Fórum - Zobrazit téma - Video s titulkami - www.PalmHelp.cz
forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Video s titulkami

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Multimédia
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
xXx
nováček
nováček


Registrace: 4.4. 2005
Příspěvky: 26

PříspěvekZaslal: po 16. duben, 2007 6:49    Předmět: Video s titulkami Citovat

Zdravím, neznáte někdo náhodou nějaký přehrávač, který by ze složky dokázal přečíst i titulky a potom je rovnou přehrávat s filmem. Když bych měl složku s filmem a v ní nějaký avi soubor, a k tomu titulky *.srt, nebo *.sub. Abych to nemusel zbytečně konvertovat. Rád si vychutnám film ve vynikající kvalitě i když má 700MB.
Díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Pepe
nováček
nováček


Registrace: 5.9. 2005
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: st 18. duben, 2007 17:02    Předmět: Citovat

hledal jsem kdysi dost dlouho a nasel jsem jen subtitle addon pro TCPMP bohuzel zrovna neni pro Palm OS ale pro ostatni OS jako win mobile...

treba bude mit nekdo vetsi stesti.. TCPMP je myslim GPL tak treba ho nekdo udelal - udela i pro Palm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
jacktalking
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.8. 2005
Příspěvky: 719

PříspěvekZaslal: st 18. duben, 2007 18:19    Předmět: Re: Video s titulkami Citovat

xXx napsal:
Zdravím, neznáte někdo náhodou nějaký přehrávač, který by ze složky dokázal přečíst i titulky a potom je rovnou přehrávat s filmem. Když bych měl složku s filmem a v ní nějaký avi soubor, a k tomu titulky *.srt, nebo *.sub. Abych to nemusel zbytečně konvertovat. Rád si vychutnám film ve vynikající kvalitě i když má 700MB.
Díky

Jsou programy, které dokáží titulky do filmu "zabudovat". Prostě se to stane součástí filmu. Nedá se to pak odstranit, ale kvalita filmu zůstane stejná.
Teďka nevím přesně, ale neumí to náhodou Kinoma? Možná se pletu.. Ale něco mi říká, že už jsem to viděl...

edit: btw, máš u mě malé bezvýznamné plus, protože preferuješ film s titulky a ne s dabingem Mrkající
_________________
Sony Ericsson
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
pavelbures
nováček
nováček


Registrace: 4.8. 2005
Příspěvky: 50

PříspěvekZaslal: st 18. duben, 2007 20:33    Předmět: Re: Video s titulkami Citovat

Tuším že to umí Smartmovie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
xXx
nováček
nováček


Registrace: 4.4. 2005
Příspěvky: 26

PříspěvekZaslal: st 18. duben, 2007 21:22    Předmět: Citovat

to: jacktalking Znám program (PocketXvidEncoder), ale ten zas neumí češké znaky. Kinoma přehrávač to taky neumí (nevím jak Kinoma Producer, ale 3 řada to neuměla).

to pavelbures: SmartMovie ty titulky přidá: za 1. převádí se film do horší kvality (nelze nastavit bez převodu)
za 2. i když film má titulky tak se zobrazují jen Smartmovie a ne v TCPMP (pokud máš Codec Pack All in One tak i tam se přímo vypalují), ale pořád máš špatnou kvalitu. A navíc při velké bitrate se ti SmartMovie seká.

Takže tak.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 753

PříspěvekZaslal: st 18. duben, 2007 23:04    Předmět: Citovat

To xXx: PocketDivXEncoder české znaky umí. Musí se nastavit správné kódování (pro Windows je to myslím cp1250).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
xXx
nováček
nováček


Registrace: 4.4. 2005
Příspěvky: 26

PříspěvekZaslal: čt 19. duben, 2007 19:26    Předmět: Citovat

To killinghawk: Tak díky moc za radu. To cp 1250 fakt pomohlo, sice musím pořád převádět ale je to mnohem lepší program než SmartMovie. (V PDE při výběry "Nepřevádět video soubor" mi to tam ty titulku nevypálí)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Patriot
nováček
nováček


Registrace: 19.3. 2005
Příspěvky: 20
Bydliště: Valašské Meziříčí

PříspěvekZaslal: út 25. prosinec, 2007 13:35    Předmět: Citovat

Zdravíčko.Kde se nastavuje to kódování cp1250?Děkuju.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 753

PříspěvekZaslal: út 25. prosinec, 2007 14:46    Předmět: Citovat

Vybereš soubor ke konverzi a pak, vedle tlačítka pro výběr souboru, se objeví tlačítko s obrazovkou a nápisem ABC. Na to klikneš a vybereš soubor s titulky. Hned, jak zmáčkneš tlačítko otevřít, se objeví okno s polem CP. Tam vybereš cp1250 a zmáčkneš Apply.

Dál postupuješ podle vlastního výběru (a podle typu palmu).
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Patriot
nováček
nováček


Registrace: 19.3. 2005
Příspěvky: 20
Bydliště: Valašské Meziříčí

PříspěvekZaslal: út 25. prosinec, 2007 17:27    Předmět: Citovat

Jakou máš verzi PocketDivXEncoderu?Nic takového v mé verzi nejde...mám verzi 0.3.60.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Patriot
nováček
nováček


Registrace: 19.3. 2005
Příspěvky: 20
Bydliště: Valašské Meziříčí

PříspěvekZaslal: út 25. prosinec, 2007 17:36    Předmět: Citovat

Už jsem to našel.V mé verzi je potřeba kliknout na nápovědu,v nápovědě je výběr fontů,jazyka i kódování.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 753

PříspěvekZaslal: út 25. prosinec, 2007 23:36    Předmět: Citovat

Patriot napsal:
Jakou máš verzi PocketDivXEncoderu?Nic takového v mé verzi nejde...mám verzi 0.3.60.

Mám verzi 0.3.90 a tam to je tak, jak jsem popisoval (viz www.PocketDivXEncoder.net).
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Multimédia Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty

Letní zahrady, skleníky, zahradní nábytek, plastové doplňky

Letní zahrady, skleníky, zahradní nábytek, plastové doplňky


 


Doporučte nás | Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů



PalmHelp (www.PalmHelp.cz), informace nejen ze světa webOS a Palm OS, asistenční služby uživatelům produktů Palm. ISSN 1801-9412