Fórum - Zobrazit téma - Netfront - www.PalmHelp.cz
forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Netfront
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Komunikace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 15:26    Předmět: Citovat

A kolik máš volné normální RAM?
_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 15:31    Předmět: Citovat

asi 15mb
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 15:48    Předmět: Citovat

tak jsem dospel k tomu pri meneni pameti v UDMH pri 15000 kb insuficient memory a je zapnuta. pri 4000kb reset. mozna pokud je ten program primo pro tx.mozna chce mit prirazenou pamet jako na tx kolik je tvoje pamet uplne celkova heap ?
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 15:52    Předmět: Citovat

Tak, podařilo se mi zobrazit alespoň offline stránky, bohužel chybí podpora českých znaků - tj. stejný stav jako u Blazeru. Ale dle prvních zkušeností mi Netfront připadá lepší, než Blazer.


_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 16:08    Předmět: Citovat

s netfrontem se dostanu k te hlasce pri 7000kb insufficient memory pod 7000kb reset fakt uz nevim....ale je dobre slyset tve zkusenosti...no on je blazer postaveny na jadru netfrontu takze asi z blata do louze....ale jaky jiny rozumny prohlizec? blazer?fast blazer? ne. opera mini ?pomalá +nutnost javy.web pro mi nejde.znas nejaky jiny browser?ma netfront taky jako blazer rezim "vsechno"?
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 16:21    Předmět: Citovat

Ten screenshot je "režim všechno", tady jsou všechna nastavení:






_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 16:43    Předmět: Citovat

no je to propracovane nastaveni ...skoda ze nejede ...fungují formulare a SSL?
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Lukas666
plavčík
plavčík


Registrace: 20.3. 2005
Příspěvky: 103

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 16:44    Předmět: Citovat

zatim bezproblemova funkcnost NetFrontu na T5. bez UDMH. skoda, ze i me, stejne jako lukee-mu, nejde zprovoznit pristup na net z T5 pres Treo...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 16:48    Předmět: Citovat

ja sem taky jiz dokazal netfront spustim jsem v menu s listou tentokrat prodleva zhruba 30sec a pak hlaska jiz nahore zminena ...kolik ma ta T5 heap?
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 16:55    Předmět: Citovat

zde v seznamu je ke stazeni taky netfront ale jina verze nutna registrace
forum.gsmhosting.com/vbb/misc.php?do=showattachments&t=202671
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 18:10    Předmět: Citovat

Abys' mohl spustit NetFront, potřebuješ utilitu MaxX od Dmitriho Grinberga. Je ke stažení na www.palmpowerups.com.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Lukas666
plavčík
plavčík


Registrace: 20.3. 2005
Příspěvky: 103

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 18:17    Předmět: Citovat

OT: tak hlasim, ze dle navodu na http://www.palmhelp.cz/html/modules.php?name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=23#89 lze rozbehat pripojeni k netu pro Tungsten T5 pres Treo 650. tak premejslim, ze bych zase zacal tahat dve zarizeni a browsil po netu pres NetFront na T5? no, uvidime... Radostný

killinghawk: a tobe teda NetFront na Treu beha uspokojive?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 18:25    Předmět: Citovat

nefunguje mam Maxx uz davno zkusil jsem I od dmitryho nejde hodi to reset pri UDMH se to pri vic jak 6mb zapne ale naskoci hlaska insufficent memory a abych resetoval aplikaci takze nejde
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 18:28    Předmět: Citovat

Na Treu jsem to nezkoušel, ale na LifeDrive běhá určitě. Jen D-pad funguje nějak podivně, takže skrolování není tak pohodlné, jak by mělo být. Může to být způsobeno EZRockerem, ale nemusí. NetFront byl napsán pro starší palmy, takže na nových nemusí fungovat úplně stoprocentně.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 18:38    Předmět: Citovat

Nevím proč to tak je, ale je jistý že už od uvedení T650 se o rozchození NetFrontu pokoušely tisíce uživatelů, stejně tak na 680ce a taky na Centru. Zatím sem nenarazil na jedinýho člověka kterýmu by to NP fungovalo.. Na PDA ale žádnej problém, zkoušeno na LifeDrive, T3, Z72 a bez problému.
4 dantemc: kdybys měl zájem, můžu ti poslat soubory Blazeru z Centra, je tam mnohem odladěnější verze, od 650ky udělali opravdu velký skok a Blazer teď používám dokonce radši než Operu...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 18:39    Předmět: Citovat

zajmave ze funguje ale zhruba 30sec na treu 650 pak je ta zminena hlaska zprovoznil jsem to tim trikem s odebranim clie fontu
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 18:42    Předmět: Citovat

nemohl bys to pls uploadnout na tvuj web? urcite by to vyuzilo vic lidi
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 18:49    Předmět: Citovat

Vývojář nejsem, takže trvalej web nemám.. Nevím jak moc je to legální/nelegální, ale budiž, tady to je.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
DanteMC
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 12.12. 2009
Příspěvky: 604
Bydliště: Česká lípa

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 19:34    Předmět: Citovat

tak jsem extrahoval chybi blazer.prc respektive tam je ale ma 0b lepsi by to bylo zipnout ale nechci te otravovat
_________________
Pár palmů-Windows Mobile - Web OS -Iphone 2G - G1- Htc Hero- S2 - Htc Evo 3D - Nexus s Android Kitkatem 4.4

Skutečně svoboda v uživání...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: st 24. únor, 2010 19:39    Předmět: Citovat

Chybička se vloudila.. Jelikož ZIP je uzavřenej proprietální formát, navíc vyvíjenej Mrkvosoftem, tak je mi líto ale do něj nebalím.. Ani pro něj nemám instalovanej nástroj. Nu, tady je snad už fungující verze. Jinak je to výcuc z ROM, takže možná ty soubory CROW ani nebudou potřeba...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Komunikace Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty




 


Doporučte nás | Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů



PalmHelp (www.PalmHelp.cz), informace nejen ze světa webOS a Palm OS, asistenční služby uživatelům produktů Palm. ISSN 1801-9412