Fórum - Zobrazit téma - Power off - www.PalmHelp.cz
forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Power off

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Utility
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: pá 26. únor, 2010 5:23    Předmět: Power off Citovat

stiskem cerveneho tlacitka na treu 650 jsem drive vypnul treo ted ho tim tlacitkem vypnu ale uz ho tim tlacitkem nenahodim nereaguje nahodim ho jedine pripojenim k nabijecce nebo vyjmutim a opetovnym vlozenim karty nevite prosim co by to mohlo zpusobit napr.nastaveni ?
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: pá 26. únor, 2010 7:11    Předmět: Citovat

po par hodinach jsem zjistil zavadu ted to mohu popsat jiz trochu detailneji.pouzivam taktovaci program pxaclocker ktery tuto zavadu zpusobuje. zatim jako provizorni reseni tuto aplikaci zatim nepouzivam. po spusteni a nastaveni reactivate after reset je nahore uvedeny problem. po vypnuti je vse v poradku. mam pocit ze za to muze peripheral settings(clocking) .nevite jak ho nastavit tak aby se telefon po stisku cerveneho sluchatka normalne vzbudil?protoze jinak pri spustenem pxaclockeru nereaguje na power on.zkousel jsem experimentovat jen abych vedel.napr. kolonka keypad pri odskrtnuti vypne hardwarovou klavesnici atd. prosim ty kteri maji s taktovanim zkusenosti zda by nemeli radu s nastavenim...dekuji
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 753

PříspěvekZaslal: pá 26. únor, 2010 8:17    Předmět: Citovat

Z vlastní zkušenosti jsem zjistil, že žádné nastavení tento problém nevyřeší. Vyřešil jsem ho tím, že spouštím PXA Clocker po restartu jako běžnou aplikaci s tím, že jsem PXA Clocker nastavil tak, aby se po restartu neaktivoval.

Za tímto účelem existuje aplikace EventLauncher, kterou ale nepoužívám, protože způsobuje zase jiné problémy. Lze použít utilitu Apt, která má mnohem více možností. Dokáže spustit PXA Clocker jako aplikaci po restartu, což řeší výše zmíněný problém.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: pá 26. únor, 2010 15:48    Předmět: Citovat

aplikaci mam jiz nainstalovanou pochopil jsem ji jen trochu potreboval bych navest kde nastaveni te aplikace zvolim..pxaclocker uz mam jako zalozku...
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 753

PříspěvekZaslal: pá 26. únor, 2010 16:11    Předmět: Citovat

Spustíš Apt. Klepneš na Events, pak dole na tlačítko "-", zvolíš "Rset = soft reset finished" a vybereš PXA Clocker ze seznamu aplikací úplně vpravo. Pak vybereš menu Apt->Settings a zatrhneš "Enabled" a "After Reset". Nakonec zvolíš menu Apt->Enable. Pokud používáš CleanStart nebo UnCache, přidáš Apt mezi aplikace spouštěné po restartu.

Nyní by se po každé restartu měl spustit PXA Clocker.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: pá 26. únor, 2010 16:26    Předmět: Citovat

je to funkcni diky...po restartu nabehne program pxa clocker...je to v poho nejak ze by to nabehlo na bgd mode by asi neslo co?oni vubec taktovaci aplikace na palm stoji za......
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 753

PříspěvekZaslal: pá 26. únor, 2010 16:31    Předmět: Citovat

Nevím o tom. Ale myslím, že bys' tím nic nezískal, resp. bylo by to stejné jako předtím, když se ten PXA Clocker aktivoval po restartu.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: pá 26. únor, 2010 16:45    Předmět: Citovat

ono je to tim ze on aktivovany zarazi funkci"wake" ze ano?jinak v menu toho jsem objevil ze lze I rotovat screen.jak ?
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: pá 26. únor, 2010 16:48    Předmět: Citovat

takze apt dokaze zmenit rotaci obrazovky?
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 753

PříspěvekZaslal: pá 26. únor, 2010 17:53    Předmět: Citovat

Apt dokáže spoustu věcí. Nepřekvapilo by mě, kdyby uměl i tohle. Stačí si s tím jen trochu pohrát.

EDIT: Tak jsem to právě zkoušel a na Treu 650 to nejde. Zřejmě to chodí jen na PDA, které tuto vlastnost podporují.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: pá 26. únor, 2010 18:37    Předmět: Citovat

je zajmave ze opera mini russian mod to dokaze...a to je to jen java aplikace
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 753

PříspěvekZaslal: pá 26. únor, 2010 18:43    Předmět: Citovat

Apt je jen systémová utilita typu zmáčkni tlačítko a udělej něco. Takto sofistikované úkoly to neumí, pokud je nepodporuje systém.

Opera Mini to dělá na aplikační úrovni, nikoli na úrovni systému. To je velký rozdíl.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: pá 26. únor, 2010 18:43    Předmět: Citovat

viz fliphack tam to taky nefunguje..ale nechapu napr core player ten umi rotovani obrazovky I bez hw podpory...
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 753

PříspěvekZaslal: pá 26. únor, 2010 18:45    Předmět: Citovat

Core Player je to samé, co Opera Mini, tj. provádí rotaci na aplikační úrovni, nikoli na úrovni systému.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: so 27. únor, 2010 19:09    Předmět: Citovat

a neexistuje neco na aplikacni urovni co by otacelo obrazovku?
nejaka jednoducha utilitka?
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 753

PříspěvekZaslal: so 27. únor, 2010 21:23    Předmět: Citovat

Na aplikační úrovni je ti to k ničemu, jestli od toho čekáš, že to bude otáčet obrazovku kdekoli (v jakékoli aplikaci).

Jestli to má otáčet kdekoli, jako je to třeba na LifeDriveu, tak to musí být systémová utilita/hack. Jinak je ti to k ničemu.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Utility Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty




 


Doporučte nás | Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů



PalmHelp (www.PalmHelp.cz), informace nejen ze světa webOS a Palm OS, asistenční služby uživatelům produktů Palm. ISSN 1801-9412