Fórum - Zobrazit téma - Ostrá Opera 4.1 - www.PalmHelp.cz
forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Ostrá Opera 4.1
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Komunikace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jurasu
nováček
nováček


Registrace: 20.4. 2005
Příspěvky: 21

PříspěvekZaslal: út 13. květen, 2008 14:22    Předmět: Ostrá Opera 4.1 Citovat

Dnes jsem nainstaloval ostrou Operu 4.1 - funguje v pohodě, jen při dotazu na připojeni se na displeji zobrazí totálně zmenšené okno s dotazem zda se připojit. Nemáte stejný problém?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
masoxCZ
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 9.2. 2007
Příspěvky: 939

PříspěvekZaslal: út 13. květen, 2008 15:49    Předmět: Citovat

Ne, tenhle nemám. Jen mi tak strašně pije krev nemožnost vypnout ten debilní virtuální myšovej kurzor, že jsem 4.1. zase smazal a vrátil 3ku.
_________________
UTFG "Jak se správně ptát" !!!
... Peace through superior firepower.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: st 14. květen, 2008 6:02    Předmět: Citovat

To me se deje neco podobnyho, akorat ze s WiFi... Kdyz ho nemam pripojeny a jdu na web, tak se me to nejdriv zepta jestli chci povolit odesilani a prijimani via airtime a podobne (mimochodem tohle okno me hrozne stve nevite jak o vypnout?) a pak hlaska ze "WiFi je ted vypnute. Chcete jej zapnout?" no a samozrejme ze to potvrdim... Potom mi tam naskoci to okno s prubehem pripojeni ale zabere jen asi desetinu displeje, texty jsou na nem uriznuty a podobne. Ne ze by to nejak vadilo, ale je to docela neprijemny... Dneska zkusim stahnout ostrou 4.1 misto bety, snad bude stabilnejsi a tech vychytanych bugu bude vic...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
jurasu
nováček
nováček


Registrace: 20.4. 2005
Příspěvky: 21

PříspěvekZaslal: st 14. květen, 2008 8:04    Předmět: Citovat

[quote="Knihomol94"]To me se deje neco podobnyho, akorat ze s WiFi... Kdyz ho nemam pripojeny a jdu na web, tak se me to nejdriv zepta jestli chci

Měl jsem 4.1 beta taky nainstalovanou a když jsem viděl ta nečitelná okna, tak jsem ji dal pryč. Ale v ostré verzi je to to samé.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 753

PříspěvekZaslal: st 14. květen, 2008 8:18    Předmět: Re: Ostrá Opera 4.1 Citovat

jurasu napsal:
Dnes jsem nainstaloval ostrou Operu 4.1 - funguje v pohodě, jen při dotazu na připojeni se na displeji zobrazí totálně zmenšené okno s dotazem zda se připojit. Nemáte stejný problém?

Stáhni si Operu Mini 4.1 Beta z tohoto odkazu: Moje stránky, a nahraď soubor "j9secpol.prc" souborem se stejným názvem v balíku s Operou Mini.

Tím by měl být odstraněn ten dotaz na připojení (Air time).
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Czechnology
kormidelník
kormidelník


Registrace: 19.9. 2006
Příspěvky: 289
Bydliště: Wien8 / Praha8

PříspěvekZaslal: st 14. květen, 2008 23:06    Předmět: Citovat

Mně to vesele při různých příležitostech resetuje palm...
Zlatej Blazer
_________________
Dell Streak (5)
Palm m500 | Palm m505 | Palm Treo600 | Palm T|X
Psion 5
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: čt 15. květen, 2008 5:51    Předmět: Citovat

Me ta ostra 4.1 ze zacatku pusobila zahryzy, a taky sem si nemoh zvyknout ze nahradila 3ku a ne 4.1 beta... Ale dal sem ji v Java nastaveni vic pameti a uz jede... Jo a Czechnology, mas celkem s tim "zlatej Blazer" pravdu, ale kdyby nesel do resetu kazdych 10 minut s tim, ze "Entry already in use", coz je podle me uplne stupidni chyba, a korektne zobrazoval stranky + jelo mi v nem stahovani, tak ok... Stacilo kdyby ho vyvijeli a opravovali bugy i pro stavajici uzivatele, a ne novej pristroj => nova verze, a ostatni jdete vitekam... Ale Opera je proste lepsi, rychlejc nacita a setri data, ma vic funkci...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Czechnology
kormidelník
kormidelník


Registrace: 19.9. 2006
Příspěvky: 289
Bydliště: Wien8 / Praha8

PříspěvekZaslal: pá 16. květen, 2008 12:34    Předmět: Citovat

Kde se dá nastavit více java paměti?

Mně to dělá i takový chyby, že po skončení se vrátím do launcheru, pak stisknu nějaké tlačítko a resne se to až při tom (tedy už po skončení aplikace...)
_________________
Dell Streak (5)
Palm m500 | Palm m505 | Palm Treo600 | Palm T|X
Psion 5
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: pá 16. květen, 2008 12:58    Předmět: Citovat

Das si preference, v nich si dole najdes IBM Java VM, tapnes na to a dostanes se do nastaveni javy... Tam si pak vyberes, pro ktery program to chces upravit, pokud chces vsude stejne nastaveni tak das vsude neco jako Use global preferences. Pod tim je takova tabulka, sou tam 2 zatrzitka jedno je Use double buffering a to druhy si uz nepamatuju, ale zaskrtni obe... No a potom dole se nastavuje nejakej Maximum java thread size (dej 32 kb) a potom neco jako Maximum java used memory (nevim jak presne) (dej 8 Mb) a melo by ti to fachat... Ale pozor pokud mas vic verzi Opery abys nastavoval tu spravnou radsi to takhle nastav v globalu a pak vsem ostatnim app urci pouziti global prefs...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Czechnology
kormidelník
kormidelník


Registrace: 19.9. 2006
Příspěvky: 289
Bydliště: Wien8 / Praha8

PříspěvekZaslal: pá 16. květen, 2008 14:58    Předmět: Citovat

Seká se to zase na sto jiných způsobů... už mi fakt leze ten palm krkem poslední dobou... Resetuju několikrát denně z všemožných důvodů (a ano, i po všemožných - často i nechtěných - hardresetech)...

No ale každopádně mi to mimo jiné hlásí, že se nedaří připojit k internetu, byť blazer v pohodě šlape...
_________________
Dell Streak (5)
Palm m500 | Palm m505 | Palm Treo600 | Palm T|X
Psion 5
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 753

PříspěvekZaslal: pá 16. květen, 2008 15:09    Předmět: Citovat

Jak velkou paměť jsi nastavil pro Operu v Prefs, a jak velkou máš heap memory (dá se zjistit přes MemInfo - položka "Dynamic Heap")?

Heap memory musí být větší než to číslo v Prefs, jinak dochází k resetům.

Chceš-li, aby se ti v Opeře zobrazovaly obrázky, musí být paměť v Prefs nastavena min. na 4 MB, a heap memory tomu pak musí odpovídat.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde


Naposledy upravil killinghawk dne pá 16. květen, 2008 15:37, celkově upraveno 2 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: pá 16. květen, 2008 15:10    Předmět: Citovat

Obcas se mi taky objevi chyba, casto ve stylu "Neexistujici DNS jmeno" a za par minut zase jede... Jo a je to divny, to s tema resetama, rek bych ze to bude kombinaci programu... Zkus si zalohovat data, udelat kompletni HR a pak doinstalovat jen Operu jako jiny uzivatel, aby se neobnovila data... A postupne pridavej programy, az to zase bude zlobit tak zjistis cim to je... Ale prinejmensim je to hoodne divny, ja na svym LD poznam reset tak 2x za mesic a to i pri pouziti serepeticek typu DALauncher nebo BlockCardApp a podobne... Tak udelej ten pokus a pak sem napis, jak to dopadlo
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Czechnology
kormidelník
kormidelník


Registrace: 19.9. 2006
Příspěvky: 289
Bydliště: Wien8 / Praha8

PříspěvekZaslal: so 17. květen, 2008 18:31    Předmět: Citovat

Dopadlo to úplně jinak.
Včera po cestě na uni jsem ještě poslouchal muziku. Později jsem se chtěl ještě na něco podívat, ale palm neodpovídal. Myslel jsem, že se hryznul a vybil, jak je v poslední době jeho dobrým zvykem. Nicméně ani po celonočním nabíjení na žádné bodání do zad ani tlačítka nereaguje...
To mě zase slavný palm nas*al..... Zlostný

Takže se zdá že bude muset odcestovat do servisu. Kde mi určitě řeknou že to do záruky stejně nespadá a já se můžu jít klouzat Rozpačitý
_________________
Dell Streak (5)
Palm m500 | Palm m505 | Palm Treo600 | Palm T|X
Psion 5
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: ne 18. květen, 2008 6:08    Předmět: Citovat

Zkousels provest HR? Ten tvuj palm se mi nejak nelibi, odkud ho mas? Tohle co ti dela to je na vymenu za novej...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
teret
plavčík
plavčík


Registrace: 3.5. 2005
Příspěvky: 86

PříspěvekZaslal: ne 18. květen, 2008 10:55    Předmět: Citovat

Mne to chodi tak nejak v pohode, jen mi to na nekterych strankach prestalo zobrazovat obrazky, i kdyz tam predtim byly, treba zrovna mobilmania.cz mi to dela, pritom kdyz pak tapnu do sedeho ctverce, kde ma byt obrazek, tak se mi pak zobrazi.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Czechnology
kormidelník
kormidelník


Registrace: 19.9. 2006
Příspěvky: 289
Bydliště: Wien8 / Praha8

PříspěvekZaslal: ne 18. květen, 2008 15:09    Předmět: Citovat

2Knihomol94: Bych rád, ale nemůžu provést žádnej reset, nereaguje to vůbec na nic...
_________________
Dell Streak (5)
Palm m500 | Palm m505 | Palm Treo600 | Palm T|X
Psion 5
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: po 19. květen, 2008 6:26    Předmět: Citovat

Tak budto pockej az se uplne vybije a potom ho zkus trochu nabit a resetovat nebo hard resetovat, a kdyby porad blbnul tak uz me napada jen vyndat a po chvili zase vlozit baterku...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 753

PříspěvekZaslal: po 19. květen, 2008 11:36    Předmět: Citovat

Tak jsem právě nainstaloval ostrou verzi Opery Mini 4.1, a zjistil jsem, že obrázky se nezobrazují pro žádná nastavení paměti. Zůstávám proto u beta verze, kde vše chodilo jak má.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Czechnology
kormidelník
kormidelník


Registrace: 19.9. 2006
Příspěvky: 289
Bydliště: Wien8 / Praha8

PříspěvekZaslal: po 19. květen, 2008 11:50    Předmět: Citovat

To mě taky napadlo, nicméně se obávám, že full-vybití, když ho nemůžu ani zapnout, může být záležitost týdnů...
Na otevření bohužel nemám vhodný šroubovák, navíc by mi tím propadla záruka...
_________________
Dell Streak (5)
Palm m500 | Palm m505 | Palm Treo600 | Palm T|X
Psion 5
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: po 19. květen, 2008 13:56    Předmět: Citovat

A on je tedka vypnuty nebo zapnuty? Jo a ted uz me napada jen 1 vec: servis tam, kdes ho koupil, nejlip vymenu... Jo jeste 1 vec me napada, i kdyz to na 99% nebude fungovat: Zkus vyndat a znovu zandat pametovku...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Komunikace Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty




 


Doporučte nás | Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů



PalmHelp (www.PalmHelp.cz), informace nejen ze světa webOS a Palm OS, asistenční služby uživatelům produktů Palm. ISSN 1801-9412