Fórum - Zobrazit téma - Nové lokalizace zdarma! - www.PalmHelp.cz
forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Nové lokalizace zdarma!
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 35, 36, 37  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Lokalizace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
nox
>> moderátor <<
>> moderátor <<


Registrace: 1.2. 2005
Příspěvky: 625

PříspěvekZaslal: ne 21. březen, 2010 11:48    Předmět: Odpoved Citovat

Toxik: Abort se pouzival naposledy v DOSu ne? To Písmo by mozna bylo lepsi, proto to sem pise, at take ostatni reknou sve nazory.

To kat. jsem navrhoval v predchozim prispevku, takze to tak asi necham.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Toxik
nováček
nováček


Registrace: 20.3. 2010
Příspěvky: 14
Bydliště: Česká Lípa

PříspěvekZaslal: ne 21. březen, 2010 13:26    Předmět: Citovat

Mno nevim teď překládám RescoExplorer a na Abort jsem anrazil asi 6x Radostný tak nevím a mám developerskou verzi Windows 7(Tudíž anglicky) a abort tu mám hned několikrát... ;) Třeba Zrušit Zálohování..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
nox
>> moderátor <<
>> moderátor <<


Registrace: 1.2. 2005
Příspěvky: 625

PříspěvekZaslal: ne 21. březen, 2010 15:14    Předmět: Odpoved Citovat

Toxik: Zajimave. No ja mam ceske Windows7, takze netusim. Ale v integrovanych programych palmu jsem zatim snad ABORT nevidel.

Otazka vsem: Nejake navrhy, jak to prekladat?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: ne 21. březen, 2010 15:26    Předmět: Citovat

Já jsem viděl obě tato slova, mají ale vždy stejný význam. Proto navrhuji překládat je stejně, tj.:

Abort = Cancel = Zrušit
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Toxik
nováček
nováček


Registrace: 20.3. 2010
Příspěvky: 14
Bydliště: Česká Lípa

PříspěvekZaslal: ne 21. březen, 2010 16:26    Předmět: Citovat

Vím že se to sem asi nehodí ale potřeboval bych poradit nějaké Pda podobné treu Jelikož sem dnes prohrál aukci o Treo 750 tak si hledám náhradu.. uvítám každou radu díky..Nemusí to být palm.. pokud znátte něco na co fungujou Apliakce an palm..

Naposledy upravil Toxik dne ne 21. březen, 2010 16:29, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Toxik
nováček
nováček


Registrace: 20.3. 2010
Příspěvky: 14
Bydliště: Česká Lípa

PříspěvekZaslal: ne 21. březen, 2010 16:27    Předmět: Citovat

Noxi narazil sem an problém.. například "Toggle Tree" v resco Exploreru .. nechápu jak to mám přeložit hlavně když tak funkce nefunguje.Nebo Toggle Multiselection.. Vysmátý .. to se mi do menu nevejde..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
nox
>> moderátor <<
>> moderátor <<


Registrace: 1.2. 2005
Příspěvky: 625

PříspěvekZaslal: ne 21. březen, 2010 16:46    Předmět: Odpoved Citovat

Toxik napsal:
Noxi narazil sem an problém.. například "Toggle Tree" v resco Exploreru .. nechápu jak to mám přeložit hlavně když tak funkce nefunguje.Nebo Toggle Multiselection.. Vysmátý .. to se mi do menu nevejde..


Taky nevim co to znamena, nikdy jsem se s tim nesetkal.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Toxik
nováček
nováček


Registrace: 20.3. 2010
Příspěvky: 14
Bydliště: Česká Lípa

PříspěvekZaslal: ne 21. březen, 2010 16:57    Předmět: Citovat

Tady to máš..Jak Toggle Multiselection tak Abort
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
nox
>> moderátor <<
>> moderátor <<


Registrace: 1.2. 2005
Příspěvky: 625

PříspěvekZaslal: ne 21. březen, 2010 17:04    Předmět: Odpoved Citovat

Toxik: tezko rict, kdyz nevim co to dela.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: ne 21. březen, 2010 17:07    Předmět: Citovat

Zapíná výběr více souborů, pokud nezvolíš tuhle fičuru (taky v horní liště šipečka nahoru - bílá, po zapnutí červená) můžeš mít vybranej jenom 1 soubor, na druhou stranu se zapnurým nemůžeš procházet složky atd.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Badel
>> šéfredaktor <<
>> šéfredaktor <<


Registrace: 15.11. 2004
Příspěvky: 3155

PříspěvekZaslal: ne 21. březen, 2010 21:29    Předmět: Citovat

Toxik napsal:
Vím že se to sem asi nehodí ale potřeboval bych poradit nějaké Pda podobné treu Jelikož sem dnes prohrál aukci o Treo 750 tak si hledám náhradu.. uvítám každou radu díky..Nemusí to být palm.. pokud znátte něco na co fungujou Apliakce an palm..


Co třeba tohle?
http://palm.cz/PALM.2046-Palm-Treo-680-malinove-z-testu.html
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
albinek
nováček
nováček


Registrace: 31.1. 2008
Příspěvky: 33
Bydliště: Blansko

PříspěvekZaslal: ne 21. březen, 2010 21:35    Předmět: Citovat

Toxik napsal:
Vím že se to sem asi nehodí ale potřeboval bych poradit nějaké Pda podobné treu Jelikož sem dnes prohrál aukci o Treo 750 tak si hledám náhradu.. uvítám každou radu díky..Nemusí to být palm.. pokud znátte něco na co fungujou Apliakce an palm..

...no záleží kolik do toho chceš dát, ale proč jsi dražil Treo 750 s WM a né něco přímo s Palm OS?...máš lepší než emulátor Šokovaný
_________________
Treo 650, Tungsten E
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Toxik
nováček
nováček


Registrace: 20.3. 2010
Příspěvky: 14
Bydliště: Česká Lípa

PříspěvekZaslal: ne 21. březen, 2010 22:29    Předmět: Citovat

Měl sem Už stažený Palm OS.. a už sem si za to našel Palm Pro VysmátýVysmátýVysmátý
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: po 22. březen, 2010 9:45    Předmět: Citovat

Mám trošku problém s překlady Kalendáře na T|X - budu muset zkrátit některá slova zkratkou, např. "zkr." protože normální překlad se na některých formulářích nevejde a část textu zmizí např. pod zaškrtávacím políčkem. Chci se zeptat, jestli uživatelé TX by takovéto zkratky na některých místek akceptovali Radostný
_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Lukas666
plavčík
plavčík


Registrace: 20.3. 2005
Příspěvky: 103

PříspěvekZaslal: po 22. březen, 2010 11:19    Předmět: Citovat

nekde by to chtelo i zmenit velikost fontu, napr. pokud kliknu na T650 na Prefs/Network/Modify, ukaze se tohle



a je to bez moznosti scrollovat, takze se to neda precist cely... jeste jsem na to narazil nekde, ale ted nevim, kde...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: po 22. březen, 2010 11:31    Předmět: Citovat

Velikost textu se dá nastavit přímo v tom overlayi. Stačí ho zkopírovat do RAM a upravit v Birdu. V tomto případě by stačilo nastavit Font na Standard.

EDIT: Tak beru zpět. Ten dialog se nezobrazuje správně, protože tam z nějakého důvodu je velké tlusté písmo místo malého tlustého.

Důvod této chyby mi není znám, ale mně se tento dialog zobrazuje správně, tj. malým tlustým. Takže mně se tento text zobrazí celý.

Jediné, co by se dalo zkusit, je nainstalovat tam moji malou lokalizaci pro Treo 650. Ale podle mě je chyba někde jinde. Opravdu nevím kde.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: po 22. březen, 2010 12:43    Předmět: Re: Par navrhu k prekladum: Citovat

nox napsal:
Par navrhu k prekladum:
Options, Preferences = Nastaveni

Takto to být nemůže, protože i v Palm OS se často vyskytují menu Options, s položkou Preferences. Potom bychom se odkazovali na položku Nastavení v menu Nastavení, což by nedávalo dobrý smysl.

Proto to musí zůstat tak, jak jsem navrhoval, tj.:

Options = Možnosti
Preferences/Prefs = Nastavení
Network = Síť
Connection = Připojení
Tap = Klepnout

A nové definice můžou být tak, jak je navrhl Nox, tj.:

Cancel = Abort = Zrušit
Alarm = Upozornění
About Tasks = O Úkolech (ostatní programy obdobně)
Graffiti 2 Help = Zobraz Graffiti 2
Security = Zabezpečení
Font = Fonty
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Lukas666
plavčík
plavčík


Registrace: 20.3. 2005
Příspěvky: 103

PříspěvekZaslal: po 22. březen, 2010 12:53    Předmět: Citovat

killinghawk napsal:
Důvod této chyby mi není znám, ale mně se tento dialog zobrazuje správně, tj. malým tlustým. Takže mně se tento text zobrazí celý.

Jediné, co by se dalo zkusit, je nainstalovat tam moji malou lokalizaci pro Treo 650. Ale podle mě je chyba někde jinde. Opravdu nevím kde.


nj, je to kosmetickej detail, taky nevim, kde je chyba. jinak mam tvoji posledni ROM.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Lukas666
plavčík
plavčík


Registrace: 20.3. 2005
Příspěvky: 103

PříspěvekZaslal: po 22. březen, 2010 12:57    Předmět: Citovat

co se tyce Abort, tak je jeste jedna moznost - prerusit. nutno ale posoudit situaci/kontext. pravda je, ze na Treu jsem to asi nevidel, ale dovedu si predstavit, ze to muze bejt button u nejakyho progress baru. ale at rozhodnou povolanejsi Radostný
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: po 22. březen, 2010 12:57    Předmět: Citovat

Jestli tam máš moji ROM, tak tam ještě nainstaluj moji malou lokalizaci pro Treo 650. Ta je určitě správně. Jestli to zůstane stejné, tak je chyba neznámá. Jestli se to zlepší, tak je chyba v mojí ROM.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Lokalizace Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 35, 36, 37  Další
Strana 23 z 37

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty




 


Doporučte nás | Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů



PalmHelp (www.PalmHelp.cz), informace nejen ze světa webOS a Palm OS, asistenční služby uživatelům produktů Palm. ISSN 1801-9412