Dobry den, nemate nekdo moznost vyzkouset a porovnat funkci integrovane a externi (treba jakakoliv bluetooth) GPS se SIFR3? ..
Jde mi o to ze podle mych zkusenosti je presnost sifr3 cipu v bluetooth GPS zavisla na nasmerovani GPSky.. kdyz ji hodim do kapsy nebo otocim smerem k zemi tak ma mnohem mensi presnost.. zatimco kdyz ji drzim pekne vrskem nahoru tak jsem schopnej zamerovat pohyb po jednotlivych metrech..
nevite jestli se to projevuje i u integrovanych GPSek? jak reaguji na naklon pristroje atd.. _________________ Treo650 + 2 GB SD + BT klavesnice + BT sluchatka + BT GPS ... co vic si prat? akorat vetsi RAM a Dynamic Heap a funkcni linux..
.. a ten multitasking by se obcas taky hodil
ja pouzivam FS T830 s integrovanym GPS s cipom SIFR3.
funguje excelentne, bez ohladu na polohu zariadenia, presnost je uplne v pohode aj pri vyssich rychlostiach, dokonca nemusim mat zariadenie ani za sklom, chyta sa kdekolvek v aute. netreba ani pripojit externu antenu, vsetko v pohode stiha. pouzivam to so softom iGO, ale pravdepodobne to tak funguje obecne.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.