Fórum - Zobrazit téma - TT1-internet - www.PalmHelp.cz
forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

TT1-internet

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Komunikace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fockewulfik
kormidelník
kormidelník


Registrace: 18.2. 2007
Příspěvky: 274
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: st 08. srpen, 2007 14:06    Předmět: TT1-internet Citovat

Mám TT1 a stále se nemůžu připojit k internetu........jestli jste už někdo byli úspěšní s TT1 tak prosím o radu....když tak nějaký návod.....
Díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger
joshviklef
nováček
nováček


Registrace: 28.3. 2006
Příspěvky: 50

PříspěvekZaslal: st 08. srpen, 2007 14:45    Předmět: Re: TT1-internet Citovat

Fockewulfik napsal:
Mám TT1 a stále se nemůžu připojit k internetu........jestli jste už někdo byli úspěšní s TT1 tak prosím o radu....když tak nějaký návod.....
Díky

Jak se pripojujes? BT, IR, WiFi, kabelem/kolibkou?
Pro pripojeni mobilem je navod : http://www.techforum.cz/ a IMHO staci zmenit datovy profil v mobilu a je to pro vsechny operatory (nemam vyzkouseno)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
elmano55
nováček
nováček


Registrace: 28.12. 2005
Příspěvky: 28

PříspěvekZaslal: st 08. srpen, 2007 15:21    Předmět: Citovat

Ja mám MHS odskúšané, stačí stiahnuť (http://www.novamedia.de/download/e_demo_mhs_palm.html) a nainštalovať, rýchlo nakonfigurovať a potom to už ide ....(Radostný)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Fockewulfik
kormidelník
kormidelník


Registrace: 18.2. 2007
Příspěvky: 274
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: st 08. srpen, 2007 16:02    Předmět: Re: TT1-internet Citovat

Citace:

Jak se pripojujes? BT, IR, WiFi, kabelem/kolibkou?
Pro pripojeni mobilem je navod : http://www.techforum.cz/ a IMHO staci zmenit datovy profil v mobilu a je to pro vsechny operatory (nemam vyzkouseno)

Tak já se připojuju pomocí Bt a kabelu....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger
joshviklef
nováček
nováček


Registrace: 28.3. 2006
Příspěvky: 50

PříspěvekZaslal: st 08. srpen, 2007 17:07    Předmět: Re: TT1-internet Citovat

Fockewulfik napsal:
Citace:

Jak se pripojujes? BT, IR, WiFi, kabelem/kolibkou?
Pro pripojeni mobilem je navod : http://www.techforum.cz/ a IMHO staci zmenit datovy profil v mobilu a je to pro vsechny operatory (nemam vyzkouseno)

Tak já se připojuju pomocí Bt a kabelu....

k mobilu nebo pc? jestli k pc, tak to ti neporadim... k tomu je potreba spesl soft.
edit : ted narychlo jsem nasel tenhle
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Fockewulfik
kormidelník
kormidelník


Registrace: 18.2. 2007
Příspěvky: 274
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: st 08. srpen, 2007 17:17    Předmět: Citovat

Právě k PC.... Nešťastný
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger
Fockewulfik
kormidelník
kormidelník


Registrace: 18.2. 2007
Příspěvky: 274
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: st 08. srpen, 2007 18:57    Předmět: Citovat

A jaký požíváte browser?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger
Fockewulfik
kormidelník
kormidelník


Registrace: 18.2. 2007
Příspěvky: 274
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: st 08. srpen, 2007 21:52    Předmět: Re: TT1-internet Citovat

joshviklef napsal:
Fockewulfik napsal:
Citace:

Jak se pripojujes? BT, IR, WiFi, kabelem/kolibkou?
Pro pripojeni mobilem je navod : http://www.techforum.cz/ a IMHO staci zmenit datovy profil v mobilu a je to pro vsechny operatory (nemam vyzkouseno)

Tak já se připojuju pomocí Bt a kabelu....

k mobilu nebo pc? jestli k pc, tak to ti neporadim... k tomu je potreba spesl soft.
edit : ted narychlo jsem nasel tenhle

Díky opravdu mi to pomohlo........ale jedna maličkost.......prohlížeč...
Díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger
majki
plavčík
plavčík


Registrace: 12.1. 2006
Příspěvky: 98

PříspěvekZaslal: čt 09. srpen, 2007 14:06    Předmět: Re: TT1-internet Citovat

Fockewulfik napsal:

Díky opravdu mi to pomohlo........ale jedna maličkost.......prohlížeč...
Díky


WebPro, s nainstalovanou Javou jde i Opera, která je taky fajnová
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Fockewulfik
kormidelník
kormidelník


Registrace: 18.2. 2007
Příspěvky: 274
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: čt 09. srpen, 2007 14:24    Předmět: Re: TT1-internet Citovat

majki napsal:
Fockewulfik napsal:

Díky opravdu mi to pomohlo........ale jedna maličkost.......prohlížeč...
Díky


WebPro, s nainstalovanou Javou jde i Opera, která je taky fajnová

Pro TT1? Jakou JAVU? Zkoušel jsem ale nejde to.... Nešťastný
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger
nox
>> moderátor <<
>> moderátor <<


Registrace: 1.2. 2005
Příspěvky: 625

PříspěvekZaslal: čt 09. srpen, 2007 15:35    Předmět: Bacha Citovat

S javou a tim i operou na TT1 bacha!!! Sam jsem tuto kombinaci zkousel a po 5 minutach jsem se dockal hard resetu, takze sla java hned pryc. Zalohu na kartu vrele doporucuji.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
joshviklef
nováček
nováček


Registrace: 28.3. 2006
Příspěvky: 50

PříspěvekZaslal: čt 09. srpen, 2007 17:02    Předmět: Re: Bacha Citovat

nox napsal:
S javou a tim i operou na TT1 bacha!!! Sam jsem tuto kombinaci zkousel a po 5 minutach jsem se dockal hard resetu, takze sla java hned pryc. Zalohu na kartu vrele doporucuji.

Mohu potvrdit.
Ted jsem tam zkousel Javu 5.7.1 a operu 3.1 i betu 4.
Po experimentu musel nastat Hard reset Rozpačitý
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Fockewulfik
kormidelník
kormidelník


Registrace: 18.2. 2007
Příspěvky: 274
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: čt 09. srpen, 2007 20:28    Předmět: Re: Bacha Citovat

joshviklef napsal:
nox napsal:
S javou a tim i operou na TT1 bacha!!! Sam jsem tuto kombinaci zkousel a po 5 minutach jsem se dockal hard resetu, takze sla java hned pryc. Zalohu na kartu vrele doporucuji.

Mohu potvrdit.
Ted jsem tam zkousel Javu 5.7.1 a operu 3.1 i betu 4.
Po experimentu musel nastat Hard reset Rozpačitý

<b>Okurasama</b> tak to Tak to je ve Woknu...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger
Tailsik
nováček
nováček


Registrace: 14.8. 2008
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: ne 16. listopad, 2008 15:34    Předmět: Citovat

ja se pripojuju s tungstenem T na internet pres bt na pc a jako prohlizec pouzivam operu (tedka tu nejnovejsi) ale ma to hacek Vysmátý
kdyz palma spojim s pc tak opera nenabehne (napise mi to: An application error has occured a v detailech je java.lang.OutOfMemoryError)
ale kdyz to nespojim tak se nastartuje ale porad je tam napsany Installing
pls muzete mi nekdo poradit ???? Otázka
uz sem zkusil snad vsechno co znam
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: ne 16. listopad, 2008 16:12    Předmět: Citovat

A zkusils taky starsi verzi?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Tailsik
nováček
nováček


Registrace: 14.8. 2008
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: ne 16. listopad, 2008 19:05    Předmět: Citovat

dej mi link a navod jak to zprovoznit a zkusim to
ale jinak sem nezkousel starsi verzi Vysmátý
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Komunikace Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty




 


Doporučte nás | Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů



PalmHelp (www.PalmHelp.cz), informace nejen ze světa webOS a Palm OS, asistenční služby uživatelům produktů Palm. ISSN 1801-9412