forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Palm Pre
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> PDA/smartphony
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

koupite si Palm Pre ?
Ano
55%
 55%  [ 43 ]
Ne
10%
 10%  [ 8 ]
Nevim
33%
 33%  [ 26 ]
Celkem hlasů : 77

Autor Zpráva
Badel
>> šéfredaktor <<
>> šéfredaktor <<

Registrace: 15.11. 2004

PříspěvekZaslal: po 07. prosinec, 2009 17:20    Předmět: Citovat

Super odkaz, díky OK
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
nox
>> moderátor <<
>> moderátor <<

Registrace: 1.2. 2005

PříspěvekZaslal: po 07. prosinec, 2009 18:27    Předmět: Odpoved Citovat

masoxCZ napsal:
Je trochu rozdíl mezi "mezinárodní" a celosvětovou. Mezinárodní je obvykle pro ragion (tedy EU, USA, oceánie, apod.) a celosvětová je ... celosvětová. To je dobré si zkontrolovat. Měnil jsem SEčko v záruce ve Francii a nebyl problém, trvalo to asi 25 minut. Někdejší kolega měnil u Della displej pro změnu ve Finsku (jak byl rád že si připlatil za Complete Accidental Damage) a druhej den odpoledne měl booka jako novýho. Ještě mu ho komplet vyčistili.

Aha, to jsem ani netusil, ze se to jeste deli takhle. Holt clovek musi mit pravnika za zadkem, kdyz jde kupovat neco vic nez paratka. Tam ted sam nevim jestli nekecam, ktera zaruka tam vlastne byla. Pro me to az dodnes bylo jedno a totez. Kazdopadne to asi bude mimo pravni znalosti bezneho zakaznika.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
masoxCZ
*** admirál ***
*** admirál ***

Registrace: 9.2. 2007

PříspěvekZaslal: út 08. prosinec, 2009 8:40    Předmět: Citovat

Jo, proto se pravidlům "neznalost zákona neomlouvá", "způsobilost k právním úkonům" a "schopnost pochopit přijímanou smlouvu" říká právní FIKCE Radostný
Proč myslíš, že Microsoft má divizi pro výklad EULA pro každej produkt 3x početnější než vývvojovou?
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
dovi
nováček
nováček

Registrace: 25.1. 2006

PříspěvekZaslal: út 08. prosinec, 2009 11:04    Předmět: Citovat

Tak možností psát české znaky se mi Pre odost přiblížilo. Jen ta instalace je pro mě trochu vysoký level Vysmátý
Dakar
plavčík
plavčík

Registrace: 16.2. 2006

PříspěvekZaslal: út 08. prosinec, 2009 14:37    Předmět: vetsi vydrz baterky Citovat

uz jste nekdo zkousel CPU Scaling nebo SmartReflex, jaky je vysledek ?

http://www.webos-internals.org/wiki/CPU_Frequency_or_Voltage_Scaling
kEddAR
nováček
nováček

Registrace: 3.8. 2007

PříspěvekZaslal: st 09. prosinec, 2009 15:18    Předmět: Citovat

http://www.precentral.net/pre-launch-czech-republic-2010
killinghawk
viceadmirál
viceadmirál

Registrace: 15.5. 2006

PříspěvekZaslal: st 16. prosinec, 2009 21:06    Předmět: Citovat

Nejsem sice velký fanoušek Palmu Pre, ale přesto si dovoluji dát sem odkaz na cnet: Best smartphones of 2009 (photos)

Zajímavé kolik super novinek zůstalo za ním včetně smartphonů s androidem. V jiných žebříčcích na cnetu Pam Pre vůbec nefiguruje.
Dakar
plavčík
plavčík

PříspěvekZaslal: po 28. prosinec, 2009 11:14    Předmět: App Catalog uz pro pro vsechna "unlocked Pre" Citovat

Palm opravil chybu ktera znemoznovala pristup do katalogu z "neodsouhlasenych" operatoru:

http://www.pheedcontent.com/click.phdo?i=9b080a1cf1a4cce23b42abda2ad793e9
Dakar
plavčík
plavčík

PříspěvekZaslal: po 28. prosinec, 2009 13:35    Předmět: WebOS 1.3.5 na spadnuti Citovat

WebOS 1.3.5 ode je dneska dostupny pro Sprint:

http://www.pheedcontent.com/click.phdo?i=3dfba19bd3bf8bde074b54b8f53e8257
Dakar
plavčík
plavčík

PříspěvekZaslal: čt 07. leden, 2010 8:42    Předmět: Palm Pre Plus = 16GB RAM Citovat

zda se, ze je to jedine vylepseni...

http://www.palminfocenter.com/news/10025/published-palm-pre-plus-pixi-plus-specs/
milanroubal
nováček
nováček

Registrace: 22.12. 2005

PříspěvekZaslal: út 12. leden, 2010 10:14    Předmět: Re: WebOS 1.3.5 na spadnuti Citovat

Dakar napsal:
WebOS 1.3.5 ode je dneska dostupny pro Sprint:

http://www.pheedcontent.com/click.phdo?i=3dfba19bd3bf8bde074b54b8f53e8257

A dneska se objevil WebOS 1.3.5.2 pro nemecke zarizeni. Prave updatuju.
Gregovsky
nováček
nováček

Registrace: 8.1. 2010

PříspěvekZaslal: út 12. leden, 2010 17:44    Předmět: Citovat

zvazuji nakup Palmu Pre z Nemecka a chci se zeptat na co je potreba si davat pozor, zda staci jen hlidat aby nebyl blokovany, nebo jsou v tom jeste nejake zaludnosti? diky
lukee
kapitán
kapitán

Registrace: 25.9. 2007

PříspěvekZaslal: st 13. leden, 2010 8:23    Předmět: Citovat

Gregovsky napsal:
zvazuji nakup Palmu Pre z Nemecka a chci se zeptat na co je potreba si davat pozor, zda staci jen hlidat aby nebyl blokovany, nebo jsou v tom jeste nejake zaludnosti? diky

Taky se chci zeptat, jak je to s provozem dovezeného Pre v ČR. Díky
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky MSN Messenger
jkf
nováček
nováček

Registrace: 24.4. 2006

PříspěvekZaslal: st 13. leden, 2010 9:27    Předmět: Citovat

lukee napsal:
Gregovsky napsal:

Taky se chci zeptat, jak je to s provozem dovezeného Pre v ČR. Díky

Pre s Vodafone kartou funguje bez problemu.
Kdyz si Pre koupite v Nemecku, pujcte si v obchode nemeckou O2 kartu, a Pre si zaktivujte (vytvorte si Palm Profil) kvuli dostupnosti App Catalogu. Uz to pry neni podminka, ale pro jistotu.
tondapirko
plavčík
plavčík

Registrace: 10.8. 2005

PříspěvekZaslal: pá 29. leden, 2010 9:49    Předmět: REKLAMACE PALM PRE Citovat

REKLAMACE PALM PRE - EXPANSYS/O2 GERMANY
Tak jak jsem slíbil, referuji jak dopadly moje reklamace PALM PRE.
U obou přístrojů zlobila touchscreen.

Mám ovšem podezření, že problémy způsobovala moje noname microUSB autonabíječka (Sorry PALM!).

První přístroj jsem po třech dnech používání vrátil do EXPANSYS - vše proběhlo bleskově, peníze na kartu vrátili obratem, horší to bylo O2 Germany Dresden, reklamace trvala dva měsíce a teprve výhružný mail zabral a funkční PRE mi minulý týden přišlo zpět. Nevím co s tím dělali, napsali k tomu softwarová závada, přístroj nazvali HTC TOUCH a do poznámky napsali: "pozor je to PALM PRE"

Zatím PRE funguje perfektně.
scenic
nováček
nováček

Registrace: 31.1. 2010

PříspěvekZaslal: ne 31. leden, 2010 9:02    Předmět: Citovat

Tak som si zakupil Palm Pre a dnes mi to same ponuklo aktualizaciu 1.3.5.2 . Uz to stahujem, snad mi potom pojdu vsetky siete zas. Som z toho telefonu trocha mimo bo zatial s nim neviem robit (myslim hack a podobne)...

Changelog tu:
Kód:
http://mypre.com/palm-pre-in-europe-gets-webos-1-3-5-2-update-2010194304/
Gregovsky
nováček
nováček

Registrace: 8.1. 2010

PříspěvekZaslal: ne 31. leden, 2010 17:51    Předmět: Citovat

tak jsem od ctvrtka take hrdym majitelem Palmu Pre, vydrazenym na nemeckem ebayi, fungl novy kousek zakoupeny 13.1.2010 i s fakturou na 480eur a i s postovnym me vysel na 310eur, ale to jen tak pro info.

ted se mi konecne podarilo rozbehat v messagingu protokol ICQ a jsem absoletne uneseny jak se ten telefon spojuje kontakty z Outlooku s Facebookem a ted i s ICQ (take vcetne obrazku), chat ci psani SMS je pak maximalne pohodlne, proste neuveritelny...

trochu me prekvapilo ze telefon se pripojuje k internetu a zvlaste k emailum prakticky neustale nejen na wifi ale i pres gsm sit a nenasel sjem nikde moznsot to omezit alespon na dotazani, nevite o necem? ale muj datovej tarif by to zvladnout mel, tak snad to nebudu muset ani moc resit...

prohlizec funguje taky vyborne, jen zminovany facebook si uvodni stranu hazi neustale do nejake svoji mobilni verze, nevite jak se toho zbavit? diky
scenic
nováček
nováček

Registrace: 31.1. 2010

PříspěvekZaslal: ne 31. leden, 2010 17:57    Předmět: Citovat

Ahoj, prosim ta ide ti appcatalog lebo mne bohuzial nie a ako si rozchodil to ICQ? Nikde nic neviem najst ohladne toho na webe Smutný
milennium
nováček
nováček

Registrace: 24.10. 2009

PříspěvekZaslal: ne 31. leden, 2010 18:08    Předmět: Citovat

Jo, prosímtě můžeš napsat jak jsi rozchodil ICQ ?
A jakou verzi firmwaru máš ?
Díky.
milennium
nováček
nováček

Registrace: 24.10. 2009

PříspěvekZaslal: po 01. únor, 2010 22:29    Předmět: Citovat

Tak už se dva dny pokouším o instalaci některých aplikací do Pré přes "WebOSQuickInstall" a vždy mi to hází chybu.
Mám poslední fw 1.3.5.2, přístroj odemčen a přes "WebOSQuickInstall" nahráno "Preware" a "Package Manager Service" , vše funkční a když chci nahrát další věci jako "MessagingPlugins2.0.3-Palm-Pre", tak mi to skoro u všech .ipk hází podivné chyby. Takže nemůžu za boha skoro nic nainstalovat.
Zkoušeno na Win7 32b, MacOS X 10.6.2 a všude stejné chyby. U Pré už jsem udělal dvakrát formát abych vyloučil nějakou chybu a prostě nic.
Nikde jsem se nic nedočetl, takže dotaz směřuju zde, jestli někdo nemáte podobnou zkušenost ?
Díky za jakoukoli radu.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> PDA/smartphony Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27  Další
Strana 23 z 27

Přejít na: