Fórum - Zobrazit téma - Netfront - www.PalmHelp.cz
forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Netfront
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Komunikace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: út 23. únor, 2010 23:57    Předmět: Netfront Citovat

mel bych dotaz .da se na treu 650 zprovoznit Netfront?
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Lukas666
plavčík
plavčík


Registrace: 20.3. 2005
Příspěvky: 103

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 7:28    Předmět: Citovat

1. kdyz tak ctu ctvoje prispevky na foru, napada me, co chces z toho Trea prosim te udelat? ovladac vesmiru? abys nebyl hochu zklamanej...

2. UTFG znamena "Use the f.cking Google", coz zase znamena "pouzij ten posr.nej Google", tak ho sakra jednou pouzij a hledej. dost casto je tam konkretne zodpovezeno to, na co se ptas tady a kdyz to tam neni konkretne, jsou tam aspon desitky zkusenosti dalsich lidi

3. zkus to nainstalovat (FlipHack, Netfront, Azeroth a cokoli dalsiho) a kdyz narazis na chybu, pokus se ji nejprve sam vyresit a pak se pripadne ptej (porad to vypada, ze nevis, jak se ptat...)

takze napr.:
Dobry den, mam Treo 650, na nem Hawkovu ROM verze xxx a dalsich xxx aplikaci, chci z toho udelat ovladac vesmiru. Pri instalaci FlipHacku mi
a) jde Treo hned do cyklickeho resetu nebo
b) program se nespusti a hlasi "xxx"
c) nic se nedeje
Hledal jsem na Googlu a postupoval podle tohoto (link) navodu a skoncil u kroku c. 4, pak mi zhasnul displej a Treo uz vic nereaguje. Mate nekdo podobnou zkusenost a poradite, co delat? Diky, dantemc
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 8:05    Předmět: Citovat

To Dantemc: Co jsem tak pročítal různé příspěvky po světě, tak Netfront od Accessu na PalmOS běží ale absolutně jsem nebyl schopen nalézt instalační soubory tohoto prohlížeče.
_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 14:15    Předmět: Citovat

to lukee: instalacni soubory jsem nasel zase ja...Radostný www.nexave.de/forum/22767-neuer-netfront-installer-v2.html
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 14:25    Předmět: Citovat

to lukas666:google samozrejme pouzivam a to velice casto .jenze obcas neni vsevedouci driv nez jdu jsem pro radu zkousim naprosto vsechno napr. zmena nastaveni atd .to ze to nenapisu cele neznamena vubec nic.proste cekam jestli ma nekdo zajem poradit a pak mu vse vysvetlim...UTFG vim co znamena a "jak se spravne ptat" ctu zhruba po 5 protoze me neda ze mi jeste tohle nekdo napise...ale spis je to tim ze nekoho to asi bavi...z pozdravem diky za pomoc... thx to lukas666
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 14:30    Předmět: Citovat

V tomhle souhlas s Dantem, v kolika příspěvcích se tady na foru PalmHelpu probíral prohlížeč NetFront? Moc jich nebylo, jestli vůbec nějaké. Pak nechápu, proč by tu nemohl vzniknout thread o NetFrontu. Omlouvám se, že jsem odbočil od původního tématu. PRCčko jsem stáhnul, jdu to vyzkoušet Radostný
_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 14:34    Předmět: Citovat

v mem pripade (na mem ovladaci vesmiru) po instalaci Maxx a netfront installer V2 po pokusu o spusteni aplikace naskoci reset zkousel jsem hledat na googlu nasel jsem diskuzi o necem uplne jinem zkousel jsem I Uncache I UDMH ..nevim co s tim...
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 14:38    Předmět: Citovat

z diskuzi jsem se docetl ze by mel bezet po UDMH a Maxx. Maxx je nejspis uz ale v instalaci protoze po ni se zobrazi ze Maxx je nainstalovan...ale stejne VELKE "nic"
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 14:43    Předmět: Citovat

Tak na T|X běží bez problémů. Nejsem teď na místě s WiFi, takže stránky vyzkoušet nemůžu, ale aspoň offline obázek jsem načetl Radostný Večer dám vědět, jak funguje s weby, hlavně s českými weby.


_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680


Naposledy upravil lukee dne st 24. únor, 2010 14:46, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 14:44    Předmět: Citovat

odboceni od tematu je nutne...je hezke ze se nekdo snazi poradit ale timhle stylem je to celkem divne..ja spis preferuji kdyz ma nekdo zajem pomoci tak pomuze kdyz ne tak ne...jenze I tak se snazim komunite prispusobit...
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 14:48    Předmět: Citovat

to lukee: skoda mozna na 650ce nepobezi...ale I tak sem rad pomohl...
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 14:50    Předmět: Citovat

Že by problém s heap pamětí? No jestli nejsi zastánce čistě jednoho zařízení, co takhle se poohlédnout po nějakém NVFS PDA? Třeba T5ky se teď dají pořídit na Aukru za pár stovek.
_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680


Naposledy upravil lukee dne st 24. únor, 2010 14:54, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Lukas666
plavčík
plavčík


Registrace: 20.3. 2005
Příspěvky: 103

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 14:53    Předmět: Citovat

ohledne NetFrontu a Trea je na netu (ale souhlasim, da to praci to hledat) informaci celkem dost. (vetsinou negativni zkusenosti, sam takove mam Radostný)

na co narazim je to, ze se pravdepodobne nikomu (alespon me ne) nechce jen tak se hlasit a nabizet pomoc, kdyz clovek nevi, ceho se to tyka. proto doporucuju, at tazatel napise "zkousel jsem tohle a tohle a zasekl jsem se tady". pak se da ten problem resit mnohem konstruktivneji. sam zkusenosti s instalaci NetFrontu na Treo mam, ale nebudu sem psat kilometrovej roman, protoze nevim, co konkretne tazatele trapi.

takze ted, kdyz uz jsi, dantemc, konkretne zminil, ze jsi pred NetFrontem (resp. s nim) instaloval UDMH a MaxX, muzu se podelit o svou zkusenost. take jsem to tak delal, pak jsem se docetl, ze MaxX a Treo k sobe nejdou. takze jsem instaloval UDMH, pak balicek MaxX+NetFront, MaxX smaznul, restartoval Treo. Pak jsem se jednou dostal do stavu, ze jsem videl tlacitka NetFrontu, stejne, jako na obrazku od lukee a od te doby se Treo pri pokusu NetFront spustit pouze resetovalo.

lukee: threadu o NetFrontu se vubec nebranim Radostný


Naposledy upravil Lukas666 dne st 24. únor, 2010 14:55, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 14:54    Předmět: Citovat

UDMH jsem zkousel...jako ze by to mohlo bezet az po resetu?jako napr Zquake?mohu vyskouset...dam vedet...diky za radu
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 15:00    Předmět: Citovat

dantemc napsal:
UDMH jsem zkousel...jako ze by to mohlo bezet az po resetu?jako napr Zquake?mohu vyskouset...dam vedet...diky za radu


Anebo použít takovou 650 ROM, která nechává co nejvíc volné paměti heapu. Nevím, jak přesně ty paměti v Palmech fungují, ale Hawk to tuším někde vysvětloval, třeba by s tím dokázal něco udělat.
_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 15:03    Předmět: Citovat

to lukas666: tenhle pristup je jiz velmi lepsi zkusim to same diky.

nejaky chytak ve smyslu s odstraneni fontu clie jsem nasel nevim jestli funguje..dam vedet

to lukee:no teoreticky bych se mohl podivat ale zatim mam "ovladac vesmiru" Radostný
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 15:07    Předmět: Citovat

pouzivam mirovu rom v3 hawk se zminoval o tom ze je to nejhorsi rom co uz byla davno prekonana tak je to asi tim...i kdyz heap je pres 8.5mb
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 15:10    Předmět: Citovat

Tak opětovné spuštění bez problémů, škoda že nemůžu vyzkoušet ty weby (nevím jak udělat z Trea 750v modem pro T|Xko). Čeho jsem si všiml, tak že po spuštění Netfrontu se zresetují barvy systému na Basic či jak se to schéma jmenuje a aktivní prvky (tlačítka, posuvníky atd.) ztratí to focus-zvýraznění. Po vypnutí Netfrontu se ale vše vrátí zpátky.
_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 15:11    Předmět: Citovat

dantemc napsal:
pouzivam mirovu rom v3 hawk se zminoval o tom ze je to nejhorsi rom co uz byla davno prekonana tak je to asi tim...i kdyz heap je pres 8.5mb


Tak 8.5 MB je dost, T|X má 4-5 MB a zvládá bez problémů vše, včetně TomTom6. Problém tedy asi bude jinde Smutný
_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 15:25    Předmět: Citovat

problem vyresen tak napul jiz netfront zpustim ale hlaska insufficient memory terminate and restart netfront...dalsi problem
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Komunikace Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty




 


Doporučte nás | Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů



PalmHelp (www.PalmHelp.cz), informace nejen ze světa webOS a Palm OS, asistenční služby uživatelům produktů Palm. ISSN 1801-9412