Fórum - Zobrazit téma - Transport Tycoon - www.PalmHelp.cz
forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Transport Tycoon
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Hry a volný čas
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tikka
nováček
nováček


Registrace: 24.7. 2007
Příspěvky: 12

PříspěvekZaslal: út 31. červenec, 2007 15:31    Předmět: Transport Tycoon Citovat

Zdarilo se nekomu tuhle hru spustit na TX?

Provedla jsem instalaci dle prilozeneho readme, ovsem hra se se mnou nebavi, po pokusu o spusteni zresetuje palm :-/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Ronoath
plavčík
plavčík


Registrace: 14.9. 2005
Příspěvky: 111

PříspěvekZaslal: út 08. leden, 2008 10:42    Předmět: Citovat

Zkoušel jsem to spustit na Treu 680. Ačkoli se tvrdí, že stačí něco málo přes 8MB Heapu, tak hru spustím, kliknu na tlačítko play a už se koukám na resetující se Treo. Proč?

Napadají mě tyto důvody:

1) malý heap, ale to by bylo bardzo divné. Mám něco maličko přes 9MB.

2) Špatně nakopírované soubory: v manuálu se píše, že pokud chci poslouchat hudbu, je třeba zkonvertovat soubory gm na gm2 a kydnout je na kartu. Ale já hudbu nechci a proto by to mělo fungovat i bez nich, ne?

3)NVFS? Tomu nerozumím, takže prosím o upřesnění.

Bylo by fajn, kdybyste jste se ozvali ti, co jste TTD provozovali či úspěšně provozujete. Je to jediná hra, po které v Palmu vyloženě toužím...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
nosferatu135
plavčík
plavčík


Registrace: 1.5. 2006
Příspěvky: 171
Bydliště: Odolena Voda

PříspěvekZaslal: út 08. leden, 2008 12:02    Předmět: Citovat

Já po této hře také nesmírně toužím, ale první spuštění hry mělo za následek mou první zkušenost s HardResetem a první zkušenost s linkou PalmHelp... Od té doby jsem ve stádiu toužení a od pokusů jsem odrazen.
_________________
De Mortuis Nil Nisi Bene

Tungsten T3 + RS MMC 1GB + SD 2GB
Treo 650
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Scudic
nováček
nováček


Registrace: 24.2. 2007
Příspěvky: 17

PříspěvekZaslal: út 08. leden, 2008 16:53    Předmět: Citovat

Já to rozjel bez menších problému na svém treu 600, použil UDMH, nastavil heap na 9MB a jelo to bez problému.

Zkuste tenhle návod (já to dělal podle něj):
http://www.pdasoft.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=1632
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Ronoath
plavčík
plavčík


Registrace: 14.9. 2005
Příspěvky: 111

PříspěvekZaslal: ne 13. leden, 2008 10:27    Předmět: Citovat

Treo 680 jsem si koupil (taky) kvůli TTD. Takže mě jeho nefunkčnost velice štve.

Jinak UDMH nepomohl, nastavil jsem 10MB a pořád to samé: Po tapnutí na "play" chvilinku černá obrazovka a už resetím.

A hardReset jsem si včera užil taky, ačkoli nevím, čím to přesně bylo.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
gogulux
nováček
nováček


Registrace: 19.1. 2008
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: út 11. březen, 2008 20:33    Předmět: Citovat

Na TX s onym UDMH jsem to rozjel, bohuzel zkusebni verze UDMH mi tuto hru nedoprala dele nez tyden, o zakoupeni neuvazuji, Jinak "problem", jestli se to tak da nazvat bylo ze po nacteni ulozene hry jsem byl o nekolik milionu bohatsi Radostný, takova hra vas potom uz prestane bavit, mozna by to jina verze Tycoonu vyresila, nevim.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
jirek
nováček
nováček


Registrace: 2.4. 2008
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: ne 31. srpen, 2008 20:27    Předmět: Citovat

na T5 jsem to rozjel v UDMH s 9500 kb
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
palmbeginner
nováček
nováček


Registrace: 7.2. 2009
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: so 07. únor, 2009 19:15    Předmět: Citovat

Zkousel nekdo na Centru? ci nenasla by se dobra duse co by to testla?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Roguetroper
nováček
nováček


Registrace: 5.4. 2009
Příspěvky: 61

PříspěvekZaslal: ne 18. duben, 2010 15:11    Předmět: Citovat

Kvuli TTD premyslim ze si koupim Zodiaca.........omlouvam se za spam

Naposledy upravil Roguetroper dne ne 18. duben, 2010 18:56, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: ne 18. duben, 2010 18:24    Předmět: Citovat

Promin, ale opravdu nas vsechny zajima, ze premyslis o koupi Zodiaca, a jeste k tomu ve starym threadu...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: ne 18. duben, 2010 18:48    Předmět: Citovat

a jinak hawku na treu ttd nefunguje po stisku Play
se okamžitě resetuje...nepomohlo ani nastaveni 8000 kb v Udmh...
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
nneedd
nováček
nováček


Registrace: 15.8. 2006
Příspěvky: 65

PříspěvekZaslal: ne 18. duben, 2010 20:36    Předmět: Citovat

Zkoušel jsem dle návodu instalaci na cetnru. I pres nastaveni 8000kb v Udmh se centro zacalo po chvilce (2-3 sekundy) cerne obrazovky restartovat. TTD byla hra meho mladi a spolu s dalsi peckou fotbalkem SWOS je to jedina hra, kterou v dnesni dobe hraji. Pokud by ji tedy nekdo rozbehnul na Centru, byl bych mu vdecny.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: po 19. duben, 2010 12:37    Předmět: Citovat

Na Centru mi to chodí i bez UDMH. Všechno záleží na softwarové konfiguraci a velikosti heap memory. Když spustíte Transport Tycoona, tak vám to vypíše velikost volné paměti na heapu. Musí být minimálně 8000 KB. Jinak se to může chovat tak, jak popisujete.

Dante: Jak velkou máš DB cache (měřenou pomocí MemInfo) a co ti vypisuje Transport Tycoon při spuštění?

Na Treu 650 používám svoji ROM bez VersaMailu a Transport Tycoon mi jede naprosto bez problémů. Totéž platí o Centru. Chyba musí ve velikosti heap memory (viz výše).
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: po 19. duben, 2010 12:59    Předmět: Citovat

hawku: Total 12287
free 11237
chunk 6355
tvoje rom s VS 3.5
nevypisuje to vůbec nic po stisku"Play" soft reset.
UDMH 8000kb
skip quit a enable for this app
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: po 19. duben, 2010 13:03    Předmět: Citovat

Po stisku Play ne. Vypisuje to právě na té obrazovce s tlačítkem Play. To je totiž ten úvod, který se zobrazí po spuštění.

Mysli trochu, než začneš něco psát.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde


Naposledy upravil killinghawk dne po 19. duben, 2010 13:10, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: po 19. duben, 2010 13:03    Předmět: Citovat

vím že je potřeba chunk pro apps
ale např program Flushit! mi ukazuje 8.8mb Db chunk tak nevím...nepomohl by např soubor cfg? když sem ho kontroloval tak spousta veci byla =false(selhalo)
jinak mi bezi naprosto vsechny porty jen tenhle ne..
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: po 19. duben, 2010 13:14    Předmět: Citovat

Se souborem .cfg nic nedělej a podívej se, co ti vypisuje ten Transport Tycoon po spuštění. POZOR!

Opakuji: je to ten úvod s tlačítkem Play. POZOR!
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: po 19. duben, 2010 13:52    Předmět: Citovat

Free heap:8243kb
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: po 19. duben, 2010 13:55    Předmět: Citovat

Potom může být chyba ve fragmentaci DB cache. Doporučuji použít program na čištění DB cache, např. můj DBFlush.

Jinak ta velikost heap memory, kterou vypisuje Transport Tycoon, by měla zaručovat jeho správný chod.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde


Naposledy upravil killinghawk dne út 12. únor, 2013 10:02, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: po 19. duben, 2010 14:33    Předmět: Citovat

nefunguje ...mám dotaz zda to nedělá rozlišení např?tx má 320x480 zodiac také ale treo jen 320x320
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Hry a volný čas Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty




 


Doporučte nás | Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů



PalmHelp (www.PalmHelp.cz), informace nejen ze světa webOS a Palm OS, asistenční služby uživatelům produktů Palm. ISSN 1801-9412