Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dwbmb nováček
Registrace: 1.2. 2007 Příspěvky: 14
|
Zaslal: pá 02. únor, 2007 21:04 Předmět: hotsync a versamail - zdlouhava synchronizace niceho |
|
|
zdravim. mam treo uplne nove, vse jsem si nainstaloval, v PC jsem nastavil versamail setup na svuj mail a od te doby se pri kazde synchronizaci deje neco, co vypada jakoby tento versamail stahoval postu a pote ji nahraval do telefonu, coz trva neskutecne dlouho a ve vysledku v telefonu stejne neni ani tuk. jake jsou vubec moznosti synchronizace posty pro cloveka, ktery nema outlook ? a pokud to proste nejde, jde ten versamail v PC nejak vypnout? vse jsem odinstaloval, smazal vsechny soubory, zaznamy v registrech, nainstaloval ciste znova ale dela to porad. je to smejd |
|
Návrat nahoru |
|
|
lemik kormidelník
Registrace: 2.2. 2005 Příspěvky: 252
|
Zaslal: so 03. únor, 2007 22:24 Předmět: |
|
|
Sveho casu existovaly varianty i pro OutLook Express, ale za penize. Vypnes to jednoduse, klikni si na hotsync v systemtray, zvol Custom a u versamaliu si dej ze nothing a zaskrtni default. _________________ Odborník nemůže rozumět všemu, je omezovaný svým oborem. Kdo není v ničem odborníkem, není ničím omezován...
BTW: TX a Treo 650 |
|
Návrat nahoru |
|
|
dwbmb nováček
|
Zaslal: so 03. únor, 2007 23:07 Předmět: |
|
|
dekuji, odpoved pomohla. jeste se zeptam, dela ten versamail pri synchronizaci opravdu to, ze se snazi stahnout postu, nebo to dela nejake jine nevysvetlitelne veci, ze to trva tak dlouho ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
lemik kormidelník
|
Zaslal: ne 04. únor, 2007 0:56 Předmět: |
|
|
To fakt nevim, protoze Versamail pouzivam jen bez desktopu. V praci, kde nemam na FW otevrene porty 25 a 110 tak to opravdu trva docela dlouho. Nemuze to byt tvuj problem? _________________ Odborník nemůže rozumět všemu, je omezovaný svým oborem. Kdo není v ničem odborníkem, není ničím omezován...
|
Návrat nahoru |
|
|
dwbmb nováček
|
Zaslal: ne 04. únor, 2007 12:36 Předmět: |
|
|
tim, ze jsem zakazal synchronizaci versamailu ( stejne nechapu, co se tam synchronizovalo ) se problem vyresil a vse je ted bleskurychle, otevirat porty se v lokalni siti nehodlam |
|
Návrat nahoru |
|
|
lemik kormidelník
|
Zaslal: ne 04. únor, 2007 14:26 Předmět: |
|
|
25 je smtp a 110 pop3. Samozrejme ze kazdy otevreny port je risk. BTW, ja si myslel, ze mi to doma posila maly, a ono kulove. Takze to syncovani mi taky nejelo _________________ Odborník nemůže rozumět všemu, je omezovaný svým oborem. Kdo není v ničem odborníkem, není ničím omezován...
|
Návrat nahoru |
|
|
|