Fórum - Zobrazit téma - centro + garmin - www.PalmHelp.cz
forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

centro + garmin
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Navigace a mapy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
xtreo
plavčík
plavčík


Registrace: 12.2. 2009
Příspěvky: 84

PříspěvekZaslal: út 05. květen, 2009 22:09    Předmět: Citovat

xtreo napsal:
...bohuzel se mi pomerne casto stava jedna neprijemnost. Za behu mi z nicehoz nic 'zmizi' z Centra pametova karta a navigace tudiz prestane navigovat...

Mohu si sam odpovedet, ze to zrejme zpusobovala mapa Evropy (1,5 GB). Navic to s touto mapou navigovalo pres mesto dost prapodivne. Jenom s mapou CR funguje Garmin spolehlive.
_________________
m515 -> Treo 270 -> Palm Centro
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
pantata
nováček
nováček


Registrace: 11.11. 2006
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: st 06. květen, 2009 9:33    Předmět: Citovat

xtreo napsal:

Navic to s touto mapou navigovalo pres mesto dost prapodivne. Jenom s mapou CR funguje Garmin spolehlive.

On funguje spolehlive s jakoukoli mapou rozumne velikosti Radostný. Ale zalezi na tom, co ta mapa obsahuje. Jednoznacne pro CR je Atlas CR (+Adresy) asi nejlepsim moznym resenim.
Je pravdou, ze algoritmy pro vypocet trasy nejsou zrovna dokonale a jine navigace podavaji optimalnejsi vysledek. Ale cilem navigace je "pomoci s dojetim do cile" a to v neznamem prostredi obvykle funguje.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
pantata
nováček
nováček


Registrace: 11.11. 2006
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: st 06. květen, 2009 9:43    Předmět: Citovat

tomt napsal:
Nemáte prosím někdo k dispozici český manuál pro Garmina, ale uživatelský nikoli k instalaci.
A druhá otázka souvisí s navigací, tedy s výběrem cílového místa. Jak cíl zadáváte, kterou možnost z nabízených používáte?
2. Adresy nebo 4. Kontakty - a jaký je postup, nějak se v dialogu vždycky ztratím.
Dík

Český manuál je v krabici. Jinak v aplikaci je help.
Při hledání používám obojí - podle toho co potřebuji. U 2. Adresy to je jednoduché - jen první krok záleží na tom, jaké mapy jsou nahrány.

Např.: mapa Atlas ČR + Adresy:
Kam -> Adresy -> Hlaskovat zemi -> A -> Adresy CR -> Hlaskovat mesto -> Ostrava -> c.p. -> Pristi -> nazev ulice -> Hotovo -> pokud najde víc výskytů, tak vybrat požadovanou adresu, jinak Jed pro navigaci, nebo Mapa pro zobrazení na mape, nebo Moznosti ...

Kontakty používám, pokud mám u kontaktu vyplněnou adresu. Postup je obdobný.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: čt 07. květen, 2009 12:24    Předmět: Citovat

Vydal jsem další verzi svého launcheru pro Gamin Mobile XT - GLPro (viz http://killinghawk.cz).

Změny:
Byla doplněna podpora pro Garmin Mobile XT v5.xxxx.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde


Naposledy upravil killinghawk dne út 12. únor, 2013 9:59, celkově upraveno 2 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
xtreo
plavčík
plavčík


Registrace: 12.2. 2009
Příspěvky: 84

PříspěvekZaslal: čt 07. květen, 2009 14:42    Předmět: Citovat

Citace:
Launcher pro Gamin Mobile XT v5.xxxx

Tak ja nevim, ale stale mi to nejde, porad stejne pisnicka (viz obrazek). A zkousel jsem i Garmin v4. Postupuji presne dle navodu, tedy vcetne restartu.


_________________
m515 -> Treo 270 -> Palm Centro
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: čt 07. květen, 2009 16:37    Předmět: Citovat

A když to spouštíš z vnitřní paměti, tak ti to chodí?
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
xtreo
plavčík
plavčík


Registrace: 12.2. 2009
Příspěvky: 84

PříspěvekZaslal: čt 07. květen, 2009 17:29    Předmět: Citovat

Nez pouziji GLPro, tak mi Garmin z vnitrni pameti chodi. Potom uz ne, ponevadz to ve vnitrni pameti zrejme neni a je to jenom na karte, ale je to na ni nejak divne. Rozpačitý
_________________
m515 -> Treo 270 -> Palm Centro
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: čt 07. květen, 2009 17:36    Předmět: Citovat

Přiznám se, že nevím, v čem může být chyba. Jisté je, že po spuštění tam chybí nějaký soubor. Bohužel však nemůžu přesně říci proč. Můžu jen konstatovat, že na Treu 650 i LifeDriveu to chodí pro Garmin Mobile XT v4.xxxx i 5.xxxx.

EDIT: Ještě mě napadlo, že chyba by mohla být v tom, jak ukončuješ Garmina - zda tlačítkem home nebo Exit v Garminu. Správně je to přes tlačítko Exit v Garminu.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
xtreo
plavčík
plavčík


Registrace: 12.2. 2009
Příspěvky: 84

PříspěvekZaslal: čt 07. květen, 2009 18:50    Předmět: Citovat

Ukoncuji v Garminu exitem, nebo-li symbolem s krizkem. Uz jsem se to jednou snazil vykoumat co tomu chybi za soubor, ale nejak jsem to nevykoumal.
_________________
m515 -> Treo 270 -> Palm Centro
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: čt 07. květen, 2009 18:52    Předmět: Citovat

Ještě mě napadlo, že bys' měl smazat adresář GNav na kartě předtím, než spustíš GLPro. Pokud jsi instaloval dvě verze přes sebe, tak tam možná máš soubory ze dvou různých verzí, které spolu nejsou kompatibilní.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
xtreo
plavčík
plavčík


Registrace: 12.2. 2009
Příspěvky: 84

PříspěvekZaslal: pá 08. květen, 2009 11:47    Předmět: Citovat

Tu v4 jsem zkousel driv, ted jsem zkousel jenom v5 a adresar GNav jsem na karte nemel. Takze v tom asi problem nebude. Mozna by to chtelo, aby to zkusil taky nekdo s Centrem.
_________________
m515 -> Treo 270 -> Palm Centro
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: pá 08. květen, 2009 12:34    Předmět: Citovat

Jestli na kartě nemáš adresář GNav, tak to bude asi ten problém, protože do tohoto adresáře se mají přesunout soubory pro spuštění navigace. Z nějakého důvodu zřejmě GLPro nevidí kartu v Centru, a pak dojde k tomu, že místo aby provedl přesun, tak ty soubory jen smaže.

Nicméně je to problém, který nelze tak lehce odladit, pokud nemám to Centro v ruce. Takže nezbývá než nechat Garmina ve vnitřní paměti (což u Centra není zas taková zátěž).
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
xtreo
plavčík
plavčík


Registrace: 12.2. 2009
Příspěvky: 84

PříspěvekZaslal: pá 08. květen, 2009 12:53    Předmět: Citovat

Po pouziti GLPro adresar GNav vcetne souboru na karte mam. Ze ho tam nemam jsem psal jako reakci na to, jestli nahodou nepreplacavam v4 a v5 pres sebe.
_________________
m515 -> Treo 270 -> Palm Centro
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: so 09. květen, 2009 22:57    Předmět: Citovat

Ještě mě taky napadlo, že bys' mohl po reinstalaci Garmina zkopírovat soubory z adresáře Garmin\Apps\Palm na kartě do vnitřní paměti, a pak ověřit funkčnost a spustit GLPro. Jednou se mi totiž stalo, že po instalaci Garmina v5.xxxx tam chyběl jeden soubor z tohoto adresáře, a pak to vyhodilo výše zmíněnou hlášku. Jednalo se o soubor "XTSetup_ptBR.prc".
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
tomt
plavčík
plavčík


Registrace: 31.10. 2005
Příspěvky: 91

PříspěvekZaslal: po 18. květen, 2009 12:54    Předmět: Citovat

Soráč, pokud je to OT, ale když už se tu mluví o verzi 5, jak vypadá její rychlost a stabilita oproti předchozí verzi?
_________________
Postupně: P IIIe, TRG pro, T / W nyní TREO 650+GPS BT Navibe GB 735+ SDHC 16GB Adata
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: út 26. květen, 2009 14:32    Předmět: Citovat

Vydal jsem další verzi svého launcheru pro Gamin Mobile XT - GLPro (viz http://killinghawk.cz).

Změny:
Byla opravena menší chyba.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde


Naposledy upravil killinghawk dne út 12. únor, 2013 9:59, celkově upraveno 2 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Badel
>> šéfredaktor <<
>> šéfredaktor <<


Registrace: 15.11. 2004
Příspěvky: 3155

PříspěvekZaslal: út 26. květen, 2009 16:30    Předmět: Citovat

Updatováno i u nás.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: pá 29. květen, 2009 13:31    Předmět: Citovat

Vydal jsem další verzi svého launcheru pro Gamin Mobile XT - GLPro (viz http://killinghawk.cz).

Změny:
Byla přidána kontrola volného místa na kartě.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde


Naposledy upravil killinghawk dne út 12. únor, 2013 9:58, celkově upraveno 2 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Badel
>> šéfredaktor <<
>> šéfredaktor <<


Registrace: 15.11. 2004
Příspěvky: 3155

PříspěvekZaslal: pá 29. květen, 2009 13:42    Předmět: Citovat

Updatováno i u nás.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
xtreo
plavčík
plavčík


Registrace: 12.2. 2009
Příspěvky: 84

PříspěvekZaslal: po 10. srpen, 2009 9:15    Předmět: Citovat

Nevite jak naimportovat trasu z GPX souboru (nebo primo z MapSource) do Garmin Mobile XT? V 'Nastroje->Sprava udaju->Moznosti->Importovat soubor GPX' jsem nalezl jakysi import a kdyz do slozky 'karta/garmin/gpx/' ulozim soubor current.gpx, tak se nejaky import udajne i uskutecni, ovsem nikde pak tu trasu nemohu nalezt.

//Edit: Dle toho co jsem se docetl na ruznych forech se zda, ze GM XT vubec importovani tras nepodporuje, hmmm. Smutný
_________________
m515 -> Treo 270 -> Palm Centro
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Navigace a mapy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 3 z 6

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty




 


Doporučte nás | Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů



PalmHelp (www.PalmHelp.cz), informace nejen ze světa webOS a Palm OS, asistenční služby uživatelům produktů Palm. ISSN 1801-9412