Proto taky nevěřím tvojí zpětné vazbě, stejně jako celému tomuto fóru.
Dobře, omlouvám se že jsem si dovolil to vyzkoušet na reálném zařízení a napsat to sem. Nevěděl jsem, že by to mohlo někoho urazit. _________________ T2, T5
Nejde ani tak o to, co si kdo dovolí, jako o to, jak kdo lže. Já vím, že v simulátoru vše funguje. A taky vím, že to, co funguje v simulátoru, pak chodí i na reálném zařízení.
Spíše se může stát to, že lokalizace, která na reálné zařízení chodí, pak nefunguje v simulátoru. To se zde ovšem nestalo. Stal se pravý opak, tj, že lokalizace, která chodí v simulátoru pak nechodí na reálném zařízení, což dle mých zkušeností není možné.
Ať je to jak chce, já zde nemám co odlaďovat, protože to, co popisuješ, se v simulátoru neděje. _________________ dlapa.cz killinghawk.cz
Takových dialogů ti zobrazím kolik budeš chtít a kde je budeš chtít. To není důkaz a nebyl by to důkaz, ani kdyby jsi k tomu obrázku natočil celé video.
Problém je v tom, že prostě lžete. Lžeš ty i celé toto fórum. _________________ dlapa.cz killinghawk.cz
Je tu ještě někdo, kdo by to mohl odzkoušet na reálném TT3? Velký Hawk má opět záchvat stihomamu, tak ať víme, jak se věci mají. Těmhle jeho výpadům fakt nerozumím a není mi jasné, co jej motivuje k tomu, aby napadal "celé toto fórum" (co tímhle označením máš vůbec na mysli?). Označit někoho jen tak za lháře, to už je docela silný kafe... _________________ www.palm.cz - www.palmhelp.cz - www.windowsmobile.cz - www.wmhelp.cz
Jenže já neoznačuji někoho "jen tak". Mám s tímto fórem dlouholetou zkušenost a vím, kolikrát už jste "neměli pravdu", a taky vím, že se nejednalo vždy o omyl.
Jestli chcete, dám vám sem odkazy, pokud jste ta inkriminovaná vlákna už nesmazali. (Tak, jak se to už jednou stalo s tímto vláknem.) _________________ dlapa.cz killinghawk.cz
Klidně sem dej, co chceš, tady žádná cenzura neni. Už jen proto ne, že to nikomu nestojí za to. PalmHelp nás už dávno neživí, udržujeme jej jen ze sympatií k uživatelům palmů. Hádat se tu o nesmyslech mi přijde trochu škoda. Měli bychom se chovat spíše jako fanoušci zaniklé značky. _________________ www.palm.cz - www.palmhelp.cz - www.windowsmobile.cz - www.wmhelp.cz
1. Tebe poškozuje, když ti někdo dá feedback?
2. Osočuješ "nás", ale ten příspěvek je od uživatele, který s námi nemá nic společného.
3. Absolutně si nedovedu představit důvod, proč by někdo měl mít zájem tě poškozovat. Až na tyhle tvé občasné prapodivné výpady je ti celá palmovská komunita vděčná za práci, kterou zdarma odvádíš.
Ad 1) Nepoškozuje mě feedback, ale to, že mi místo zpětné vazby chodí nesmysly, které nejsou pravdivé.
Ad 2) Nevěřím tomu, že je tohle všechno dílem nějakých náhodně vybraných jednotlivců, kteří s vámi nemají nic společného. Na to mají těch znalostí zase dost a lidí, kteří se zabývají touto platformou, je zase proklatě málo.
Ad 3) Já pár takových důvodů a lidí znám, možná i osobně, kteří se snaží mi jakýkoli úspěch v jakékoli oblasti upřít. Možná mi je někdo vděčný, ale já žádný vděk nepozoruji (a ani na něj nejsem moc zvědavý). Přízeň davu je totiž vrtkavá, jak známe z mnohých historických příkladů. _________________ dlapa.cz killinghawk.cz
V každém normálním fóru bys za tohle už dávno dostal banán. Ale já mám pro slaboduché jedince pochopení. Hawku, Hawku, tys musel mít špatný dětství... _________________ www.palm.cz - www.palmhelp.cz - www.windowsmobile.cz - www.wmhelp.cz
To ani nemusíš říkat. To je poznat z tvých příspěvků.
Badel napsal:
V každém normálním fóru bys za tohle už dávno dostal banán.
V normálních fórech taky nejsou jedinci stižení stihomamem, kteří by vyráběli lokalizace poskytované zcela zdarma a ve vyšší kvalitě, než členové nějaké profesionální mafie, která rozdává jenom teror a izolaci. _________________ dlapa.cz killinghawk.cz
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.