Fórum - Zobrazit téma - Hry od PDAmill zdarma - www.PalmHelp.cz
forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Hry od PDAmill zdarma
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Hry a volný čas
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: pá 02. květen, 2008 18:37    Předmět: Citovat

Jj, to bude nejlepsi Nápad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
cubra
nováček
nováček


Registrace: 22.2. 2006
Příspěvky: 77
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: ne 04. květen, 2008 19:31    Předmět: Citovat

Jde vám někomu snails? Mě to píše db#3 error opening SnailsCDagaDB.pdb. Zkoušel jsem to stáhnout tady z palmhelpu i z původního odkazu. Problémy mi to u tohoto souboru píše už při dekomprimaci.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Badel
>> šéfredaktor <<
>> šéfredaktor <<


Registrace: 15.11. 2004
Příspěvky: 3155

PříspěvekZaslal: ne 04. květen, 2008 19:49    Předmět: Citovat

Mně to funguje normálně, ale mám to nainstalovaný už z dřívějška přes nějakýho EXE průvodce.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Fockewulfik
kormidelník
kormidelník


Registrace: 18.2. 2007
Příspěvky: 274
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: ne 04. květen, 2008 21:55    Předmět: Citovat

Mi to jede taky normálně(včera jsem to stáhl z PDAmill...)...
_________________
Visor Platinum--->Palm m515--->Tungsten T--->LifeDrive(Hitachi has died in action...)--->LF(SanDisk CF 4GB Extreme III 200x) ----> Palm m500 Smutný---> Treo Pro--->HTC HD2--->BlackBerry 9790
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger
gimli
plavčík
plavčík


Registrace: 15.1. 2008
Příspěvky: 163

PříspěvekZaslal: po 05. květen, 2008 9:36    Předmět: Citovat

Mě Snails na TXku vyhazoval stejnou chybu, pokud jsem tu hru měl na SD. V interní paměti běží jako z praku. Hru mám staženou z PDAMill stránky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
cubra
nováček
nováček


Registrace: 22.2. 2006
Příspěvky: 77
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po 05. květen, 2008 10:36    Předmět: Citovat

Tak to bude asi ono, ale ostatní hry od této firmy mi z karty běží normálně.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
gimli
plavčík
plavčík


Registrace: 15.1. 2008
Příspěvky: 163

PříspěvekZaslal: po 05. květen, 2008 10:43    Předmět: Citovat

Ano, to souhlasí, mě ty ostatní z SD chodí normálně. Nefunguje mi ale Arvale, ani z karty ani z int. paměti, resp. spustí se a po chvíli hraní spadne s hláškou o nedostatečné paměti.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Knihomol94
*** admirál ***
*** admirál ***


Registrace: 19.8. 2007
Příspěvky: 656
Bydliště: /home

PříspěvekZaslal: po 05. květen, 2008 19:23    Předmět: Citovat

Mam sice od nich vsechny ale hraju jen Snails, tak ho kvuli ty chybe mam v RAM... Ale pokud nechces aby ti to zabiralo isto tak to pak zkopiruj na kartu a v RAM smaz, ale musis zkopirovat i db...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
lukee
viceadmirál
viceadmirál


Registrace: 25.9. 2007
Příspěvky: 511

PříspěvekZaslal: st 17. prosinec, 2008 12:12    Předmět: Citovat

Chcu se zeptat, jestli lze tyto hry spustit na Centru, když má 320x320 displej?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
gimli
plavčík
plavčík


Registrace: 15.1. 2008
Příspěvky: 163

PříspěvekZaslal: st 17. prosinec, 2008 13:21    Předmět: Citovat

Jasně že jde - ale musíš si stáhnout verzi pro rozměr obrazu 320x320. A některé hry, speciálně Solitaire a Asia jsou už tak titěrné, že se hrát nedají. Ale třeba Gems jsou perfektně hratelné i na Centru.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Hry a volný čas Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty




 


Doporučte nás | Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů



PalmHelp (www.PalmHelp.cz), informace nejen ze světa webOS a Palm OS, asistenční služby uživatelům produktů Palm. ISSN 1801-9412