forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Nové lokalizace zdarma!
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Lokalizace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lukee
viceadmirál
viceadmirál

Registrace: 25.9. 2007

PříspěvekZaslal: út 22. listopad, 2011 12:54    Předmět: Citovat

killinghawk napsal:
Proto taky nevěřím tvojí zpětné vazbě, stejně jako celému tomuto fóru.

Dobře, omlouvám se že jsem si dovolil to vyzkoušet na reálném zařízení a napsat to sem. Nevěděl jsem, že by to mohlo někoho urazit. Pochybující
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***

Registrace: 15.5. 2006

PříspěvekZaslal: út 22. listopad, 2011 13:02    Předmět: Citovat

Nejde ani tak o to, co si kdo dovolí, jako o to, jak kdo lže. Já vím, že v simulátoru vše funguje. A taky vím, že to, co funguje v simulátoru, pak chodí i na reálném zařízení.

Spíše se může stát to, že lokalizace, která na reálné zařízení chodí, pak nefunguje v simulátoru. To se zde ovšem nestalo. Stal se pravý opak, tj, že lokalizace, která chodí v simulátoru pak nechodí na reálném zařízení, což dle mých zkušeností není možné.

Ať je to jak chce, já zde nemám co odlaďovat, protože to, co popisuješ, se v simulátoru neděje.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
lukee
viceadmirál
viceadmirál

Registrace: 25.9. 2007

PříspěvekZaslal: út 22. listopad, 2011 13:15    Předmět: Citovat

killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***

PříspěvekZaslal: út 22. listopad, 2011 14:00    Předmět: Citovat

Takových dialogů ti zobrazím kolik budeš chtít a kde je budeš chtít. To není důkaz a nebyl by to důkaz, ani kdyby jsi k tomu obrázku natočil celé video.

Problém je v tom, že prostě lžete. Lžeš ty i celé toto fórum.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Badel
>> šéfredaktor <<
>> šéfredaktor <<

Registrace: 15.11. 2004

PříspěvekZaslal: út 22. listopad, 2011 20:34    Předmět: Citovat

Je tu ještě někdo, kdo by to mohl odzkoušet na reálném TT3? Velký Hawk má opět záchvat stihomamu, tak ať víme, jak se věci mají. Těmhle jeho výpadům fakt nerozumím a není mi jasné, co jej motivuje k tomu, aby napadal "celé toto fórum" (co tímhle označením máš vůbec na mysli?). Označit někoho jen tak za lháře, to už je docela silný kafe...
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***

PříspěvekZaslal: út 22. listopad, 2011 21:07    Předmět: Citovat

Jenže já neoznačuji někoho "jen tak". Mám s tímto fórem dlouholetou zkušenost a vím, kolikrát už jste "neměli pravdu", a taky vím, že se nejednalo vždy o omyl.

Jestli chcete, dám vám sem odkazy, pokud jste ta inkriminovaná vlákna už nesmazali. (Tak, jak se to už jednou stalo s tímto vláknem.)
Badel
>> šéfredaktor <<
>> šéfredaktor <<

PříspěvekZaslal: út 22. listopad, 2011 21:31    Předmět: Citovat

Klidně sem dej, co chceš, tady žádná cenzura neni. Už jen proto ne, že to nikomu nestojí za to. PalmHelp nás už dávno neživí, udržujeme jej jen ze sympatií k uživatelům palmů. Hádat se tu o nesmyslech mi přijde trochu škoda. Měli bychom se chovat spíše jako fanoušci zaniklé značky.
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***

PříspěvekZaslal: út 22. listopad, 2011 21:38    Předmět: Citovat

Pro vás jsou to možná nesmysly, ale mě poškozujete už jenom tím, že šíříte lži.

Taky se s vámi nehodlám hádat. Svůj názor jsem vám už řekl a další lži a zfixlované obrázky nepotřebuji.
Badel
>> šéfredaktor <<
>> šéfredaktor <<

PříspěvekZaslal: út 22. listopad, 2011 21:45    Předmět: Citovat

1. Tebe poškozuje, když ti někdo dá feedback?
2. Osočuješ "nás", ale ten příspěvek je od uživatele, který s námi nemá nic společného.
3. Absolutně si nedovedu představit důvod, proč by někdo měl mít zájem tě poškozovat. Až na tyhle tvé občasné prapodivné výpady je ti celá palmovská komunita vděčná za práci, kterou zdarma odvádíš.

Já si snad udělám čas, vytáhnu jeden TT3 a také to otestuji.
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***

PříspěvekZaslal: út 22. listopad, 2011 21:58    Předmět: Citovat

Ad 1) Nepoškozuje mě feedback, ale to, že mi místo zpětné vazby chodí nesmysly, které nejsou pravdivé.

Ad 2) Nevěřím tomu, že je tohle všechno dílem nějakých náhodně vybraných jednotlivců, kteří s vámi nemají nic společného. Na to mají těch znalostí zase dost a lidí, kteří se zabývají touto platformou, je zase proklatě málo.

Ad 3) Já pár takových důvodů a lidí znám, možná i osobně, kteří se snaží mi jakýkoli úspěch v jakékoli oblasti upřít. Možná mi je někdo vděčný, ale já žádný vděk nepozoruji (a ani na něj nejsem moc zvědavý). Přízeň davu je totiž vrtkavá, jak známe z mnohých historických příkladů.
Badel
>> šéfredaktor <<
>> šéfredaktor <<

PříspěvekZaslal: út 22. listopad, 2011 22:33    Předmět: Citovat

Trpíš stihomamem, co na to říct. Pochybující
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***

PříspěvekZaslal: út 22. listopad, 2011 22:59    Předmět: Citovat

Vy zase trpíte demencí, ale (na rozdíl od vás) já vaše duševní stavy zásadně nekomentuji.
Badel
>> šéfredaktor <<
>> šéfredaktor <<

PříspěvekZaslal: út 22. listopad, 2011 23:10    Předmět: Citovat

Pobavený V každém normálním fóru bys za tohle už dávno dostal banán. Ale já mám pro slaboduché jedince pochopení. Hawku, Hawku, tys musel mít špatný dětství... Nešťastný
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***

PříspěvekZaslal: út 22. listopad, 2011 23:43    Předmět: Citovat

Badel napsal:
Já mám pro slaboduché jedince pochopení.

To ani nemusíš říkat. To je poznat z tvých příspěvků.

Badel napsal:
V každém normálním fóru bys za tohle už dávno dostal banán.

V normálních fórech taky nejsou jedinci stižení stihomamem, kteří by vyráběli lokalizace poskytované zcela zdarma a ve vyšší kvalitě, než členové nějaké profesionální mafie, která rozdává jenom teror a izolaci.
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***

PříspěvekZaslal: st 30. listopad, 2011 14:59    Předmět: Citovat

Aktualizace: Přidáno úplné přepnutí kódování za chodu do kódování Windows-1252 pomocí aplikace ESFly1 včetně softwarových a hardwarových klávesnic, Graffity 2 a Unicode ve všech malých lokalizacích včetně polské a malé lokalizace pro Palm Tungsten T3 (viz PDASoft - Malá lokalizace pro Palm Tungsten T5 ISO/Win, PDASoft - Malá lokalizace pro Palm TX/E2 ISO/Win, PDASoft - Malá lokalizace pro LifeDrive ISO/Win, PDASoft - Malá lokalizace pro Treo 650, PDASoft - Malá lokalizace pro Treo 680 ISO/Win, PDASoft - Malá lokalizace pro Palm Centro ISO/Win, Polská lokalizace pro Palm TX/E2 ISO/Win a Malá lokalizace pro Palm Tungsten T3).
Badel
>> šéfredaktor <<
>> šéfredaktor <<

PříspěvekZaslal: čt 01. prosinec, 2011 0:11    Předmět: Citovat

Aktualizováno i u nás.
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***

PříspěvekZaslal: pá 02. prosinec, 2011 12:59    Předmět: Citovat

Aktualizace: Odstraněna aplikace ESFly1 a sjednoceno uživatelské rozhraní pro přepínání kódování za chodu včetně přepnutí do kódování Windows-1252 do aplikace ESFly ve všech malých lokalizacích včetně polské a malé lokalizace pro Palm Tungsten T3 (viz PDASoft - Malá lokalizace pro Palm Tungsten T5 ISO/Win, PDASoft - Malá lokalizace pro Palm TX/E2 ISO/Win, PDASoft - Malá lokalizace pro LifeDrive ISO/Win, PDASoft - Malá lokalizace pro Treo 650, PDASoft - Malá lokalizace pro Treo 680 ISO/Win, PDASoft - Malá lokalizace pro Palm Centro ISO/Win, Polská lokalizace pro Palm TX/E2 ISO/Win a Malá lokalizace pro Palm Tungsten T3).
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***

PříspěvekZaslal: so 03. prosinec, 2011 2:18    Předmět: Citovat

Aktualizace: Opravena menší chyba v aplikaci ESFly + oprava přepnutí za chodu do kódování Windows-1252 pro DIA klávesnici ve všech malých lokalizacích včetně polské a malé lokalizace pro Palm Tungsten T3; v malé lokalizaci pro Palm Tungsten T3 byla navíc opravena chyba v aplikaci ESwitch (viz PDASoft - Malá lokalizace pro Palm Tungsten T5 ISO/Win, PDASoft - Malá lokalizace pro Palm TX/E2 ISO/Win, PDASoft - Malá lokalizace pro LifeDrive ISO/Win, PDASoft - Malá lokalizace pro Treo 650, PDASoft - Malá lokalizace pro Treo 680 ISO/Win, PDASoft - Malá lokalizace pro Palm Centro ISO/Win, Polská lokalizace pro Palm TX/E2 ISO/Win a Malá lokalizace pro Palm Tungsten T3).
killinghawk
*** admirál ***
*** admirál ***

PříspěvekZaslal: so 03. prosinec, 2011 18:12    Předmět: Citovat

Aktualizace: Zrušeno přepínání za chodu do Unicode pro kódování Windows-1252 z důvodu vyšší kompatibility se souborovým systémem a SlovoEd + PiLoc ve všech malých lokalizacích včetně polské a malé lokalizace pro Palm Tungsten T3 (viz PDASoft - Malá lokalizace pro Palm Tungsten T5 ISO/Win, PDASoft - Malá lokalizace pro Palm TX/E2 ISO/Win, PDASoft - Malá lokalizace pro LifeDrive ISO/Win, PDASoft - Malá lokalizace pro Treo 650, PDASoft - Malá lokalizace pro Treo 680 ISO/Win, PDASoft - Malá lokalizace pro Palm Centro ISO/Win, Polská lokalizace pro Palm TX/E2 ISO/Win a Malá lokalizace pro Palm Tungsten T3).
Badel
>> šéfredaktor <<
>> šéfredaktor <<

PříspěvekZaslal: ne 04. prosinec, 2011 22:54    Předmět: Citovat

Aktualizováno i u nás.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Lokalizace Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36  Další
Strana 32 z 36

Přejít na: