Registrace: 30.10. 2008 Příspěvky: 113 Bydliště: Praha - Kbely
Zaslal: so 30. duben, 2011 10:01 Předmět:
Tvojí češtinu mám, zrovna včera jsem po dvou letech nahrál novější verzi. Ale dávat za D2G 11 29.99USD se mi právě nechtělo. Tenhle thread jsem při prohledávání fóra nenašel, takže to jdu prostudovat. Díky. _________________ Centro, T|X, Tungsten T3, Tungsten T, m105+PalmPix, IIIe
můj blog, můj Twitter
Nechci zde šířit warez, ale jelikož je PalmOS mrtvá platforma, příjde mi docela úchylné chtít 30 dolarů za DTG 11. Běž na Google a při správných klíčových slovech uvidíš produktový klíč přímo ve výsledcích vyhledávání, tj. nemusíš otevírat žádný link.
Registrace: 30.10. 2008 Příspěvky: 113 Bydliště: Praha - Kbely
Zaslal: po 02. květen, 2011 11:22 Předmět:
Nakonec jsem to vyřešil fontama do desítky podle rady z threadu linkovaného Hawkem.
Sice je to licenčně taky pochybné, ale alespoň to není tak zjevná zlodějina. Jinak tedy zkoušel jsem jen tak zkusmo i 11 a vygooglený klíč, ale nefunguje - po prvním ukončení Documents ho program zapomene. Ale neřeším - desítka s podporou nového Wordu a českýma znakama je vše ci si může našinec jen přát. _________________ Centro, T|X, Tungsten T3, Tungsten T, m105+PalmPix, IIIe
můj blog, můj Twitter
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.