Fórum - Zobrazit téma - ZDoomZ - www.PalmHelp.cz
forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

ZDoomZ

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Hry a volný čas
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Burys
nováček
nováček


Registrace: 5.12. 2007
Příspěvky: 44

PříspěvekZaslal: po 10. březen, 2008 21:59    Předmět: ZDoomZ Citovat

Může mi někdo poradit jak rozchodit tuto hru na TT3?Dělal jsem to podle článku na Palmhelp, ale při pokusu hru zapnout se Palm zresetuje.Děkuji za pomoc.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
jirek
nováček
nováček


Registrace: 2.4. 2008
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: ne 31. srpen, 2008 20:32    Předmět: Citovat

no pokud vím, musíš navýšit dynamickou HEAP (třeba program UDMH) mně to jede v Tungsten T5 nádherně (a ten je prakticky totožný s T3)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Skorpi
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 24.3. 2005
Příspěvky: 497
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po 01. září, 2008 8:01    Předmět: Citovat

Na TT3 by neměl bejt problém, pokud vím, tak je to ideální palm právě pro tyhle hry, protože má největší HEAP bez jakýchkoli hacků. Jinak srovnávat T5 a T3 mi přijde poněkud odvážné... jiný procesor, jiná RAM, non NVFS x NVFS apod...

Kolegovi tyhle hry na T3 běhaly vpohodě, i ten quake, který já na z72 rozběhal až s UDMH.
_________________
HP Pre3, Vodafone
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
jirek
nováček
nováček


Registrace: 2.4. 2008
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: po 01. září, 2008 12:48    Předmět: Citovat

já myslel že mají stejnej PXA 412 mhz? nebo ne ? tak jesetli ne tak se omlouvám
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Burys
nováček
nováček


Registrace: 5.12. 2007
Příspěvky: 44

PříspěvekZaslal: po 01. září, 2008 13:10    Předmět: Citovat

Mají 416 mhz i když u T3 píší 400 tak má taky 416 akorát trochu starší typ.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 757

PříspěvekZaslal: po 01. září, 2008 15:13    Předmět: Citovat

Nevím, jestli je tam starší typ, ale výkonově je to rozdíl 416 ku 400 MHz (viz Porovnanie T3 vs. Treo 680 - příspěvek porovnávající časy v palmpi).
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Skorpi
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 24.3. 2005
Příspěvky: 497
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po 01. září, 2008 16:55    Předmět: Citovat

PXA255 T3 vs. PXA270 T5, podle udaju Intelu co si pamatuji, tak 270ky pri stejne frekvenci davaly tak o 25% lepsi vykon. Ale to je jedno... to uz je mimo tema, zkus ten ZdoomZ po takovym resetu, uz si moc nepamatuju jak se jmenuje, ale aby nenabehlo nic po resetu.. tusim podrzet Dpad nahoru + bodnout do zad. Kdyztak me nekdo opravte, uz palma nepouzivam.
_________________
HP Pre3, Vodafone
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Skorpi
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 24.3. 2005
Příspěvky: 497
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po 01. září, 2008 16:56    Předmět: Citovat

tak je to ten WARM reset, viz. http://www.svethardware.cz/art_doc-00DBFF50A065DC32C12573C50031A5A3.html
_________________
HP Pre3, Vodafone
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
jirek
nováček
nováček


Registrace: 2.4. 2008
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: po 01. září, 2008 19:10    Předmět: Citovat

no mně to stejně jelo jednom se zvýšenim v UDMH Radostný tak zkus totéž na T3. Ta má vlastně kolik ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Skorpi
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 24.3. 2005
Příspěvky: 497
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út 02. září, 2008 7:38    Předmět: Citovat

Tady je prehled heapu u starsich modelu (T5 ma tusim heap 5MB). Sam vidis, ze Z72 je na tom oproti T3 hure a presto mi to krasne slo.

Device Dynamic Heap Storage Heap
------------------------------------------
Tungsten C 12MB 51MB
Tungsten E 2MB 28MB
Tungsten T 800KB 14MB
Tungsten T2 800KB 30MB
Tungsten T3 11MB 52MB
Zire 121KB 1.8MB
Zire 21 512KB 8MB
Zire 31 1MB 13.8MB
Zire 71 1MB 13MB
Zire 72 5MB 24MB
_________________
HP Pre3, Vodafone
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Hry a volný čas Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty




 


Doporučte nás | Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů



PalmHelp (www.PalmHelp.cz), informace nejen ze světa webOS a Palm OS, asistenční služby uživatelům produktů Palm. ISSN 1801-9412