Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bushtown nováček
Registrace: 24.10. 2006 Příspěvky: 1
|
Zaslal: st 25. říjen, 2006 20:04 Předmět: Problem s VersaMailem |
|
|
Ahoj, mam problem s VM a nevim co s tim - pri pokusu o odeslani mailu pise "553 sorry, that domain isnt i my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)" Pokud vite co s tim, budu vdecny za radu!
TReo 650, versamail 3.1E, vodafone, seznam. |
|
Návrat nahoru |
|
|
pavelbures nováček
Registrace: 4.8. 2005 Příspěvky: 50
|
|
Návrat nahoru |
|
|
eLzyx plavčík
Registrace: 5.4. 2005 Příspěvky: 80 Bydliště: Bílina
|
Zaslal: čt 26. říjen, 2006 7:37 Předmět: |
|
|
No tohle je divny. Ja mam tu samou kombinaci a taky mi to nejde. pop3 i smtp mam seznamacky. A mam oskartu. A nejde to. A pritom s tim samym nastavenim mi to nekolik mesicu fungovalo _________________ Palm Pre Minus WebOS 2.1
bylo:
TREO 650 + 1GB SD + Bluetooth gps
Palm Tungsten T3 + wifi karta + 256MB SD |
|
Návrat nahoru |
|
|
Badel >> šéfredaktor <<
Registrace: 15.11. 2004 Příspěvky: 3155
|
Zaslal: čt 26. říjen, 2006 11:08 Předmět: |
|
|
seznamácký smtp při mobilním připojení samozřejmě fungovat ani nemůže. |
|
Návrat nahoru |
|
|
pavelbures nováček
Registrace: 4.8. 2005 Příspěvky: 50
|
Zaslal: čt 26. říjen, 2006 11:31 Předmět: |
|
|
eLzyx napsal: | No tohle je divny. Ja mam tu samou kombinaci a taky mi to nejde. pop3 i smtp mam seznamacky. A mam oskartu. A nejde to. A pritom s tim samym nastavenim mi to nekolik mesicu fungovalo |
Na Mobilmanii píší v článku z roku 2003 toto:
Oživeno 14.56: Dozvěděli jsme se, že uživatelé Oskaret nebudou mít přístup serveru smtp.mujoskar.cz, který je potřebný pro odesílání pošty. Pokud máte k dispozici vlastní SMTP server, s e-maily bez problémů můžete pracovat. V opačném případě e-mail z Oskarty připojené přes GPRS neodešlete. Důvodem tohoto velmi nepříjemného kroku je snaha Oskara zabránit spamu, který by směřoval z jeho domény.
Takže pokud se to nezměnilo, je možné použít např. http://www.esmtp.cz/
za těch 10 Kč/měsíc se to vyplatí. A nebo pokud s maily pracujete častěji, podívejte se na eoutlook.cz a po podobných službách, jedná se o exchange server. Je to sice dražší řešení (cca 200 měsíčně), ale s exchangem si můžete synchronizovat ještě úkoly atp. |
|
Návrat nahoru |
|
|
VDC >> redaktor <<
Registrace: 4.2. 2005 Příspěvky: 73
|
Zaslal: po 30. říjen, 2006 7:18 Předmět: |
|
|
Badel napsal: | seznamácký smtp při mobilním připojení samozřejmě fungovat ani nemůže. |
Jak nemůže ?? Mám 2 účty na seznamu, z obou stahuju mejly do palmu a funguje to bez problémů už několik let pop3.seznam.cz , smtp.seznam.cz. Je ale pravda, že se mi to taky stalo, že mi nešel odeslat mejl, tak jsem zeditoval nastavení účtu, neboli smazal co tam bylo a napsal to tam znova a zase to začalo fungovat _________________ PAjDA.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
Badel >> šéfredaktor <<
|
Zaslal: po 30. říjen, 2006 7:27 Předmět: |
|
|
Při mobilním připojení musíš nastavit smtp svýho mobilního operátora. |
|
Návrat nahoru |
|
|
VDC >> redaktor <<
|
Zaslal: po 30. říjen, 2006 7:35 Předmět: |
|
|
Badel napsal: | Při mobilním připojení musíš nastavit smtp svýho mobilního operátora. |
Nemusíš, nevím jak je to u jiných operátorů, já mám T-mobile a tam to skutečně mám nastaveno tak jak píšu. Používám dohromady 4 mejlové účty, 2 na seznamu, jeden na email.cz(což je vlastně taky seznam) a jeden pajda.cz a všechny mám nastaveny tak jak píšu, smtp.doména.cz a všechny mi fungujou a nikdy to nebylo jinak _________________ PAjDA.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
Badel >> šéfredaktor <<
|
Zaslal: po 30. říjen, 2006 7:41 Předmět: |
|
|
Jak dalece ti opravdu funguje nemůžu posoudit, ale buď si jist, že to máš špatně |
|
Návrat nahoru |
|
|
VDC >> redaktor <<
|
Zaslal: po 30. říjen, 2006 7:42 Předmět: |
|
|
No vidíš to No hlavně že to funguje ne ? _________________ PAjDA.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
Badel >> šéfredaktor <<
|
Zaslal: po 30. říjen, 2006 7:46 Předmět: |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
lemik kormidelník
Registrace: 2.2. 2005 Příspěvky: 252
|
Zaslal: po 30. říjen, 2006 9:00 Předmět: |
|
|
Mno, me Seznam dlouhou dobu fungoval s jejich smtp, ale pak se neco stalo a od te doby pouzivam smtp operatora. _________________ Odborník nemůže rozumět všemu, je omezovaný svým oborem. Kdo není v ničem odborníkem, není ničím omezován...
BTW: TX a Treo 650 |
|
Návrat nahoru |
|
|
jacktalking *** admirál ***
Registrace: 12.8. 2005 Příspěvky: 719
|
Zaslal: po 30. říjen, 2006 12:12 Předmět: |
|
|
Badel napsal: | seznamácký smtp při mobilním připojení samozřejmě fungovat ani nemůže. |
Obecně: může. Záleží ale na tom, esli to jedna ze stran neblokuje - třeba smtp.seznam bude bloklej u Eurotela a musí se použít smtp.eurotel.. Jaj, sorry, O2
Mnoho provozovatelů blokuje "cizí" SMTP, takže pak je útrum. Když jsem začínal s Eurotel DataFURTstop, nefungovalo jiné SMTP než Eurotelácké. Ostatní mi házelo chybu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Humpy87 nováček
Registrace: 16.6. 2007 Příspěvky: 12
|
Zaslal: po 25. červen, 2007 22:48 Předmět: |
|
|
Cau... Mam problem, kdyz se chci pripojit na email na HOTMAILU, ale i na VOLNY..... Pritom mi ale email na seznamu jede bez problemu, nevite co s tim... Asi to bude jen o prichozich a odchozich serverech..... Mam T-mobile Treo 650 |
|
Návrat nahoru |
|
|
masoxCZ *** admirál ***
Registrace: 9.2. 2007 Příspěvky: 939
|
Zaslal: st 27. červen, 2007 9:24 Předmět: |
|
|
Humpy87 napsal: | Cau... Mam problem, kdyz se chci pripojit na email na HOTMAILU, ale i na VOLNY..... Pritom mi ale email na seznamu jede bez problemu, nevite co s tim... Asi to bude jen o prichozich a odchozich serverech..... Mam T-mobile Treo 650 |
Opět: UTG "Jak se správně ptát".
Napovím: kterej směr nejde? Jaký máš nastavení? Na jakým operátorovi?
Otázka "Mně to nejde" je ... nebudu to dál rozepisovat. _________________ UTFG "Jak se správně ptát" !!!
... Peace through superior firepower. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Humpy87 nováček
Registrace: 16.6. 2007 Příspěvky: 12
|
Zaslal: čt 28. červen, 2007 21:27 Předmět: |
|
|
staci mi jen, jestli nekdo neznate prichozi a odchozi server na HOTMAIL a VOLNY.... Mam T-mobile (pausal)........ To mi bohate staci |
|
Návrat nahoru |
|
|
masoxCZ *** admirál ***
Registrace: 9.2. 2007 Příspěvky: 939
|
Zaslal: út 03. červenec, 2007 13:56 Předmět: |
|
|
Humpy87 napsal: | staci mi jen, jestli nekdo neznate prichozi a odchozi server na HOTMAIL a VOLNY.... Mam T-mobile (pausal)........ To mi bohate staci |
hotmail nevim, volný umožňuje použití svýho smtp serveru jen při připojení přes volný. musíš použít smtp server operátora, tedy smtp.růžovásvině.cz
Adresu sdělí operátor na infolince. _________________ UTFG "Jak se správně ptát" !!!
... Peace through superior firepower. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|