Fórum - Zobrazit téma - Treo 650 a soft pro SDHC - www.PalmHelp.cz
forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Treo 650 a soft pro SDHC

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> smartphony/PDA/tablety
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hakson
nováček
nováček


Registrace: 11.12. 2006
Příspěvky: 13

PříspěvekZaslal: pá 19. září, 2008 20:59    Předmět: Treo 650 a soft pro SDHC Citovat

Zdravím všechny a omlouvám se za nové vlákno, ale tento problém jsem na fóru nenašel.
Nedaří se mi nainstalovat do ROM utilitku SDHC pro Treo 650 a 700p pro práci s kartami SDHC. Pokoušel jsem se standardním HotSyncem i kopírováním z karty a pokaždé mně to hodí pouze info, že nebylo možné nakopírovat. Nedaří se mi ani do čisté instalace po hardresetu. Už jsem z toho docela tupolev, zřejmě dělám někde banální chybu. Poraďte. Díky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
cubra
nováček
nováček


Registrace: 22.2. 2006
Příspěvky: 77
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: so 20. září, 2008 20:01    Předmět: Citovat

Neumím Vám sice poradit s nahráním jednotlivých programů do Rom, ale nahrál jsem si celou Hawkovu ROM a 4Gb SDHC mi na treu 650 jde. Pokud by jste šel touto cestou, tak já jsem to dělal podle návodu co byl na těchto stránkách.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
hakson
nováček
nováček


Registrace: 11.12. 2006
Příspěvky: 13

PříspěvekZaslal: so 20. září, 2008 20:47    Předmět: Citovat

Děkuji za pomoc. Ale nedaří se.
Hard reset/Hawkova ROM/nastavení kódování/Hot sync-SDIO-sdsd.prc

Odpověď
Install failed: C:\Program Files\palmOne\palm\Install\SDIO-sdsd.prc
Install synchronization failed

tedy stejná situace jako před tím

Opět se nenainstaluje. Asi to bude rukama. Asi se vrátím k 1MB SD a basta
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
cubra
nováček
nováček


Registrace: 22.2. 2006
Příspěvky: 77
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: ne 21. září, 2008 13:57    Předmět: Citovat

Našel jsem nějaký návod na instalaci do ROM ale raději bych použil celou novou ROM - ale to se také nedělá přes hot sync:

1. Nainstaluješ si Treo ROM Tool
2. Resetuješ Treo se stisknutým HotSync tlačítkem na kabelu.
3. Spustíš Treo ROM Tool.
4. Počkáš, až Treo ROM Tool do Trea uploaduje flashovací program (na displeji Trea se objeví patřičné logo).
5. Mezitím si vybereš adresář se soubory, které tam chceš nahrát (záložka "Upload ROM", pole "ROM source").
6. Počkáš, až se soubory zkomprimují.
7. Zvolíš tlačítko upload.
8. Počkáš, až se celý proces dokončí.
9. Resetuješ Treo.

Pokud se ti v Treu neobjeví logo flashovacího programu,
nebo pokud nejde zvolit tlačítko upload v záložce "Upload ROM",
tak je chyba v kabelu. Je někdy nutné ten kabel několikrát vyndat a zandad,
aby se očistily kontakty.

Během flashování s kabelem vůbec nehýbej.
Může dojít k přerušení spojení s PC => opravdu velký problém
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
hakson
nováček
nováček


Registrace: 11.12. 2006
Příspěvky: 13

PříspěvekZaslal: ne 21. září, 2008 17:30    Předmět: Citovat

no já instaloval Hawkovu ROM z karty dle návodu. Podle všeho byla nainstalovaná dobře. Já si však myslím, že jsem udělal chybu úplně na začátku celé 4GB záležitosti. Tak nějak tuším, že karta, kterou jsem koupil (emtec) není vůbec naformátovaná. Já v této chvíli nemám žádnou čtečku, kterou bych ji naformátoval v PC. Zítra obejdu svaz kamarádů a snad někdo bude mít. Mimochodem při čarování s ROM jsem zjistil, že ROM, kterou mám původní obsahuje ovladač FAT32. Takže pořeším nejprve kartu jako takovou a pak uvidíme. Zatím dík za pomoc.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
hakson
nováček
nováček


Registrace: 11.12. 2006
Příspěvky: 13

PříspěvekZaslal: po 22. září, 2008 19:54    Předmět: Citovat

Tak kartu mám zformátovanou FAT32 ale Treo nečte a nečte. Můžeš mi prozradit jakou máš značku karty. já mám emtec a ta se v treu ani nehne.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
cubra
nováček
nováček


Registrace: 22.2. 2006
Příspěvky: 77
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po 22. září, 2008 21:13    Předmět: Citovat

sandisk - koupil jsem ji ale starší za 400 v bazaru.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
hakson
nováček
nováček


Registrace: 11.12. 2006
Příspěvky: 13

PříspěvekZaslal: čt 25. září, 2008 8:39    Předmět: Citovat

Díky. Zkusím udat tu starou a vyzkouším Sandisk.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 753

PříspěvekZaslal: so 18. září, 2010 21:42    Předmět: Citovat

cubra napsal:
Našel jsem nějaký návod na instalaci do ROM ale raději bych použil celou novou ROM - ale to se také nedělá přes hot sync:

1. Nainstaluješ si Treo ROM Tool
2. Resetuješ Treo se stisknutým HotSync tlačítkem na kabelu.
3. Spustíš Treo ROM Tool.
4. Počkáš, až Treo ROM Tool do Trea uploaduje flashovací program (na displeji Trea se objeví patřičné logo).
5. Mezitím si vybereš adresář se soubory, které tam chceš nahrát (záložka "Upload ROM", pole "ROM source").
6. Počkáš, až se soubory zkomprimují.
7. Zvolíš tlačítko upload.
8. Počkáš, až se celý proces dokončí.
9. Resetuješ Treo.

Pokud se ti v Treu neobjeví logo flashovacího programu,
nebo pokud nejde zvolit tlačítko upload v záložce "Upload ROM",
tak je chyba v kabelu. Je někdy nutné ten kabel několikrát vyndat a zandad,
aby se očistily kontakty.

Během flashování s kabelem vůbec nehýbej.
Může dojít k přerušení spojení s PC => opravdu velký problém

Chtěl bych jen upozornit autora tohoto příspěvku, že se jedná o sprostý plagiát.

Originál je zde: ROMky pro Treo 650 - stabilita - pdasoft.cz.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
cubra
nováček
nováček


Registrace: 22.2. 2006
Příspěvky: 77
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po 20. září, 2010 9:33    Předmět: Citovat

O dva odstavce výše jsem zmínil, že se jedná o vás soft i návod.
Omlouvám se, že jsem to neudělal formou linku.


"Zaslal: so září 20, 2008 8:01 pm Předmět:
Neumím Vám sice poradit s nahráním jednotlivých programů do Rom, ale nahrál jsem si celou Hawkovu ROM a 4Gb SDHC mi na treu 650 jde. Pokud by jste šel touto cestou, tak já jsem to dělal podle návodu co byl na těchto stránkách. "
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> smartphony/PDA/tablety Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty



Letní zahrady, skleníky, zahradní nábytek, plastové doplňky

 


Doporučte nás | Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů



PalmHelp (www.PalmHelp.cz), informace nejen ze světa webOS a Palm OS, asistenční služby uživatelům produktů Palm. ISSN 1801-9412