Fórum - Zobrazit téma - Ostrá Opera 4.1 - www.PalmHelp.cz
forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Ostrá Opera 4.1
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Komunikace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Czechnology
kormidelník
kormidelník


Registrace: 19.9. 2006
Příspěvky: 289
Bydliště: Wien8 / Praha8

PříspěvekZaslal: po 19. květen, 2008 17:58    Předmět: Citovat

Paměťovku jsem vyndal radši hned před pokusy o hard-reset...
Teď je vypnutý (minimálně se nijak neprojevuje).
Předpokládám, že když to dám do obchodu, kde jsem to kupoval, tak to stejně pošlou do servisu a stejně budu 30 dní čekat, ne? A ofic. servis v ČR je asi palmhelp, ne? achjo, já tak nesnáším reklamace Smutný
(kupoval jsem to v Praze v Alza.cz)
_________________
Dell Streak (5)
Palm m500 | Palm m505 | Palm Treo600 | Palm T|X
Psion 5
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: po 19. květen, 2008 18:15    Předmět: Citovat

Ja je taky nenasim, bohuzel mam nejakou smulu, protoze se s nimi setkavam nejak moc casto... Tak nejdriv bych zasel do toho alza.cz a pockal, jestli ti to nejak nevymneni nebo neopravi, ale to by neudelali jen z vazneho duvodu... No a kdyby holt nic nedelali a nereagovali na stiznosti, tak by zbyvaly 2 veci: Obcansky jouda nebo servis tady na palmhelpu... Je na tobe, co zvolis, ja bych bral asi to prvni Mrkající
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Czechnology
kormidelník
kormidelník


Registrace: 19.9. 2006
Příspěvky: 289
Bydliště: Wien8 / Praha8

PříspěvekZaslal: út 20. květen, 2008 0:29    Předmět: Citovat

no tady palmhelp je snad taky záruční servis, ne?
(asi jsem už z toho úplně blbej...)
_________________
Dell Streak (5)
Palm m500 | Palm m505 | Palm Treo600 | Palm T|X
Psion 5
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
teret
plavčík
plavčík


Registrace: 3.5. 2005
Příspěvky: 86

PříspěvekZaslal: st 21. květen, 2008 18:33    Předmět: Citovat

tak jsem zpet u 4.1BETA a obrazky jsou taky zpet, jinak resi se to i tady

http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=232356

a taky zajimave

http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=232555
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: čt 22. květen, 2008 19:02    Předmět: Citovat

Palmhelp sice je zarucni servis, ale selsky rozum mi rika ze bych mel reklamovat tam kde jsem koupil....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Napalm
nováček
nováček


Registrace: 16.4. 2007
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: pá 23. květen, 2008 14:19    Předmět: Instalace Opery Citovat

Pratele, uz hodnou chvili koukam na obrazovku: Opera Mini Installing a progres instalce je nekde v prvni ctvrtine. Nevite nekdo co je spatne? JVM mam na doporucenych hodnotach, stazene ty spravne soubory...Pristrojek Tx ale zije, protoze reaguje na podnety zvenci, jako je opusteni Opery atp. Dekuji za odpoved.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: pá 23. květen, 2008 17:52    Předmět: Citovat

Zkus zkontrolovat datum a cas, ja jsem mel stejny problem a zjistil jsem ze jsem v roce 1942...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Badel
>> šéfredaktor <<
>> šéfredaktor <<


Registrace: 15.11. 2004
Příspěvky: 3155

PříspěvekZaslal: pá 23. květen, 2008 20:45    Předmět: Nová verze Citovat

Tak Opera vydala novou verzi pro Palm OS, která řeší problémy, o kterých se zde mluvilo - chybějící zobrazování některých obrázků a potíže s pamětí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: pá 23. květen, 2008 21:05    Předmět: Citovat

Vyborne, jeste dneska ji stahnu a vyzkousim... A je to nova beta, nebo jen update stavajici verze?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Badel
>> šéfredaktor <<
>> šéfredaktor <<


Registrace: 15.11. 2004
Příspěvky: 3155

PříspěvekZaslal: so 24. květen, 2008 21:42    Předmět: Citovat

Je to updatu stávající verze.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
no_gold
nováček
nováček


Registrace: 3.10. 2006
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: so 24. květen, 2008 23:51    Předmět: zásek při spouštění opery Citovat

K tomu záseku při instalaci Opery - Mně to dělal PILOC Zkusil jsem ho vypnout a jede to. Akorát je člověk ochuzen o krásy češtiny.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
mha
nováček
nováček


Registrace: 22.7. 2005
Příspěvky: 17

PříspěvekZaslal: út 27. květen, 2008 10:51    Předmět: Opera Mini na Zire72 Citovat

Ktorú verziu Opery Mini mám inštalovať na Zire 72? Skúšal som stiahnuť najnovšiu verziu odporúčanú pre Zire 72 ako *.jad cez inštalátor na palme, ako aj *.prc napr. pre Treo 650. V oboch prípadoch skončím zaseknutím po spustení s nápisom "Install". Javu mám stiahnutu z palmhelp.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: út 27. květen, 2008 16:28    Předmět: Citovat

A jak se to zasekne? Musis udelat reset nebo palm reaguje a muzes se normalne vratit do launcheru? A zustane ti tam zobrazena ta instalacni obrazovka? Nemas nejakej rizikovej soft?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
mha
nováček
nováček


Registrace: 22.7. 2005
Příspěvky: 17

PříspěvekZaslal: út 27. květen, 2008 18:25    Předmět: Citovat

Knihomol94 napsal:
A jak se to zasekne? Musis udelat reset nebo palm reaguje a muzes se normalne vratit do launcheru? A zustane ti tam zobrazena ta instalacni obrazovka? Nemas nejakej rizikovej soft?


Môžem sa vrátiť do launcheru, netreba resetovať. Robi to aj po tvrdom resete - úplne čistý palm. Skúšal som aj sťahovať z http://mujweb.cz/www/killinghawk/ ten istý výsledok.
Nejaká predchádzajúca verzia (asi 4.0 beta) išla v poriadku...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: út 27. květen, 2008 20:22    Předmět: Citovat

Tak to potom nevim... A je to ta verze s updatem zobrazovani obrazku? Jestli ne tak ji zkus, jestli jo tak nezbyva nic nez jen cekat na novou verzi a zatim pouzivat tu starou... Jo a jakej je tam jazyk???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
mha
nováček
nováček


Registrace: 22.7. 2005
Příspěvky: 17

PříspěvekZaslal: út 03. červen, 2008 10:11    Předmět: Citovat

Knihomol94 napsal:
Tak to potom nevim... A je to ta verze s updatem zobrazovani obrazku? Jestli ne tak ji zkus, jestli jo tak nezbyva nic nez jen cekat na novou verzi a zatim pouzivat tu starou... Jo a jakej je tam jazyk???


Jazyk je default anglický ako "lokalizaciu" používam Fonts4OS5.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
gamebler01
nováček
nováček


Registrace: 3.1. 2008
Příspěvky: 41
Bydliště: Drnholec

PříspěvekZaslal: út 24. červen, 2008 20:11    Předmět: Citovat

Ta Opera je dobrá, používám ji protože Blazer ma problemy s českýmy znaky, ale na centru mi dělá pořádné problemy. Chvili se tváří jakoby nic, všechno v pořádku, ale po chvíli se prostě sekne a musim restartovat centro. Nevim čim to je, možná nastavenim nebo mi něco chybí kté jawe. Nevím, které prcéčka mám nainstalovat. Doufám, že mi nékdo dokáže poradit.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
gamebler01
nováček
nováček


Registrace: 3.1. 2008
Příspěvky: 41
Bydliště: Drnholec

PříspěvekZaslal: út 24. červen, 2008 20:14    Předmět: Citovat

Ta Opera je dobrá, používám ji protože Blazer ma problemy s českýmy znaky, ale na centru mi dělá pořádné problemy. Chvili se tváří jakoby nic, všechno v pořádku, ale po chvíli se prostě sekne a musim restartovat centro. Nevim čim to je, možná nastavenim nebo mi něco chybí kté jawe. Nevím, které prcéčka mám nainstalovat. Doufám, že mi nékdo dokáže poradit.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Badel
>> šéfredaktor <<
>> šéfredaktor <<


Registrace: 15.11. 2004
Příspěvky: 3155

PříspěvekZaslal: út 24. červen, 2008 20:15    Předmět: Citovat

Mrkni sem:
http://www.palmhelp.cz/html/modules.php?name=News&file=article&sid=1440
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: út 24. červen, 2008 20:24    Předmět: Citovat

Obcas se mi taky nevratne sekne, ale vetsinou mi jen vyhodi Java chybui nebo jde do klasickyho resetu, zadny zasek. Tohle se mi stava jenom, kdyz prohlizim nejakou webovou stranku a podrzim stylus na jednom miste na displeji, takze nescrolluju, tak by tam normalne mel vyskocit maly panel a tam je volba mobilniho zobrazeni a jeste neco, ale me se to zasekne. A jeste kdyz nacitam stranku a chci to zrusit, tak se to sekne nebo hodne zpomali a sou jen 3 moznosti: reset, a kdyz je to zpomaleny tak navrat do launcheru (jistejsi) nebo zpet (nejlip 2x) a pak znova, a zpomaleni zmizi... Jo mam par vypisu tech chyb v ramci Javy, kdybyste se v tom nekdo vyznal muzu to sem dat...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Komunikace Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty




 


Doporučte nás | Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů



PalmHelp (www.PalmHelp.cz), informace nejen ze světa webOS a Palm OS, asistenční služby uživatelům produktů Palm. ISSN 1801-9412