchronizuji pomocí HotSync (com) přes BT a Bluesoleil s aktivací z palma. Rád bych aktivoval synchronizaci přímo z PC, abych nemusel palma vytahovat z pouzdra. Jde mi zejména o synchronizaci Oulooku. Prohledal jsem snad všechna fóra, ale buďto jsem se špatně díval nebo to tady fakt není.
Treo 650/SD1GB/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Badel >> šéfredaktor <<
Registrace: 15.11. 2004 Příspěvky: 3155
|
Zaslal: čt 18. leden, 2007 14:21 Předmět: |
|
|
Pokud vím, dá se to řešit snad jenom tak, že by se ti HotSync prováděl cyklicky sám od sebe. |
|
Návrat nahoru |
|
|
hakson nováček
|
Zaslal: čt 18. leden, 2007 14:31 Předmět: |
|
|
Díky za ujištění, že jsem nic neprošvihl. Ale i tato metoda by mě zajímala. Můžeš poradit? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Badel >> šéfredaktor <<
Registrace: 15.11. 2004 Příspěvky: 3155
|
|
Návrat nahoru |
|
|
hakson nováček
|
Zaslal: čt 18. leden, 2007 15:57 Předmět: |
|
|
Děkuji. Mrknu na to. |
|
Návrat nahoru |
|
|
nox >> moderátor <<
Registrace: 1.2. 2005 Příspěvky: 626
|
Zaslal: čt 18. leden, 2007 17:02 Předmět: Re: aktivace synchronizace z PC |
|
|
hakson napsal: | Zdravím všechny. Prosím o radu, jak provést synchronizaci spuštěním z PC. Nyní synchronizuji pomocí HotSync (com) přes BT a Bluesoleil s aktivací z palma. Rád bych aktivoval synchronizaci přímo z PC, abych nemusel palma vytahovat z pouzdra. Jde mi zejména o synchronizaci Oulooku. Prohledal jsem snad všechna fóra, ale buďto jsem se špatně díval nebo to tady fakt není.
Treo 650/SD1GB/ |
Funguje vam s Bluesoleil internet z pocitace pres BT? Ja to za boha nemuzu rozchodit . |
|
Návrat nahoru |
|
|
hakson nováček
|
Zaslal: čt 18. leden, 2007 17:09 Předmět: |
|
|
Taky se mi to nepodařilo rozchodit. Tak jsem se s tím mordoval až jsem si řekl panbůh zaplať za to, že mně běží HotSync přes COM7 a nebojuje to BT sluchátkem. Dokonce ani synchronizace, která je v Outlooku jako plugin Bluesolelu nemaká. Chce to asi víc času na experimentování. Zatím to nevzdávám a pokud to rozchodím tak se ozvu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
hakson nováček
|
Zaslal: pá 19. leden, 2007 11:19 Předmět: |
|
|
Tak ani Hands-Free Sync. tuto situaci neřeší. Vůbec to nejede. Asi je skutečně nutné jet spojením po kabelu tak, jak deklaruje program. Na BT se to vůbec nechytá. Ještě jednou díky za pomoc. |
|
Návrat nahoru |
|
|
nox >> moderátor <<
|
Zaslal: pá 19. leden, 2007 15:48 Předmět: |
|
|
hakson napsal: | Taky se mi to nepodařilo rozchodit. Tak jsem se s tím mordoval až jsem si řekl panbůh zaplať za to, že mně běží HotSync přes COM7 a nebojuje to BT sluchátkem. Dokonce ani synchronizace, která je v Outlooku jako plugin Bluesolelu nemaká. Chce to asi víc času na experimentování. Zatím to nevzdávám a pokud to rozchodím tak se ozvu. |
Zjistil jsem proc internet pros BT nejede - ten soft neumi nastavit patricnou BT sluzbu k zarizeni, u ktereho ji nedetekuje a to jsou u palmu vsechny. Muj druhy modul s jinym SW tohle umi ikdyz zadnou sluzbu nenajde a jede to v poho. |
|
Návrat nahoru |
|
|
hakson nováček
|
Zaslal: pá 19. leden, 2007 16:33 Předmět: |
|
|
A jakej to je soft? Možná by s tím BT modulem od MSI makal. Je fak, že žádnej jinej než Bluesoleil jsem nezkoušel. |
|
Návrat nahoru |
|
|
nox >> moderátor <<
|
Zaslal: pá 19. leden, 2007 18:06 Předmět: Soft |
|
|
BT dongle je znacky Packard Bell a soft je windcom/broadcom - kdysi jsem to nasel podle vyrobce. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|