Fórum - Zobrazit téma - centro + garmin - www.PalmHelp.cz
forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

centro + garmin
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Navigace a mapy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
xtreo
plavčík
plavčík


Registrace: 12.2. 2009
Příspěvky: 84

PříspěvekZaslal: po 23. únor, 2009 11:10    Předmět: Citovat

Jeste mam (snad posledni) problemek. Jde nejak nastavit aby se nezobrazoval obrys vsech casti detailnich map? V nastaveni jsem nalezl 'Obrys podrobnych map -> Ano/Ne', ale na tohle to (alespon u me) nema zadny efekt.

(Pozn.: Jaky pouzivate program na snimani displeje?)


_________________
m515 -> Treo 270 -> Palm Centro
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
pantata
nováček
nováček


Registrace: 11.11. 2006
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: po 23. únor, 2009 13:12    Předmět: Citovat

Nastaveni -> Mapa -> Obrys podrobnych map -> Ano/Ne, nastavit na Ne a restart aplikace.

Na snimani pouzivam Snap.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
xtreo
plavčík
plavčík


Registrace: 12.2. 2009
Příspěvky: 84

PříspěvekZaslal: po 23. únor, 2009 13:54    Předmět: Citovat

Tak uz jsem to rozlustil. Neni treba po prepnuti restartovat aplikaci (to samotne stejne nepomuze), ale je treba se prepnout do navigacni mapy. Dokud si budete jenom prohlizet tu 2D mapu, tak se nastaveni obrysu Ano/Ne neprojevi. Ale dobry, uz to zacina vypadat pouzitelne. Vysmátý
_________________
m515 -> Treo 270 -> Palm Centro
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
xtreo
plavčík
plavčík


Registrace: 12.2. 2009
Příspěvky: 84

PříspěvekZaslal: út 24. únor, 2009 20:47    Předmět: Citovat

Jeste by me zajimala jedna vec. Radostný Je nejaky limit kolik muzu nahrat do Palm Centro map? Pocet GB, pocet mapovaych vyrezu, nebo tak neco? Vytvoril jsem si totiz mapu - City Navigator Europe + Atlas CR + Topo CR + Topo SR a Centro ma zrejme problem to zkousnout. Nabehne logo Garmin a tim to skonci. Mam ale pocit, ze stejna mapa ovsem bez Topo SR mi fungovala.
_________________
m515 -> Treo 270 -> Palm Centro
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
xtreo
plavčík
plavčík


Registrace: 12.2. 2009
Příspěvky: 84

PříspěvekZaslal: út 24. únor, 2009 22:29    Předmět: Citovat

Vec se ma tak, ze nejde ani samotna mapa Evropy (City Navigator Europe). Nechapu, vcera chodila pomerne svizne a ted to zustane viset na tom uvodnim logu pri spusteni. A to mam Centro po hard-resetu, asi zkusim jeste preinstalovat komplet Garmin v PC. Uz toho ale mam az nad hlavu. Pochybující
_________________
m515 -> Treo 270 -> Palm Centro
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: út 24. únor, 2009 23:24    Předmět: Citovat

Chyba je asi v tom, že max. velikost souboru na kartě, který Centro zvládne, je 2 GB. Vše nad touto hranicí je pro Palm OS nestravitelné. Je to dáno max. velikostí, která je ve FAT32 možná. Soubory s větší velikostí zvládají pouze vyšší verze souborových systémů, jako např. NTFS pod Windows.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
xtreo
plavčík
plavčík


Registrace: 12.2. 2009
Příspěvky: 84

PříspěvekZaslal: st 25. únor, 2009 8:20    Předmět: Citovat

Ale ona ta mapa ma jenom 1,8 GB. Radostný A hlavne pred par dny sla, ted ne, jsem z toho vedle. Šokovaný
_________________
m515 -> Treo 270 -> Palm Centro
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 15.5. 2006
Příspěvky: 755

PříspěvekZaslal: st 25. únor, 2009 13:35    Předmět: Citovat

Potom je chyba v nastavení Garminu. Je nutné provést reinstalaci a zálohovat. Je to taky jeden z dobrých důvodů, proč přesouvat Garmina na kartu - jednodušší zálohování. Když použiješ GLPro, tak se ti vše uloží do adresáře GNav na kartě. Zálohovat pak stačí jen obsah tohoto adresáře.
_________________
dlapa.cz
killinghawk.cz
Více zde
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
xtreo
plavčík
plavčík


Registrace: 12.2. 2009
Příspěvky: 84

PříspěvekZaslal: st 25. únor, 2009 15:17    Předmět: Citovat

Nevim, pripadam si jako blbec. Udelal jsem hardreset + zformatoval kartu, nahral Garmina + mapu Evropy (1,5 GB) a proste to nejde. Teda kdyz jsem to vecer zapnul a rano se probudil, tak jsem zjistil, ze se Garmin pres uvodni logo dostal, pak ale stacilo zacit neco delat s mapou a byl konec. Rozpačitý
_________________
m515 -> Treo 270 -> Palm Centro
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
pantata
nováček
nováček


Registrace: 11.11. 2006
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: st 25. únor, 2009 21:03    Předmět: Citovat

Zkusil bych bych vylucovaci metodu: smazat mapu, nechat tam jen tu zakladni a vyzkouset.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
xtreo
plavčík
plavčík


Registrace: 12.2. 2009
Příspěvky: 84

PříspěvekZaslal: st 25. únor, 2009 21:18    Předmět: Citovat

Jenom s tou zakladni, nebo jenom se zakladni+atlas CR to jde v pohode, ale jak tam soupnu City Navigator Europe 2009 NT (1,5 GB), tak ji to nezkousne. Chapal bych to kdyby to neslo od sameho zacatku, ale pred par dny to slo celkem v pohode (viz muj screen-shot uplne nahore).
_________________
m515 -> Treo 270 -> Palm Centro
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
pantata
nováček
nováček


Registrace: 11.11. 2006
Příspěvky: 24

PříspěvekZaslal: čt 26. únor, 2009 7:48    Předmět: Citovat

Tak dalsi pokus - v mapsource vyexportovat jen kus mapy (treba Nemecko, Francii, CR) a zkusit s tim.
Problemy byvaji, pokud se podrobne mapy prekryvaji - je vhodne pri exportu Evropy odstranit CR, pokud mate Atlas CR zvlast
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
xtreo
plavčík
plavčík


Registrace: 12.2. 2009
Příspěvky: 84

PříspěvekZaslal: pá 27. únor, 2009 0:57    Předmět: Citovat

Heureka - problem vyresen. Dekuji za vsemozne tipy, ale problem byl nakonec v karte. Mozna se mi budete smat a ja tu jenom objevuji Ameriku, nicmene... Windowsacke formatovani totiz zjevne nestaci a mozna to byla samotna pricina problemu - nevim totiz zda-li moje problemy nastaly uz pred formatovanim, nebo az po nem. Stahl jsem si -zde- SD Memory Card Formatting Software a naformatoval kartu pomoci nej. Narozdil od Windowsackeho formatovani, ktere netrvalo ani minutu, tak toto formatuje 8GB kartu poctivych (odhadem) 10 minut. Po te vse opet uplne v pohode - uff. Radostný
_________________
m515 -> Treo 270 -> Palm Centro
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 509

PříspěvekZaslal: pá 27. únor, 2009 7:33    Předmět: Citovat

Existuje zkušební verze tohoto Garmina? Abych to mohl otestovat na pár Palmech?
_________________
Nedávná minulost: Z22, T2, T3, T5, TX, m100, Palm UWK
Dávná minulost: Tungsten T, TX, Treo 750v, Treo 680
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
xtreo
plavčík
plavčík


Registrace: 12.2. 2009
Příspěvky: 84

PříspěvekZaslal: pá 27. únor, 2009 9:55    Předmět: Citovat

Pozn.: Zkusil jsem pokusne vytvorit mapu 2,3GB a opravdu nejde. Garmin nabehne, ale vubec si te mapy nevsimne, jako by tam nebyla. Samozrejme je to zbytecny extrem takova mapa, slo jenom o zkousku. Radostný
_________________
m515 -> Treo 270 -> Palm Centro
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
xtreo
plavčík
plavčík


Registrace: 12.2. 2009
Příspěvky: 84

PříspěvekZaslal: ne 08. březen, 2009 22:55    Předmět: Citovat

Tak si zatim tak tu navigaci zkousim a bohuzel se mi pomerne casto stava jedna neprijemnost. Za behu mi z nicehoz nic 'zmizi' z Centra pametova karta a navigace tudiz prestane navigovat. Musim kartu vyndat a znovu zandat, coz za jizdy neni uplne prijemne. A pak zase par minut trva nez se Garmin spoji s BT modulem (Nokia LD-3W). No a kdyz po tomhle vsem karta za par minut opet 'zmizi', tak uz to vzdavam. Pri jinych operacich s kartou toto nesleduji (prehravani hudby, videa atd.).
_________________
m515 -> Treo 270 -> Palm Centro
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
pawlik
nováček
nováček


Registrace: 26.7. 2005
Příspěvky: 30

PříspěvekZaslal: po 09. březen, 2009 7:40    Předmět: Citovat

Nebude to kartou ?
Ja som v Centru skúšal 4G SDHC klas 6 ( Adata a Apacer) Zdalo sa všetko v poriadku, ale po zálohe NVbackup, alebo Resco Explorerom sa karta "odhlásila" a pomohlo len vybrať-vložiť znovu ... MP3 hrajú bez problémov ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
xtreo
plavčík
plavčík


Registrace: 12.2. 2009
Příspěvky: 84

PříspěvekZaslal: po 09. březen, 2009 10:03    Předmět: Citovat

Nevim no, asi se tomu ta karta uplne nelibi. Je to SanDisk 8GB micro SDHC Class 2.
_________________
m515 -> Treo 270 -> Palm Centro
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
tomt
plavčík
plavčík


Registrace: 31.10. 2005
Příspěvky: 91

PříspěvekZaslal: po 09. březen, 2009 11:20    Předmět: Citovat

pawlik napsal:
Nebude to kartou ?
Ja som v Centru skúšal 4G SDHC klas 6 ( Adata a Apacer) Zdalo sa všetko v poriadku, ale po zálohe NVbackup, alebo Resco Explorerom sa karta "odhlásila" a pomohlo len vybrať-vložiť znovu ... MP3 hrajú bez problémov ...


Ahoj, už se to snad i tu či na jiném fóru probíralo, měl jsem též problém s kartou a zálohováním - jak NVbackup, tak i Resco Explorer, a stačilo v NV zrušit šifrování. Podle mne si prostě některé karty s šifrováním nerozumí. Resco už jsem po vyřešení problému s NV nezkoušel - nebylo proč, že...
_________________
Postupně: P IIIe, TRG pro, T / W nyní TREO 650+GPS BT Navibe GB 735+ SDHC 16GB Adata
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
tomt
plavčík
plavčík


Registrace: 31.10. 2005
Příspěvky: 91

PříspěvekZaslal: po 09. březen, 2009 11:32    Předmět: Citovat

Nemáte prosím někdo k dispozici český manuál pro Garmina, ale uživatelský nikoli k instalaci.
A druhá otázka souvisí s navigací, tedy s výběrem cílového místa. Jak cíl zadáváte, kterou možnost z nabízených používáte?
2. Adresy nebo 4. Kontakty - a jaký je postup, nějak se v dialogu vždycky ztratím.
Dík
_________________
Postupně: P IIIe, TRG pro, T / W nyní TREO 650+GPS BT Navibe GB 735+ SDHC 16GB Adata
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Navigace a mapy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 2 z 6

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty




 


Doporučte nás | Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů



PalmHelp (www.PalmHelp.cz), informace nejen ze světa webOS a Palm OS, asistenční služby uživatelům produktů Palm. ISSN 1801-9412