Fórum - Zobrazit téma - Duke3D na Palmu - www.PalmHelp.cz
forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Duke3D na Palmu
Přejít na stránku 1, 2  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Hry a volný čas
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: st 10. březen, 2010 9:04    Předmět: Duke3D na Palmu Citovat

Chci se zeptat, jestli se někomu podařilo rozchodit Duke Nukema 3D pomocí návodu na stránkách MetaView softu?
http://www.metaviewsoft.de/en/Software/PalmOS/Freeware/Duke3D/index.html

Pořád dostávám chybové hlášení o nedostatku paměti (T|X), na heap používám UDMH - nezabírá jak volba auto, tak ruční nastavení 8MB. V klasické RAM mám cca 60 MB volných.
_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: st 10. březen, 2010 10:08    Předmět: Citovat

Tady UDMH nepomůže. Jediné řešení je vyčistit DB cache např. pomocí mého DBFlushe. Pokud je malá DB cache, tak to bude pořád hlásit chybu.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: st 10. březen, 2010 15:38    Předmět: Citovat

Tak tvůj DBFlush taky nepomohl - tak se asi musím smířit s tím, že na T|X to nepojede.
_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: st 10. březen, 2010 15:44    Předmět: Citovat

A zkoušel jsi to po restartu? Duke je citlivý na fragmentaci DB cache, takže prostá instalace čistícího programu nestačí. Musíš mít DBFlush aktivní po restartu a provést soft reset. Pokud je největší volný blok v DB cache menší než 7 MB, tak se nespustí. Pokud se ale podaří zabránit fragmentaci DB cache, tak Duke jede vždy.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde


Naposledy upravil killinghawk dne út 16. březen, 2010 11:32, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: st 10. březen, 2010 15:49    Předmět: Citovat

Ano, po resetu hlásí DB cache size: 11897 kB
Jakmile spustím Duka a dám Launch dostávám následující chyby v tomto pořadí:

1. Out of memory loading PNO.
2. Error while loading PNO, probably not enough free RAM. Try a reset.
3. 259
_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: st 10. březen, 2010 15:59    Předmět: Citovat

A jaký je největší volný blok? Když spustíš Duka, je to úplně nahoře vpravo to první číslo před lomítkem a za písmeny DB.

Jinak ta hláška přesně odpovídá. Tuto chybu to hlásí vždy, když je málo DB cache, nebo když je DB cache fragmentována.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: st 10. březen, 2010 16:03    Předmět: Citovat

MEM 2717/4735
DB 7473/12100
_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: st 10. březen, 2010 16:10    Předmět: Citovat

Já tam mám 7815/11468 a chodí to. Podle mě stačí trochu si pohrát s nastavením DBFlushe, aby ta fragmentace byla menší, tj. zhruba 7700+. Doporučuji zaškrtnout položky "Flush on app quit" + "Flush on app launch" + "Default launcher only" + "Activate after reset".
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: st 10. březen, 2010 16:14    Předmět: Citovat

Tak udělal jsem všechna nastavení, pak reset a dostal jsem se na 7526, víc ani ťuk. Ty to provozuješ na jakém Palmu?
_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: st 10. březen, 2010 16:21    Předmět: Citovat

Provozuji to na Treu 650, LifeDrive, Treu 680 a Centru. Největší problém je to asi na Treu 650 a LifeDrive, kde mám svoje vlastní custom ROM a tím pádem i větší DB cache.

Treo 680 a Centro Duka zvládá lehce i bez čištění a customizace.

Jediné, co by se asi dalo dělat, je vytvořit si vlastní ROM pomocí NuROM od Dmitriho Grinberga, nebo použít už nějakou existující, která zajistí větší DB cache.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: čt 11. březen, 2010 16:35    Předmět: Citovat

co takhle link na plnou verzi duka?
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
nneedd
nováček
nováček


Registrace: 15.8. 2006
Příspěvky: 65

PříspěvekZaslal: ne 14. březen, 2010 19:58    Předmět: Citovat

Tuto hru jsem nainstaloval dnes podle navodu zde http://www.pdasoft.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=1482
Na Centru mi funguje normalne...jen nejsem schopen naprogramovat vsechny ukony (pohyby),neb ne vsechna tlacitka jsou ve hre funkcni.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: ne 14. březen, 2010 21:06    Předmět: Citovat

Na Treu 680 funguje, na T|X stále problém Smutný
_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: po 15. březen, 2010 15:13    Předmět: Citovat

nemate prosim nekdo ty soubory grp. con. prosim? nedari se mi na desktopu nainstalovat..
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: po 15. březen, 2010 15:16    Předmět: Citovat

DanteMC: tvé požadavky jdou mimo tohle forum, upřímně, divím se, že tě ještě někdo nezačal moderovat.
_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: po 15. březen, 2010 15:35    Předmět: Citovat

jen sem se snazil sehnat ty soubory...je tezke v 7mickach nainstalovat tyhle stare hry tak proto
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Roguetroper
nováček
nováček


Registrace: 5.4. 2009
Příspěvky: 61

PříspěvekZaslal: ne 18. duben, 2010 14:33    Předmět: Citovat

jak na treu 650 s UDMH a i s origos zvukama tak na 680tce bezproblemu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: ne 18. duben, 2010 14:50    Předmět: Citovat

TO Roguetroper: já také Treo 650 a jede mi jak Duke3D tak timidity ...šlape ti Shadow warrior? Mně ano .Ale jediné co se mi nedaří spustit je transport tycoon deluxe....
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Roguetroper
nováček
nováček


Registrace: 5.4. 2009
Příspěvky: 61

PříspěvekZaslal: ne 18. duben, 2010 14:55    Předmět: Citovat

transport tycoon jede jen na zodiacovy jinej palm to nedava....SW jsem nezkousel ale takovej doom,hexen,quake jel na 650tce paradne az jsem docela cumel
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: ne 18. duben, 2010 15:13    Předmět: Citovat

co se mi podarilo rozjet : Duke3D,Zquake,Zhexen,(dvojku sem neskousel),shadow warrior,LJP,PalmPDF,ZDoomZ,PalmPSX(ale má zvláštní chování),ScummVM,PalmDOSBOX,MyUAE,
nerozjel jsem zatim TTS :deluxe
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Hry a volný čas Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty




 


Doporučte nás | Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů



PalmHelp (www.PalmHelp.cz), informace nejen ze světa webOS a Palm OS, asistenční služby uživatelům produktů Palm. ISSN 1801-9412