Fórum - Zobrazit téma - K čemu používáte Palmíka?? - www.PalmHelp.cz
forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

K čemu používáte Palmíka??
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Palm OS
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: pá 23. listopad, 2007 12:54    Předmět: Citovat

Na ty čárový kódy zkus Barcode, je na tomhle serveru ke stažení. akorát si dej pozor abys to fotil spíš v přítmí a aby ta zelená čárka byla přesně na těch čárkách jinak to nepude... A úspěšnost je docela vysoká...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
jacktalking
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.8. 2005
Příspěvky: 719

PříspěvekZaslal: pá 23. listopad, 2007 13:55    Předmět: Citovat

Knihomol94 napsal:
Na ty čárový kódy zkus Barcode, je na tomhle serveru ke stažení. akorát si dej pozor abys to fotil spíš v přítmí a aby ta zelená čárka byla přesně na těch čárkách jinak to nepude... A úspěšnost je docela vysoká...

Psal jsem "mít moje E2 ještě foťák" Radostný Fakt mě nebaví s sebou tahat 3 zařízení. Dvě by stačily.
_________________
Sony Ericsson
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: pá 23. listopad, 2007 14:33    Předmět: Citovat

Jasně já ti to neberu jen jsem odpovídal na jinou zprávu než na tu tvou Radostný
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
jacktalking
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.8. 2005
Příspěvky: 719

PříspěvekZaslal: pá 23. listopad, 2007 15:16    Předmět: Citovat

aj, tak to jo, jsem si nevšim Stydící se
_________________
Sony Ericsson
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: so 24. listopad, 2007 8:19    Předmět: Citovat

Ne v poho nedal sem tam citaci...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Lad
nováček
nováček


Registrace: 17.5. 2007
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: ne 25. listopad, 2007 19:08    Předmět: Citovat

Hlavně knihy, kvůli tomu jsem si jej pořídil
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: po 26. listopad, 2007 15:14    Předmět: Citovat

Lad napsal:
Hlavně knihy, kvůli tomu jsem si jej pořídil


A co máš za Palm? Jestli je to něco multimediálního tak bych to bejt tebou nepoužíval jen na knihy...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Lad
nováček
nováček


Registrace: 17.5. 2007
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: út 27. listopad, 2007 11:57    Předmět: Citovat

Mám T2, na video to není, ještě tak foto a mp3. Navíc jsem si ho pořizoval v podstatě jenom kvůli knihám, no a semtam si zahraju solitér nebo zapíšu poznámku Radostný Radostný Radostný
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
masoxCZ
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 9.2. 2007
Příspěvky: 939

PříspěvekZaslal: út 27. listopad, 2007 12:48    Předmět: Citovat

Pokud ti běží TCPMP přehrávač, stáhni si AVI.NET (počítám že DVDshrink máš Radostný ), a po zkonvertění na šířku 320pixelů v DivXu bude mít celovečerák cca 280 mega. Na filmy s titulkama to sice není (AVI.NET umí hodit titule do obrazu rovnou z DVDčka), ale pokud umíš jazyky nebo ti stačí filmy s dabingem, je to úplně v pohodě.
_________________
UTFG "Jak se správně ptát" !!!
... Peace through superior firepower.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Lad
nováček
nováček


Registrace: 17.5. 2007
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: út 27. listopad, 2007 14:47    Předmět: Citovat

Přehrávač běží, ale video se seká. Pomalý procesor Radostný
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: út 27. listopad, 2007 14:53    Předmět: Citovat

Lad napsal:
Přehrávač běží, ale video se seká. Pomalý procesor Radostný


Jasně já na svým Zire 72 taky nemůžu přehrávat moc filmů akorát nějaký animace ale zkoušel sem jeden celovečerák ( Smrtonosná Past 4) a občas se to sekalo, i když to bylo docela únosný...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: út 27. listopad, 2007 14:54    Předmět: Citovat

A ještě sem zapomně že mi to hrozně užírá baterku... newim jak u vás ale mě to na moc dlouho nevydrží...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
masoxCZ
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 9.2. 2007
Příspěvky: 939

PříspěvekZaslal: út 27. listopad, 2007 15:47    Předmět: Citovat

Lad napsal:
Přehrávač běží, ale video se seká. Pomalý procesor Radostný


Tak otázka nestojí Radostný Co do něj hrneš za formát? Jestli plný rozlišení PAL (720x540), tak se nediv, to si občas škytne i T5ka Vysmátý Obecně zátěž procesoru snížíš nejvíc videem v nativním rozlišení displeje (takže se nemusí inter- / extrapolovat), snížením framerate (20fps je koukatelný a má o 1/5nu nižší datový tok než 24fps), a snížením kompresního poměru (použití MPEG2 DivX místo MPEG4 XviD; i když tohle neplatí úplně obecně, záleží na poměru rychlosti dekomprese procesorem a rychlosti přenosu z karty).
_________________
UTFG "Jak se správně ptát" !!!
... Peace through superior firepower.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Skorpi
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 24.3. 2005
Příspěvky: 497
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út 27. listopad, 2007 16:23    Předmět: Citovat

Tak tak, MasoxCZ ma pravdu a nazory typu ze Zire72 je pomaly na filmy jsou zcestne. A kdyz uz jsme u toho, filmy v dobre kvalite prehraval i Zire71 se svymy 144MHz v TCPMP. Chce to jen vedet co delate a vhodny format.. Na Zire72 slo prehrat temer cokoli (ale bohuzel ne cely film, ta baterka je fakt krize).
_________________
HP Pre3, Vodafone
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Lad
nováček
nováček


Registrace: 17.5. 2007
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: út 27. listopad, 2007 16:52    Předmět: Citovat

To chápu, zkoušel jsem videa z foťáku 320*240 20snímků a stejně se kousaly Radostný
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
masoxCZ
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 9.2. 2007
Příspěvky: 939

PříspěvekZaslal: út 27. listopad, 2007 17:08    Předmět: Citovat

Viděl bych to spíš na kartu. Na T680 se mi filmy taky občas zaškytnou i když je tam hodím ve 320 x zbytek, ale mám ověřeno že to je praseckým chováním telefonního modulu, resp. jeho synchronní obsluhou. Krásně se to dá dokázat při nahrávání videa při vjezdu do např. Letenského tunelu. Ve chvíli kdy ztratí registraci, je v obraze 5 vteřin pauza, po vyjetí během registrace taky (mám indikaci na ledce - ztráta registrace = červený blikání). Na volném prostoru s dobrým příjmem je záznam videa OK, dokud neskočím do auta a nerozjedu se. Náhodně dlouhou dobu všechno OK, pak najednou škytne - předpokládám že v době kdy přechází do jiné buňky.
Vypnu telefonní modul a všechno je naprosto bez problému a bez škytání.
_________________
UTFG "Jak se správně ptát" !!!
... Peace through superior firepower.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Lad
nováček
nováček


Registrace: 17.5. 2007
Příspěvky: 23

PříspěvekZaslal: út 27. listopad, 2007 17:23    Předmět: Citovat

Ještě si s tím pohraju, karty mám SD Kingston 1GB zatím dík Radostný
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
jacktalking
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.8. 2005
Příspěvky: 719

PříspěvekZaslal: út 27. listopad, 2007 19:36    Předmět: Citovat

masox+Skorpi: chlapcí, já bejt na kluky, tak vám asi dám kytku Vysmátý Konečně tento názor nesdílím sám. Znám případ, kterej videa do TX hrne v rozlišení 640x480.. Na otázku "proč" mi odpoví "páč to má lepší kvalitu".. To mě vždycky vomejvaj Pochybující
_________________
Sony Ericsson
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
xXx
nováček
nováček


Registrace: 4.4. 2005
Příspěvky: 26

PříspěvekZaslal: út 27. listopad, 2007 19:43    Předmět: Citovat

Lad napsal:
To chápu, zkoušel jsem videa z foťáku 320*240 20snímků a stejně se kousaly Radostný


Jenomže ty videa z foťáku mají datový tok 1,4MB/s(při 30fps). I když máš rychlou paměťovku, propustnost přes palm je velmi malá. Aspoň to tak je na mém Zire 72.

Jinak Palm, používám denně na poslouchání hudby, večer na filmy, ale ve škole se hodí jako skvělá kalkulačka a různé vzorečky v excelu, a sem tam jako diktafon.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Fockewulfik
kormidelník
kormidelník


Registrace: 18.2. 2007
Příspěvky: 274
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: út 27. listopad, 2007 21:19    Předmět: Citovat

Lad napsal:
To chápu, zkoušel jsem videa z foťáku 320*240 20snímků a stejně se kousaly Radostný

Nápad vytaktit procák a UDMH.... Nápad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Palm OS Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty




 


Doporučte nás | Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů



PalmHelp (www.PalmHelp.cz), informace nejen ze světa webOS a Palm OS, asistenční služby uživatelům produktů Palm. ISSN 1801-9412