Fórum - Zobrazit téma - Netfront - www.PalmHelp.cz
forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Netfront
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Komunikace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 19:57    Předmět: Citovat

tak jsem extrahoval chybi blazer.prc respektive tam je ale ma 0b lepsi by to bylo zipnout ale nechci te otravovat
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 20:02    Předmět: Citovat

Lepší by bylo si to opravdu stáhnout, podívat se, a teprve potom copy-paste předchozího příspěvku...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Lukas666
plavčík
plavčík


Registrace: 20.3. 2005
Příspěvky: 103

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 20:04    Předmět: Citovat

archiv a soubory v nem jsou v poradku. funkcnost blazeru jsem zatim netestoval. nechci si to zborit. tak to nekdo zkuste a dejte vedet Radostný
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 20:24    Předmět: Citovat

me po extrakci ten soubor blazer.prc ma 0b ale ostatni soubory jsou v poradku to ma jako blazer jen 200kb?
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 21:26    Předmět: Citovat

Tak je chyba u tebe. Bud jsi stahnul zase ten prvni soubor a ne ten novej (spravne je blazer2.rar), nebo spatne rozbalujes. Dokonce jsem i bootoval wokna s winrarem, a vsechno funguje...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 22:40    Předmět: Citovat

udelal jsem jak si rikal. omlouvam se prehledl jsem. po instalaci hlasi aplikace nemuze byt spustena chybi lokalizacni informace. chce to pridat I soubor lokalizace blazeru
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 23:09    Předmět: Citovat

to je blazer DE.prc nevim jak to je v centru
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: čt 25. únor, 2010 9:03    Předmět: Citovat

Ty mas zvolenej jako default jazyk nemcinu? Tak to si musis pockat, snad jeste dneska udelam HR a vyexportim ti ho...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: čt 25. únor, 2010 9:38    Předmět: Citovat

Tak čeština je bída. Jinak jsem si taky všiml, že pokud je zobrazení na šířku tak zmizí ikonky ovládání browseru na spodní straně:


_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: čt 25. únor, 2010 9:51    Předmět: Citovat

Knihomol94 napsal:
Ty mas zvolenej jako default jazyk nemcinu? Tak to si musis pockat, snad jeste dneska udelam HR a vyexportim ti ho...

To nemusíš. Stačí v hex editoru změnit enUS na deDE v hlavičce souboru.

Když uděláš HR, tak pak bude mít ten Blazer německy. To by asi nechtěl.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: čt 25. únor, 2010 15:47    Předmět: Citovat

Tak jsem to právě zkoušel a nejde to. Blazer z Centra způsobí na Treu 650 cyklický restart. Zkoušel jsem tam dát i knihovnu NetFrontLib z Centra se stejným výsledkem.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: čt 25. únor, 2010 15:49    Předmět: Citovat

mno spis to ani neni moje chyba...to je ta mirova rom...ta mi treba na googlu zvoli jazyk nemecky rek bych ze ta cestina je predelana nemcina...
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: čt 25. únor, 2010 15:52    Předmět: Citovat

Je nějaká šance naučit Netfront české znaky?
_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: čt 25. únor, 2010 15:56    Předmět: Citovat

to lukee: zkus rscedit nebo bird...nevim zda fungujou
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: čt 25. únor, 2010 15:59    Předmět: Citovat

ted sem si neuvedomil ze chces zobrazovani ceskych znaku ty vy se uvedene programy jsou na pocesteni..
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: čt 25. únor, 2010 16:02    Předmět: Citovat

kdyz pouzijete jen ty soubory crow pak vas systemy ruznych sluzeb detekuji jako centro...heh
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: čt 25. únor, 2010 16:03    Předmět: Citovat

lukee napsal:
Je nějaká šance naučit Netfront české znaky?

Minimální. Ale já sám jsem se o to ani nepokusil. Aplikace typu RscEdit nebo Bird na to určitě nestačí. Muselo by se toho udělat víc. NetFront se mi navíc ani moc nelíbil, protože na LifeDrive se nechoval úplně normálně. Např. po opuštění NetFrontu mi to vždy hodilo reset. Takže nemám vůbec žádnou motivaci to nějak řešit. Jsou jiné varianty (např. Opera Mini), které jsou v mnoha věcech lepší.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: čt 25. únor, 2010 16:10    Předmět: Citovat

Vysmátý opera 4.2 4ever skoda ze nejde rozjet 5tka beta...Smutný
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: čt 25. únor, 2010 19:22    Předmět: Citovat

to killinghawk: nejaky napad jak ten blazer rozchodit?
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: pá 26. únor, 2010 8:38    Předmět: Citovat

killinghawk napsal:
lukee napsal:
Je nějaká šance naučit Netfront české znaky?

Minimální. Ale já sám jsem se o to ani nepokusil. Aplikace typu RscEdit nebo Bird na to určitě nestačí. Muselo by se toho udělat víc. NetFront se mi navíc ani moc nelíbil, protože na LifeDrive se nechoval úplně normálně. Např. po opuštění NetFrontu mi to vždy hodilo reset. Takže nemám vůbec žádnou motivaci to nějak řešit. Jsou jiné varianty (např. Opera Mini), které jsou v mnoha věcech lepší.


Chápu. A nevíš, jak bych měl cca postupovat, kdybych si chtěl doprogramovat (Garnet OS Development Suite) "plugin", který by jej naučil české znaky - samozřejmě nechcu kód, jen radu v pár slovech, od které bych se pak mohl odrazit dál. Přeci jen máš v programování lokalizací bohatou zkušenost.
_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Komunikace Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty




 


Doporučte nás | Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů



PalmHelp (www.PalmHelp.cz), informace nejen ze světa webOS a Palm OS, asistenční služby uživatelům produktů Palm. ISSN 1801-9412