Fórum - Zobrazit téma - Problémy s Palm Wireless Keyboard - www.PalmHelp.cz
forum.PalmHelp.cz
O všem, co souvisí s webOS a Palm OS
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Problémy s Palm Wireless Keyboard

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Příslušenství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BorgDog
nováček
nováček


Registrace: 30.4. 2006
Příspěvky: 43

PříspěvekZaslal: st 20. červen, 2007 4:41    Předmět: Problémy s Palm Wireless Keyboard Citovat

Již delší čas se potýkám s několika vzdorujícími problémy s Palm Wireless Keyboard, s nimiž si nevím rady, očísloval jsem je postupně. Mám Palm T3 s PiLoc 3.7, ovladač klávesnice ten novější, tuším 1.8. Za všechny návrhy děkuji!

1.) Kdykoliv se pokusím vstoupit do nastavení Driveru v Palmu (jen tapnu na ikonu), následuje pád a reset, přestože klávesnice jinak funguje. Vzbuzuje to dojem, že driver s něčím koliduje, ale mám v Palmu jen málo programů (Docs To Go 8, MobiOffice 7.5, PalmFiction na knížky, SetAutoOFF na trvalé zapnutí (nic moc, zlobí - neznáte někdo lepší? Mrkající ) a pár hacků, tak nevím, co to může být. Zřejmě něco systémového, ale v tom se nechci naslepo hrabat.

2.) Trvale nefunguje klávesa Delete, pouze Backspace. Je to vada kusu nebo "normální chování?"

3.) Zejména v poslední době se často objevuje "částečné zatuhnutí:" Uprostřed psaní náhle přestanou fungovat klávesy šipky nahoru a vlevo a písmen ú ů , kroužky jde přitom dál zadávat přes Alt+V. Čas od času také začne v tomto stavu klávesnice náhle psát JEN VELKÁ, i když je Caps vypnutý nebo se šílene zvětšuje zpoždění po stisku - zdůrazňuji, že baterie klávesnice jsou plné a IR anténa správně nasměrována! Také se mi subjektivně zdá, že toto "částečné zatuhnutí" (někdy odezní po několika řádkách samo, někdy přetrvá a nepomůžou ani restarty a resety celého Palmu) se vyskytuje častěji, když třeba v DTG píšu u dolního konce okna.

Nemáte někdo nápad, co s tím? Nejsou to nějak fatální komplikace, spíš otravující bugy, ale klávesnice a psaní je u mě nejčastější činnost na Palmu, takže mi záleží, aby fungovala hladce, a zejména problém 3.) už začíná být vážně k vzteku.


Děkuji!


P.S.: Nevíte někdo náhodou třeba o nějakém "neoficiálním driveru" pro klávesnici, který by fungoval líp než ten od Palmu a tyto potíže řešil?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PalmHelp.cz -> Příslušenství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty




 


Doporučte nás | Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů



PalmHelp (www.PalmHelp.cz), informace nejen ze světa webOS a Palm OS, asistenční služby uživatelům produktů Palm. ISSN 1801-9412