Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vecernik plavčík

Registrace: 23.1. 2007 Příspěvky: 82
|
Zaslal: út 30. leden, 2007 10:48 Předmět: Plnohodnotny OS |
|
|
cau, je to asi trosku off-topic.. ale jak by jste definovali plnohodnotny OS? .. to je prece jen trosku slozita definice nemyslite? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
chaoos >> moderátor <<

Registrace: 6.12. 2004 Příspěvky: 206
|
Zaslal: út 30. leden, 2007 12:16 Předmět: cinsky iPhone |
|
|
Mnoho lidí u nastupujícího iPhonu trápí chybějící 3G konektivita. Ale svítá naděje (dokud jim to nikdo nezatrhne) - čínská verze iPhonu. Měla by podporovat jak GSM tak čínské TD-SCDMA 3G radio a vyjít v roce 2008.
Kromě jiného, bude mít přístroj BT, 3.3 palcový displej s rozlišením 720x480 a 3Mpix kameru, schopnou nahravat video v plném rozlišení v 30fps (coz nedokazou ani mnohe digitalni kamery ;o) Rozmery pristroje budou 57x105x11,5 mm )
Pokud to neni kachna, tak bude veselo (pokud jsem bedoval nad moznou vydrzi Apple iphone, tady to bude jeste horsi P )
zdroj : http://www.mobilitysite.com/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Badel >> šéfredaktor <<

Registrace: 15.11. 2004 Příspěvky: 3155
|
Zaslal: út 30. leden, 2007 14:08 Předmět: Re: Plnohodnotny OS |
|
|
vecernik napsal: | cau, je to asi trosku off-topic.. ale jak by jste definovali plnohodnotny OS? .. to je prece jen trosku slozita definice nemyslite? |
Co je na tom složitého? Jsou 3 možnosti:
1) Plnohodnotný systém s uzpůsobeným interfacem pro mobilní zařízení
2) Úplně jiný systém s podobným rozhraním jako je na desktopu
3) Ořezaný systém využívající jen některé z dílčích technologií desktopu
Dle všeho Apple použije třetí variantu, ale to je zatím jen spekulace. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nox >> moderátor <<

Registrace: 1.2. 2005 Příspěvky: 626
|
Zaslal: út 30. leden, 2007 15:41 Předmět: Plnohodnotny OS |
|
|
No plnohodnotny OS je alespon u me ten, do ktereho muzu nainstalovat programy vznikle nezavisle na vyrobci OS. Ten konec je zaludnej kvuli novemu symbianu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Badel >> šéfredaktor <<

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Badel >> šéfredaktor <<

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jacktalking *** admirál ***

Registrace: 12.8. 2005 Příspěvky: 719
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
chaoos >> moderátor <<

|
Zaslal: so 03. březen, 2007 11:17 Předmět: |
|
|
Proc kradez? |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: so 03. březen, 2007 14:47 Předmět: |
|
|
chaoos napsal: | Proc kradez? |
Dělám si srandu To bylo první slovo co mě napadlo A já si tomu můžu říkat jak chci  _________________ Sony Ericsson |
|
Návrat nahoru |
|
 |
masoxCZ *** admirál ***

Registrace: 9.2. 2007 Příspěvky: 939
|
Zaslal: po 05. březen, 2007 11:05 Předmět: |
|
|
jacktalking napsal: | JJ, na to jsem koukal. A teď mě mrzí že mám smartfoun, tzn bez dotykovky. Docela pěkná fičura.. |
Myslíš? Pokud je ovládání vyřešený dobře, dotykovku většinou ani nepořebuješ. Já na Treu 680ce pero vytahuju jen při hraní Bejewelled nebo pasiánsu, případně při listování delším textem v události.
Dotykovku kromě toho používám v podstatě jen v TomTomovi.
Ovládání telefonu a PIMaplikací má Treo tak dokonalý, že nemám potřebu na displej nějak moc hrabat.
SE P800ka byla orientovaná opačně, nakonec jsem flip utrhnul a fungoval jen na dotykovce, ale pero jsem vyndaval jen na psaní.
Sečteno a podtrženo ... kvalita "telefonu" se neodvíjí od zavedení dotykovky, ale od propracovanosti ovládání. A tu má jak Nokie, tak Mrkvošrot dost otřesnou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po 05. březen, 2007 12:29 Předmět: |
|
|
masoxCZ napsal: | jacktalking napsal: | JJ, na to jsem koukal. A teď mě mrzí že mám smartfoun, tzn bez dotykovky. Docela pěkná fičura.. |
Myslíš? Pokud je ovládání vyřešený dobře, dotykovku většinou ani nepořebuješ. Já na Treu 680ce pero vytahuju jen při hraní Bejewelled nebo pasiánsu, případně při listování delším textem v události.
Dotykovku kromě toho používám v podstatě jen v TomTomovi.
Ovládání telefonu a PIMaplikací má Treo tak dokonalý, že nemám potřebu na displej nějak moc hrabat.
SE P800ka byla orientovaná opačně, nakonec jsem flip utrhnul a fungoval jen na dotykovce, ale pero jsem vyndaval jen na psaní.
Sečteno a podtrženo ... kvalita "telefonu" se neodvíjí od zavedení dotykovky, ale od propracovanosti ovládání. A tu má jak Nokie, tak Mrkvošrot dost otřesnou  |
Já reagoval na to video a ovládáním. A to tam bylo přes dotykovou obrazovku. Bez ohledu na OS, bez dotykovky to prostě nebude jako na tom videu. A nějakej "jenom" skin bez pěkné funkce nechci. Já skiny rád nemám a vše v PC u mě vypadá šupácky - Windows XP se vzhledem alá 95/98, Foobar bez skinů,...... WM5 a PALM OS je to samé v bleděmodrém.
JInak u PALM OS na mém E2 prostě dotykovku používám. I když to jde ovládat tlačítky, dotykovka mi přijde přirozenější. Třeba v metru používám prsty Kam potřebuju, tam šmátnu mastným a špinavým prstem  _________________ Sony Ericsson |
|
Návrat nahoru |
|
 |
chaoos >> moderátor <<

|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: so 07. duben, 2007 14:13 Předmět: |
|
|
chaoos napsal: | Hehe, baterka iPhone vydrzi 40 minut ! )) |
Je hodně věcí kterým se nedá věřit, ale toto je fakt vrchol
1) buď měli testovací verzi iphone, pak se tomu dá věřit. Testovací verze Qteku 8500 vydržela 24 hodin s baterkou, teď je to 3-4 dni.
2) je to blábol typu "můj kamarád" (= jedna paní povídala)
Takováhle věc by se totiž vůbec nedala prodat. To by nebylo ani na přejetí z jednoho konce Prahéé na druhý. Použití pak leda pro kancelář nebo někde doma. Ale s přívodním kabelem = není mobilní
Ne, tomu nevěřím. Kromě testovací verze.. _________________ Sony Ericsson |
|
Návrat nahoru |
|
 |
masoxCZ *** admirál ***

Registrace: 9.2. 2007 Příspěvky: 939
|
Zaslal: út 10. duben, 2007 11:10 Předmět: |
|
|
jacktalking napsal: | A nějakej "jenom" skin bez pěkné funkce nechci. Já skiny rád nemám a vše v PC u mě vypadá šupácky - Windows XP se vzhledem alá 95/98, Foobar bez skinů,...... WM5 a PALM OS je to samé v bleděmodrém. |
To se shodnem, akorát v XP používám XPčkovou Startku, protože jsem si na pár jejích funkcí zvykl, navíc zákazníkům všechno zásadně dodáváme na defaultech, protože jsme zjistili, že stejně většina z nich na fičurky a skiny zvysoka dlabe. Kromě toho, skinování prostředí přináší tolik problémů při tech. podpoře a řešení chyb obsluhy i softu, že to za to nestojí.
A mašiny mám naštěstí všechny rychlé tak, že styly na vzhled 95ek holit nemusíme
Palmy mám taky zásadně bez skinů, hackmasterů a launcherů, protože stejně kolik práce na Palmu je na úrovni souborů? Za mnohem účelnější považuju dobře vytřídit favority a kategorie. Jenom si nastavuju barvy pro vyšší kontrast (na T680ce mám Desert, na T5ce Original). _________________ UTFG "Jak se správně ptát" !!!
... Peace through superior firepower. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
chaoos >> moderátor <<

|
Zaslal: po 04. červen, 2007 15:45 Předmět: |
|
|
Tak je to oficialni, na trh prijde 29.cervna 2007. Zatim to bude jen v obchodech AT&T.
Za shlednuti rozhodne stoji tato nova videa ...
http://www.apple.com/iphone/ads/ _________________ -== cHaOOs ==- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Skorpi viceadmirál

Registrace: 24.3. 2005 Příspěvky: 497 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po 04. červen, 2007 17:09 Předmět: |
|
|
Ad ruzne skiny:
Muj nazor je takovy, ze zmena vzhledu systemu by se mela provadet jen na urovni toho, co system sam umi. Vsechny add programy a hacky vzdy snizuji stabilitu systemu. At je to Win ci PalmOS. Takze u PalmOS uznavam nastaveni barev tak jak to tam maji. U WindowsXP ta temata co tam maji (i kdyz nektera slozitejsi mozna uberou na vykonu). V Linuxu (i na Palmu) take.. tam je to stejne at tam mam jakykoli tema.
iPhone ma ty blbinky od zakladu, takze na to bude stavenej z hlediska stability i rychlosti.. nebal bych se toho _________________ HP Pre3, Vodafone |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Badel >> šéfredaktor <<

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Badel >> šéfredaktor <<

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Skorpi viceadmirál

Registrace: 24.3. 2005 Příspěvky: 497 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út 26. červen, 2007 16:16 Předmět: |
|
|
Ja jsem zvedav na finalni provedeni.. to UI iPhone mi prijde hodne narocne a dost nadcasove.. i kdyz, Apple byl vzdy vepredu. Ale iPhone stale bude mit slabinu v tom, ze nema tlacitka.. ja SMS vetsinou pisu temer jen po hmatu. No a slepci maji utrum. _________________ HP Pre3, Vodafone |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Badel >> šéfredaktor <<

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|